Feng Shui Geldkikker Welvaartsgids

Inhoudsopgave:

Feng Shui Geldkikker Welvaartsgids
Feng Shui Geldkikker Welvaartsgids
Anonim
feng shui geldkikker
feng shui geldkikker

Je kunt rijkdom aantrekken met een feng shui-geldkikker. Als u er een in uw huis of bedrijf tentoonstelt, beschermt en vergroot u uw financiële welvaart. Dit krachtige geldsymbool is het meest effectief als je feng shui-tips gebruikt voor plaatsing. Gebruik de driepotige kikker als een eenvoudig feng shui-instrument om je geldgeluk en geluk te vergroten.

Een Feng Shui-geldkikker herkennen

De geldkikker heeft de vorm van een geldbuidel, met een bolle kop, een ronde buik en een staartachtige poot aan de achterkant, of één poot in plaats van twee aan de achterkant. Meestal zit de kikker op een goudstaaf, een bed van munten of een achtzijdige feng shui bagua. Soms slepen er muntenreeksen uit zijn mond, die altijd wijd genoeg open is om een muntstuk te accepteren. Als je kikker geen munt in zijn bek heeft, koop dan een speciale munt en plaats deze daarin met de namaakrobijnzijde of de muntkalligrafiezijde naar boven. De geluksgeldkikker kan van elk materiaal gemaakt worden, dus je kunt degene kiezen die het meest bij jou resoneert.

Money Frog Feng Shui Richting en plaatsing

gouden geldkikker feng shui
gouden geldkikker feng shui

De geldkikker, driepotige pad, driepotige kikker of Ch'an Chu zal welvaart in uw huis of bedrijf brengen als u zich in de juiste positie bevindt. De belangrijkste regel voor geldkikkers is de richting waarin ze kijken. De juiste plaatsing van je kikker is heel eenvoudig: de driepotige geldkikker moet in de richting wijzen waarin je het geluk zult verzamelen dat hij je zal schenken. Beschouw de plaatsing als de beste plek om de munten te vangen die een geldkikker symbolisch jouw kant op gooit.

Veel geluk Kikker bij de voordeur

Als je een geldkikker maar op één plek in je huis kunt plaatsen, kies dan de voordeur met de meeste impact. Het geheim van het plaatsen van je gelukskikker bij de voordeur is de richting waarin hij kijkt. Hoewel het verleidelijk is om een standbeeld naar buiten gericht naar bezoekers te plaatsen, moet je geldkikker vanaf je voordeur naar je huis kijken. Rijkdomgeluk wordt naar de geldkikker getrokken en projecteert het terug in de richting waarin hij kijkt. Als je gelukskikker naar je tuin kijkt, zullen je buren of zelfs passerende auto's profiteren van zijn gelukski-energie.

Feng Shui-kikkerplaatsing in het bedrijf

In een bedrijf plaats je de kikker diagonaal ten opzichte van de hoofdingang, vlakbij de kassa, met het gezicht naar de kassa of naar de binnenkant van de ruimte. Dit "brengt" het geld van de buitenwereld binnen.

Plaats kikkers in veelvouden van drie

Zet veelvouden van drie kikkers in je huis. Het getal drie staat voor de harmonie van aarde, hemel en mensen; zes hebben toegang tot het geluk van de hemel; en nummer negen betekent grootheid (van macht en overvloed) en eeuwigheid.

Feng Shui-geldkikkerplaatsingen om te vermijden

feng shui geldkikker
feng shui geldkikker

Het wordt als pech beschouwd als je de kikker direct op de grond plaatst, dus zet hem op een lage plank of kast. Plaats bij u thuis geen geldkikker in een slaapkamer, badkamer of keuken. Als u een bagua-kaart gebruikt, zijn de vermogenssector van uw huis of de vermogenshoek van uw thuiskantoor of carrièresector veelbelovende plaatsingen.

Driepotige Kikker Betekenis

Er zijn veel verhalen over de driepotige geldkikker en hoe deze drie poten kreeg. Hoewel elk verhaal een beetje anders is, zijn ze het er allemaal over eens dat de driepotige kikker geld aantrekt en een symbool is van rijkdom. In sommige verhalen is de derde poot eigenlijk de staart van een kikkervisje, dus bij je zoektocht naar een geldkikker wordt een van beide als veelbelovend beschouwd. Verschillende legendes rond de driepotige geldkikker zijn onder meer:

  • Elixir van onsterfelijkheid- Chang Ngo was een hebzuchtige vrouw die het elixir van onsterfelijkheid van haar man stal. De godin die het elixer had geschonken, veranderde haar in een driepotige kikker en verbande haar naar de maan.
  • Alternatief elixerverhaal - In een andere versie van dit verhaal is Chang Ngo getransformeerd in een kikker die wordt opgejaagd door haar woedende echtgenoot en wordt neergeschoten met een pijl in één been, waardoor ze achterblijft met drie benen.
  • Slik de maan - Van Ch'an Chu wordt gezegd dat hij op de maan leeft en periodiek de glimmende muntvormige bol inslikt, wat een maansverduistering veroorzaakt. Er wordt aangenomen dat tijdens de volle maan geldkikkers verschijnen in het huis of bedrijf van iemand die binnenkort grote rijkdom zal ontvangen.
  • Geld blijft plakken aan de gelukskikker - Het is bekend dat de kikker, of pad, zo hebzuchtig is dat, terwijl hij door de hemel reist, er geld aan blijft kleven. Wanneer het naar huis terugkeert, brengt het veel geld met zich mee - en rijkdom voor jou.
  • Liu Hai's visexpeditie - Liu Hai, een van de acht onsterfelijken, besloot de geldkikker te vangen. Hij rijgde een reeks munten met een rode vislijn en gebruikte deze om de kikker te lokken.

Feng Shui-geldkikkers brengen welvaart

De geldkikker ziet er aantrekkelijk uit, dus het is verleidelijk om zijn gelukskracht over het hoofd te zien. Je kikker kan het beste worden tentoongesteld zonder een openlijke show van rijkdomfiches, omdat je gasten of klanten zich op ongemakkelijke wijze bewust kunnen worden van een dreigende geldkikker. De negatieve chi die wordt gegenereerd door een opzichtige vertoning kan de positieve geluksenergie ervan tenietdoen. Wanneer je je rijkdomaantrekkende kikker uitzet, zorg er dan voor dat je zijn geluksenergie vergroot door hem op een stuk rood papier te plaatsen of er een rood lint omheen te binden voor geluk en blijvende voorspoed.

Aanbevolen: