16 dingen om te doen na het bal om de nacht voor altijd te laten duren

Inhoudsopgave:

16 dingen om te doen na het bal om de nacht voor altijd te laten duren
16 dingen om te doen na het bal om de nacht voor altijd te laten duren
Anonim

Laat de goede tijden voortduren met een geweldig after-prom-feest.

Vrienden verzamelden zich in de keuken om koekjes te bakken
Vrienden verzamelden zich in de keuken om koekjes te bakken

Prom is een van die magische avonden waar je nooit een einde aan wilt maken. Je kunt het dus net zo goed wat langer laten duren met een afterparty op het schoolbal! Of je nu de leiding hebt over de planning van het evenement of op zoek bent naar iets om met je vriendengroep te doen na het grote dansfeest, wij hebben deze unieke after-prom-ideeën en -activiteiten voor je klaarstaan.

Leuke ideeën en activiteiten voor na het schoolbal

Verzamel al je vrienden of sluit je aan bij de hele school voor onvergetelijk entertainment na het schoolbal. Hoe meer mensen je erbij hebt, hoe goedkoper het zal zijn, omdat je de kosten kunt delen – of zelfs financiering kunt krijgen als het een schoolbreed evenement is. Of je nu gaat voor een relaxed idee voor thuis of voor een groepsactiviteit op een leuke plek, je kunt de sfeer van het schoolfeest gaande houden.

Lasertag

Koop een lasergame-set voor kinderen en speel een spelletje in de achtertuin, of ga naar de plaatselijke speelhal. Kleed je helemaal in het zwart met glow-kettingen en stel grenzen zodat je niet alle buren stoort. Je kunt het spel ook opzetten als Capture the Flag, dus er is een ander doel dan alleen het elimineren van het andere team.

Kampvuur

Geniet van de nachtelijke hemel en wat gezellige tijd samen rond een kampvuur in je achtertuin of op een plaatselijke buitenlocatie. Of het nu gaat om een groot groepsvuur op het terrein van een vriend of een goedgekeurd klein vuur op het strand, kampvuren zijn altijd een goed moment.

Kampvuur op het strand
Kampvuur op het strand

Bingesessie voor promfilm

Als je ouders het toestaan, blijf dan de hele nacht op en kijk naar films met proms en andere formele zaken. Knuffel lekker en haal herinneringen op aan de speciale avond die je net hebt gehad met je favoriete mensen. Het voelt alsof het schoolbal nooit eindigt als je films als Blockers, Prom, Footloose en She's All That bekijkt - of als je van enge films houdt, probeer dan de originele Prom Night uit 1980.

Gamingtoernooi

Verzamel tv's overal in huis en laat andere tieners kleine tv's meenemen om indien nodig toe te voegen, zodat je een ultieme speelkamer creëert. Installeer een spelsysteem op elke tv. Als je voor elke tv hetzelfde spelsysteem gebruikt, kan iedereen samen spelen. Als je op elke tv een ander spel gebruikt, kies dan voor elk een spel en maak er een toernooi van.

Vrienden die 's nachts plezier hebben met het spelen van videogames
Vrienden die 's nachts plezier hebben met het spelen van videogames

School- of kerklock-in

Organiseer een lock-in op school of in een plaatselijke kerk waar leerlingen de hele nacht op kunnen blijven om games te spelen en films te kijken in een veilige omgeving met begeleiding. Zorg voor voldoende snacks en drankjes om ze de hele nacht vol te houden.

Foodtruck

Huur een foodtruck voor een late night snack zodra het dansfeest is afgelopen. Je klas zal de wandelende taco's of een stuk pizza waarderen na een lange avond dansen!

Het carnaval is in de stad

Je kunt kermisattracties en attracties huren, zoals botsauto's, enorme opblaasbare glijbanen, bungee-activiteiten en uitdagende attracties. Zoek naar een feestartikelen-, kermis- of amusementsbedrijf bij u in de buurt om aan de slag te gaan. Je moet het opzetten op het schoolterrein of in een plaatselijk park of veld en de kosten kunnen hoog zijn, maar de moeite waard voor alle herinneringen.

Je kunt ook een mini-carnaval organiseren met doe-het-zelf-carnavalspelletjes en thema-snacks voor een goedkopere afterparty-optie voor het schoolbal.

DIY Drive-In-film

Zet een gigantisch scherm op en laat de nieuwste films zien op de parkeerplaats van de school, of maak een miniversie in je achtertuin. Maak de hele ervaring compleet met versnaperingen zoals een sneeuwkegelmachine, een snoepstation en een popcornmachine. Als je er een op school wilt organiseren, vraag dan toestemming aan de administratie en verkoop kaartjes op voorhand, zodat de parkeerplaats niet vol raakt.

Neem de keuken over

Geef een bak- of kookfeestje met je besties! Maak iets klassieks, zoals zelfgemaakte pizza's, of probeer dat TikTok-recept waar je nieuwsgierig naar was. Zei iemand luchtgebakken Oreos?

@foodnetwork

het is ~always~ mooi seizoen met in de airfryer gebakken oreo's (recept gelinkt in onze bio)

origineel geluid - Food Network

Cruise na het bal

Als je in de buurt van water woont, kan een partycruise na het schoolbal een unieke optie zijn. Je kunt de boot huren voor een alcoholvrij feest, inclusief dansen en rondhangen tot in de kleine uurtjes.

Glamping in de achtertuin

Aangezien je helemaal verkleed bent, is glamping in de achtertuin de ideale kampeerplek. Vergeet slaapzakken op de grond en koken op een stokje! Zet een grote tent op en gebruik luchtbedden of echte matrassen uit je huis om voor elke persoon prachtig opgemaakte bedden te creëren. Koop luxe snacks zoals sushi of bruschetta en luxe drankjes zoals sprankelend druivensap. Moedig iedereen aan om zijn mooiste pyjama te dragen.

Club thuis

Ruim het meubilair op, doe de plafondverlichting uit en doe de discolichten aan. Maak een afspeellijst met je favoriete dansnummers en serveer mocktails om je huis een clubsfeer te geven. Dit kan ideaal zijn voor een garage of kelder, zodat ouders kunnen slapen.

Ultieme slaapfeestje

Veel musea, dierentuinen en aquaria organiseren logeerpartijtjes voor speciale groepen. Neem je after-prom-feest mee naar een prachtige locatie voor een uniek logeerpartijtje met eventueel leuke spelletjes en aparte slaapvertrekken voor jongens en meisjes. Een beetje zoals een lock-in, maar een beetje luxer (hoewel waarschijnlijk duurder).

Wat je kunt doen op de dag na het schoolfeest

Het bal is zo'n speciale gelegenheid, maar het duurt maar één nacht. Begin een nieuwe traditie voor de dag na het bal, zodat de spanning nog een dag lang blijft bestaan.

Make-under spabehandelingen

Weg met al die make-up voor het schoolbal na een avondje glamour met een eenvoudig spa-feestje thuis. Plaats een voetenbadje in de badkuip of plaats kleine plastic bakken met handdoeken eronder om de voeten te kalmeren na een lange nacht dansen. Schaf make-upremover en gezichtspeelings of maskers aan om alle make-up te verwijderen. Maak het geheel af met een loungeplek met warmtekussen waar tieners kunnen ontspannen met wat warmte op hun rug.

Groep vrienden die genieten van een spabehandeling thuis en gezichtsmaskers
Groep vrienden die genieten van een spabehandeling thuis en gezichtsmaskers

Samenvatting Brunch

Met zoveel mensen en zoveel te doen, heb je waarschijnlijk een aantal grappige momenten of wilde drama's gemist op het bal. Ontmoet vrienden in een plaatselijk restaurant voor een brunch en vat de hoogtepunten van uw schoolbal samen.

Fotofeest

Maak een gedeeld album op je telefoon zodat iedereen zijn/haar foto's van de avond kan delen. Dit geeft iedereen de kans om dingen te zien die ze misschien hebben gemist en foto's van zichzelf te zien waarvan ze niet eens wisten dat ze bestonden. Plaats je favorieten op sociale media met een schattig bijschrift voor het schoolbal!

Deze ideeën voor na het schoolbal zijn misschien beter dan het schoolbal

Of je after-prom-feest nu wordt gesponsord door een organisatie als SADD, MADD of de PTA - of het wordt georganiseerd door jou en een paar vrienden, met een beetje creativiteit kun je ervoor zorgen dat iedereen het over je after-prom heeft activiteiten. Blijf de hele nacht wakker, beleef een geweldige tijd en blijf veilig met het perfecte samenzijn.

Aanbevolen: