Geluksbrengers voor restaurants

Inhoudsopgave:

Geluksbrengers voor restaurants
Geluksbrengers voor restaurants
Anonim
Veel succes charmes op restaurant
Veel succes charmes op restaurant

Geluksbrengers kunnen in restaurants worden gebruikt om geluk aan te trekken en de omzet te vergroten. Zodra je weet waar je feng shui geluksbrengers moet plaatsen, kun je beginnen met het plukken van de vruchten van deze oude symbolen.

1. Drie Chinese munten

Chinese oude geluksbrengers voor geld omvatten het gebruik van drie Chinese munten. U kunt drie Chinese munten (degenen met een vierkant gat in het midden) kopen of samenbinden met een rood lint. Plaats deze altijd met de yang-kant naar boven (kant met vier karakters). Er wordt aangenomen dat deze munten rijkdom zullen aantrekken. Kies één of twee plaatsen. Ga niet overboord. Overmatig gebruik van symbolen wordt als hebzuchtig beschouwd en kan een averechts effect op u hebben.

  • Deze munten kunt u bovenop uw kassa plaatsen.
  • Deze munten kunt u eenvoudig in uw kassalade of kassa doen.
  • Je kunt dit symbool van grote rijkdom ook op je kluis plaatsen.
  • Misschien wilt u de munten op de houder/oplader van uw telefoon plaatsen.
Antieke Chinese munten
Antieke Chinese munten

2. Draak en waterbedel

Een ander geweldig feng shui-symbool voor een restaurant is de draak en water. Deze twee feng shui-symbolen werken het beste als ze naast elkaar worden geplaatst. De draak zal de veelbelovende kosmische chi-energie activeren om geluk aan te trekken.

Niet te groot

Houd zowel de draak als de waterfontein in verhouding tot de grootte van uw restaurant. Maak de waterfontein of de draak nooit te groot, aangezien gigantische afmetingen een onbalans in de chi-energie veroorzaken en ongunstige energie naar uw restaurant zullen brengen. Feng shu dicteert altijd dat je een energiebalans behoudt en dit geldt vooral als je feng shui-symbolen gebruikt.

Optimale plaatsing

Je kunt een draak naast de waterfontein plaatsen. Zorg ervoor dat de richting van de waterstroom naar de binnenkant van uw restaurant wijst en nooit naar buiten via een deur of raam. De draak moet zo worden geplaatst dat hij over de fontein uitkijkt, maar ook naar binnen kijkt.

Draak standbeeld
Draak standbeeld

3. Metalen bellen

Een ander geweldig feng shui-symbool van geluk zijn metalen bellen. Veel kooplieden plaatsen kleine belletjes boven de toegangsdeuren om klanten aan te kondigen wanneer de deur open en dicht gaat. De oorsprong van deze praktijk komt echter voort uit goede feng shui-praktijken van overvloedig bellen. Het geluid van rinkelende bellen is een prettige sfeertoets en genereert veelbelovende yang-energie telkens wanneer de deur open en dicht gaat.

Bells trekken Yang-energie en klanten aan

Je kunt dit gelukssymbool zakelijk gebruiken door zes of zeven belletjes aan elkaar te knopen met een rood lint of koord. U kunt besluiten een ouderwetse winkeliersbel te kopen en de enkele bel aan te passen met uw kleinere.

Kleine belletjes
Kleine belletjes

4. Mystieke knoop

Je zult vaak Chinese munten, amuletten en verschillende geluksbrengers vinden die aan een rode mystieke knoop hangen. De knoop bevat zes oneindigheidsknopen en symboliseert oneindig veel geluk. U kunt een oneindigheidsknoop of een knoop met een gelukssymbool boven of naast uw kassa of receptie-/gastvrouwstand hangen.

Chinese rode knoop
Chinese rode knoop

5. Drakenschildpad

De drakenschildpad staat bekend als een magneet voor rijkdom en succes. U kunt dit symbool in de zuidoostelijke sector van uw restaurant plaatsen. U kunt er ook een plaatsen in de noordelijke sector van uw restaurantkantoor. Zorg ervoor dat de drakenschildpad altijd de kamer in wijst, en nooit een deur of raam uit.

Gouden Draak Geleide Geldschildpad
Gouden Draak Geleide Geldschildpad

6. Ru Yi

Een van de krachtigste geluksbrengers van feng shui is de Ru Yi. Deze scepter van macht is een oud symbool van leiderschap, voorspoed en geluk. De Ru Yi betekent: "Het is zoals je wilt." Dit symbool trekt yang chi-energie aan om uw wensen en plannen voor uw bedrijf/carrière en reputatie te ondersteunen.

  • Plaats deze charm in de noordelijke sector van uw restaurant.
  • Het noorden van uw kantoor is een goede plek voor dit symbool.
  • Sommige mensen geven er de voorkeur aan om de Ru Yi op hun bureau in het noordelijke deel van het bureauoppervlak neer te zetten.
Ru Yi
Ru Yi

7. Aquarium

Veel restaurants kiezen voor een aquarium in plaats van een waterfontein voor hun feng shui-waterornament. Dit gelukssymbool kunt u gebruiken bij de hoofdingang van uw restaurant of in een wachtruimte bij de hoofdingang. De beste kompasrichtingen voor dit zakelijke symbool van geluk zijn het zuidoosten (rijkdom) of het noorden (carrière).

8. Zeilschip

In feng shui is het zeilschip geladen met goudstaven het symbool van grote rijkdom die jouw kant op komt. Restaurants kunnen deze krachtige charme gebruiken om nieuwe klanten en grote rijkdom aan te trekken.

Verzendlocatie voor de beste resultaten

Deze bekende bedrijfsbooster wordt bij de ingang van uw restaurant geplaatst om meer klanten aan te trekken. Alle zeilen van het schip moeten zijn uitgeklapt, zodat ze de wind van geluk kunnen opvangen.

  • Je kunt het schip laden met kleine namaakgoudstaven. Plaats deze indien mogelijk in het schip voor extra fortuin.
  • Je kunt ook munten en papiergeld in het schip plaatsen, zodat het uit het zicht is en deel uitmaakt van de lading.
  • Vermijd het gebruik van een oorlogsschip, vooral een schip met kanonnen of een model van een beroemd maar gedoemd schip.
Zeilschip Standbeeld Feng Shui Decor voor Fortuin
Zeilschip Standbeeld Feng Shui Decor voor Fortuin

9. Os

De os is een oud en heilig symbool in feng shui. De os wordt beschouwd als een wensvervuller. Het wordt in een bedrijf gebruikt om geluk en groot succes te brengen. U kunt een os-symbool in de noordelijke of zuidoostelijke sector van uw restaurant plaatsen. Als u uw diepste verlangen naar uw restaurantbedrijf in gedachten houdt terwijl u de os op zijn speciale plaats zet, kan uw wens in vervulling gaan.

Rode Os
Rode Os

10. Gelukskat

Lucky Cat, een Japans symbool overgenomen door feng shui, is ook bekend als Maneki Neko (wenkende kat). Deze schattige geluksbrenger wordt door veel ondernemers gretig geaccepteerd. Deze geluksbrenger kunt u bij de ingang van uw restaurant of bij de kassa plaatsen.

Japanse gelukskat
Japanse gelukskat

11. Lachende Boeddha

De Lachende Boeddha is een symbool van grote overvloed, geluk en krachtig succes. Zoals bij elk Boeddhabeeld moet u er respect voor tonen en het op ooghoogte of hoger plaatsen. U kunt dit feng shui-symbool bij de hoofdingang van uw restaurant plaatsen, zodat u uw klanten kunt zien terwijl ze van hun ma altijden genieten. De Lachende Boeddha wordt vaak gebruikt in feng shui om de concurrentie te overwinnen en u te beschermen tegen degenen die proberen uw bedrijf te saboteren.

Lachende Boeddha
Lachende Boeddha

12. Trompettende olifant

Je kunt van je restaurant een groot succes maken door een olifant met zijn slurf in de lucht bij de hoofdingang te plaatsen. Dit symbool van kracht kan uw bedrijf versterken en succes aankondigen. De olifant zal meer klanten en lofbetuigingen aantrekken als zijn slurf ter viering en aankondiging wordt opgeheven.

Olifant beeldje
Olifant beeldje

Veel geluk Feng Shui-bedels voor restaurants

Er zijn veel geluksbrengers die u voor een restaurant kunt gebruiken om klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien. Kies er twee of drie die u aanspreken en die op natuurlijke wijze in het thema van uw restaurant passen en geniet van het geluk dat volgt!

Aanbevolen: