Welke kleur beddengoed past bij beige muren?

Inhoudsopgave:

Welke kleur beddengoed past bij beige muren?
Welke kleur beddengoed past bij beige muren?
Anonim
Mooi beddengoed in de slaapkamer
Mooi beddengoed in de slaapkamer

Het is gemakkelijk om te beslissen welke kleur beddengoed bij beige muren past, aangezien beige als een neutrale kleur wordt beschouwd. In theorie betekent dit dat bijna elke kleur kan worden gebruikt met beige, op dezelfde manier als met wit.

Gelaagd beige en wit

Beige hoofdslaapkamer met open haard
Beige hoofdslaapkamer met open haard

De beige muurkleur wordt herhaald met een beige gestoffeerd hoofdeinde. Het beddengoed herha alt hetzelfde beige met een paar kussenhoezen, een bedrok en een beddengoedlaag tussen het bovenlaken en de sprei. Bijpassende gebroken witte kussenhoezen zijn gelaagd tussen de beige hoezen, bruine sierkussens en een bruin en blauw kussen. Hoewel het niet nodig is om de beige kleur in je beddengoed te herhalen, zorgt het wel voor een meer samenhangend ontwerp.

Satijnbeige en chocoladebruin

Satijnbeige en chocoladebruin beddengoed
Satijnbeige en chocoladebruin beddengoed

Een andere manier om te profiteren van de beige muurkleur is door die kleur in het beddengoed te herhalen en een donkerdere kleur in de bruine familie toe te voegen. Dit beddengoed is voorzien van een satijnbeige dekbed met een bruin satijnen plaid die over het onderste gedeelte van het bed is gestileerd alsof het een brede streep is. Lange beige kussenkussens ondersteunen de bijpassende lendenkussens met een bruine streep.

Geel en wit dekbed

Geel slaapkamerlinnen
Geel slaapkamerlinnen

Door het gebruik van beige muren kun je het uiterlijk van je kamer veranderen door het beddengoed te vervangen. Dit is een uitstekend voorbeeld van neutraal gekleurde muren en kleurrijk beddengoed. Dit ouderwetse dekbed met gele en witte bloemen wordt aangevuld met een mix van beige en gele lendenkussens en kussenhoezen. Beige lakens en kussenslopen maken dit ensemble compleet.

Chocolade en blauw

Chocolade en blauw beddengoed
Chocolade en blauw beddengoed

Je kunt elke waarde van bruin kiezen op de kleurenschaal van beige tot donkerbruin om diepte toe te voegen aan een kamer die in de lichtste kleur is geschilderd. Dit beddengoedensemble van chocolade en blauw heeft een chocoladekleurige bedrok. Het dekbed heeft een opvallend, strak boetiekontwerp dat de nadruk legt op rechthoekige vormen. Bijpassende kussenhoezen maken dit een uniforme en aantrekkelijke keuze.

Gele en grijze strepen

Stijlvol interieur van moderne kamer met comfortabel bed
Stijlvol interieur van moderne kamer met comfortabel bed

De beige muurkleur hoeft niet noodzakelijkerwijs terug te komen in je beddengoed. Grijs wordt ook beschouwd als een neutrale kleur en kan net als wit of zwart (beide neutrale kleuren) gemakkelijk worden gebruikt bij beige muren. Dit beddengoedensemble bestaat uit een prachtig geel en grijs geplooid dekbed met strepen en een witte accentkleur. Bijpassende kussenhoezen, grijze lakens en geplooide gele en grijze sierkussens zorgen voor een gelaagdheid van kleur en textuur, compleet met een gestreept lendenkussen en decoratief bloemenkussen.

mannelijk taupe, grijs en wit

Taupe, grijs en wit beddengoed
Taupe, grijs en wit beddengoed

Je kunt een kleurgradatie gebruiken met beige en taupe, samen met andere neutrale kleuren, zoals grijs en wit. Deze meer mannelijke beddengoedoptie is gecentreerd rond een grijze lakenset. Het gewatteerde dekbed is voorzien van een taupe, witte, beige en grijze streep. De set heeft een simplistisch ontwerp en bevat bijpassende kussenhoezen en een grijze bedrok. Het lendenkussen is het accentstuk in een wervelpatroon van beige en donkergrijs.

Beige en poederblauw

Slaapkamer in zachte beige kleuren met blauwe decoratie.
Slaapkamer in zachte beige kleuren met blauwe decoratie.

Kleuren kunnen opvallen en opvallend zijn in combinatie met beige. Deze beige en poederblauwe dekbedset in boetiekstijl bestaat uit een beige dekbed met biezen en een poederblauwe streep. Bijpassende beige kussenhoezen herhalen het poederblauwe dekbeddetail. Een poederblauwe bedrok verankert het beddengoedontwerp. Decoratieve kussens in verschillende maten en dezelfde twee kleuren voegen een gelaagde diepte toe aan dit beddengoedensemble.

Grijze en bruine tinten

Gezellige slaapkamer. Bed met kussens en gestreepte deken in gezellige lichte slaapkamer
Gezellige slaapkamer. Bed met kussens en gestreepte deken in gezellige lichte slaapkamer

Een beddengoedoptie in verschillende grijs- en bruinwaarden zorgt voor een zeer aantrekkelijk beddengoedontwerp. Deze set bevat niet alleen beige, bruin, bruin en grijs, maar ook een vleugje karmozijnrood geweven in de verschillende streeppatronen. De strepen met jacquardpatroon contrasteren met wit en chocoladebruin. Bijpassende kussenhoezen worden ondersteund door witte kussens, verder gelaagd met een diepbruin kussen en een beige lendenkussen.

Color Blocking met bordeauxrood en chocolade

Beddengoed in bordeaux en chocolade
Beddengoed in bordeaux en chocolade

Je kunt voor een stoere look gaan met een blokontwerp in beige, bordeaux en bruin dekbedset voor een goede kleurencombinatie. Dit ontwerp is een geweldige keuze voor elke slaapkamer met kleurblokken. De variërende kleurwaarden geven deze selectie een diepte die de muren met beige patronen accentueert.

Koraal, beige en bruin

Beige, koraal en bruin beddengoed
Beige, koraal en bruin beddengoed

Dit micro-suède dekbed heeft beige en bruine strepen waardoor de gestreepte koraalkleur opv alt als accentkleur. De koraalkleur kan in het hele interieur van de kamer worden herhaald. Het bed is gelaagd met variaties op het streepeffect, samen met een decoratief koraalkleurig lendenkussen. Een chocoladekleurige bedrok maakt dit weelderige beddengoedensemble compleet.

Kleuren die bij beige passen

Als je ontwerpt met een neutrale muurkleur, zoals beige, heb je net zoveel opties voor het beddengoed als bij witte muren. Je kunt een heel samenhangend ontwerp creëren als je beddengoed kiest met beige tinten in combinatie met andere kleuren.

Aanbevolen: