10 veganistische snoepopties waar iedereen van houdt

Inhoudsopgave:

10 veganistische snoepopties waar iedereen van houdt
10 veganistische snoepopties waar iedereen van houdt
Anonim
Afbeelding van veelkleurig veganistisch snoep
Afbeelding van veelkleurig veganistisch snoep

Het volgen van een veganistisch dieet kan de voedselkeuze soms beperken. Degenen die af en toe genieten van een snoepje hebben echter weinig te vrezen, aangezien er veel veganistische snoepopties beschikbaar zijn waar iedereen van kan genieten. Sommige van deze snoepjes zijn gemaakt door volledig veganistische merken, en sommige zijn simpelweg vrij van niet-veganistische ingrediënten. De volgende keer dat je een smakelijke traktatie nodig hebt, probeer dan een van deze.

Smarties

Een snoepje waar zowel kinderen als volwassenen van genieten. Smarties zijn prima voor veganisten. Smarties zijn veganistisch en glutenvrij, en het bedrijf staat trots achter degenen die voor een veganistische levensstijl kiezen. Fans van Smarties beweren dat het snoepje een favoriet uit de kindertijd was. Je kunt Smarties vinden bij de meeste plaatselijke kruideniers of bij Amazon.

Gezonde biologische heerlijke vis

Deze rode vissnoepjes zijn een biologische variant op de traditionele Zweedse vis. Organic DelishFish komt tegemoet aan veel diëten omdat ze natuurlijke ingrediënten gebruiken en veganistisch, glutenvrij, niet-GMO, koosjer en vrij van fructose-glucosestroop zijn. Je kunt ze bij de fabrikant kopen voor ongeveer $ 3,79 per tas.

Hubba Bubba kauwgom
Hubba Bubba kauwgom

Hubba Bubba Bubble Tape

Deze favoriet uit je kindertijd is een smakelijke en veganistische kauwgom. Hubba Bubba verschijnt op Wrigley's lijst "geschikt voor veganisten" en bevat eenvoudige ingrediënten, vrij van niet-veganistische toevoegingen. Je kunt Hubba Bubba kopen bij vrijwel elke supermarkt, supermarkt of online.

Stippen

Dots zijn een traditioneel snoepje dat dateert uit 1945. De zoete, taaie druppels zijn veganistisch en gemaakt van glucosestroop, suiker, zetmeelgemodificeerd voedsel, appelzuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumcitraat en kunstmatige kleurstoffen (inclusief FD&C rood 40, geel 5, blauw 1). Recensenten hebben een haat-liefdeverhouding met deze zoete druppels die aan je tanden blijven plakken, maar voor degenen die van Dots houden: je kunt ze bij de meeste voedingswinkels, zoals Walmart, vinden voor ongeveer $ 2,50.

Justin's Pindakaasbekers met pure chocolade

Veganistische pindakaasbekers vinden kan moeilijk zijn, maar Justin's Peanut Butter Cups met pure chocolade kunnen dat verlangen verzachten. Deze pindakaasbekers zijn een favoriet snoepje van gezonde noten en veganisten en hebben 4,7 van de 5 sterren ontvangen op Influenster. Veel mensen houden ervan vanwege hun rijke, decadente, maar niet overdreven zoete smaken. Je kunt Justin's Dark Chocolate Peanut Butter Cups kopen bij Whole Foods of bij Thrive Market.

Zure Patch Kids

Veel veganisten zijn blij dat het populaire snoepje, Sour Patch Kids, veganistisch is. Deze zure lekkernij bevat gemodificeerd maïszetmeel in plaats van gelatine om de taaie consistentie te bereiken waar mensen van houden. Je kunt vinden waar Sour Patch Kids worden verkocht met behulp van hun productzoeker.

Jolly Ranchers

Jolly Ranchers zijn traditionele, harde snoepjes met fruitsmaak. Het ingrediëntenlabel van deze zoete lekkernij bevat glucosestroop, suiker en 2% of minder appelzuur, natuurlijke en kunstmatige smaak, kunstmatige kleur rood 40, blauw 1, geel 5, geel 6 - dit zijn allemaal veganistische veilige ingrediënten. Je kunt Jolly Ranchers kopen bij de meeste supermarktketens of op internet.

Unreal pure chocolade-pinda-edelstenen

Unreal heeft een veganistische, niet-GMO, eerlijke handel, volledig natuurlijke variant op pinda-M&M's gecreëerd, en mensen zijn er dol op. Deze Peanut Gems van pure chocolade worden geprezen omdat ze een heerlijke traktatie zijn, waar zelfs niet-veganisten dol op zijn. Je kunt deze pure chocoladetraktaties online kopen bij Thrive voor ongeveer $ 4,00.

Ingrediënten om te vermijden

Wees altijd voorzichtig en controleer het etiket wanneer u snoep of verpakt voedsel koopt op een veganistisch dieet. Hoewel veel snoepjes van nature veganistisch zijn, bevatten sommige stiekeme ingrediënten die niet alle mensen opmerken. Volgens PETA omvatten veel voorkomende snoepingrediënten die niet-veganistisch zijn het volgende:

  • Karmijn - Dit ingrediënt, ook wel E120-cochenille genoemd, is gemaakt van gemalen insecten. Karmijn wordt gebruikt als rode kleurstof in voedingsmiddelen.
  • Gelatine - Dit ingrediënt is gemaakt van de botten, huiden en andere delen van dieren om een gelatine-achtige consistentie te creëren.
  • Shellac (ook bekend als Confectioner's Glaze) - Deze glanzende afwerking die op veel snoepjes wordt aangebracht, is gemaakt van uitwerpselen van insecten.

Zoet en veganistisch

Als je een veganistisch dieet volgt, wees dan niet bang, want er zijn nog steeds veel snoepopties waar je van kunt genieten om jezelf te trakteren. Veel traditionele snoepjes zijn toevallig veganistisch, en nieuwere bedrijven maken ook creatieve, heerlijke veganistische snoepjes.

Aanbevolen: