Campings in Indiana waar absoluut iedereen van zal genieten

Inhoudsopgave:

Campings in Indiana waar absoluut iedereen van zal genieten
Campings in Indiana waar absoluut iedereen van zal genieten
Anonim
Man en vrouw kamperen op een klein eiland
Man en vrouw kamperen op een klein eiland

Bekend om zijn netwerk van rivieren, zijn diepe wortels in de autocultuur, en omdat het een juweel van het Midwesten is, is er geen betere plek voor vakantie dan Indiana. Als je een passie hebt voor het buitenleven, dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in het leren kennen van alle verschillende campings in de staat Hoosier. Omdat er veel te veel zijn om gemakkelijk samen te stellen, volgen hier een paar van de beste die je het avontuur van je leven zullen bieden.

Kamperen in Indiana

Met een uitgebreid staatsparksysteem en een gevestigde particuliere campingindustrie heeft Indiana geen last van de beschikbare campings. Of je nu zin hebt om enkele kalksteengrotten te verkennen of enkele van de zeldzame geelhoutbomen te vinden in het beschermde bos van Indiana, Indiana heeft campings voor elk type kampeerder. Variërend van het achterland tot kamperen in hutten en alles daartussenin, hier zijn enkele van de beste campings van Indiana om te bezoeken.

Dunewood-camping

Een van de populairste campings van Indiana, Dunewood Campground, ligt in het Dunes National Park in Indiana, op slechts een steenworp afstand van Lake Michigan. Er zijn twee lussen met kampeerplaatsen op deze camping, in totaal 53 conventionele drive-in-sites en 13 walk-in-sites, waarvan vier sites toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Dunewood kost $ 25 per nacht en een beperkt verblijf van 14 dagen per maand op het terrein en is redelijk betaalbaar. Neem tijdens uw bezoek even de tijd om de glooiende zandheuvels te verkennen waar het park zijn naam aan dankt.

Dunewood-camping
Dunewood-camping

Yellowwood-camping

Yellowwood Campground ligt in het Yellowwood State Forest, een beschermde ecologische regio die in 1940 werd opgericht. Hoewel de Brown County-camping geen reserveringen accepteert, zijn er 80 campings en 10 ruitercampings voor serieuze kampeerders, die slechts $ 15 kosten. Hoewel het vooruitzicht om het kleine gedeelte zeldzame geelhoutbomen met hun heldere, vrolijke bladeren te vinden iedereen naar de Yellowwood-campings zou brengen, is het belangrijk om te weten dat de campings van Yellowwood als primitief worden beschouwd. Dit betekent dat er op deze campings geen stromend water of elektriciteitsaansluitingen zijn; daarom worden ze het meest gewaardeerd door doorgewinterde kampeerders.

Chain O'Lakes camping

Nog een van de geweldige campings van Indiana die zich in een van hun staatsparken bevindt, is de Chain O'Lakes-camping. Vernoemd naar de letterlijke keten van meren die zich op het terrein van de staatsparken bevinden, heeft deze camping 151 campings met een verscheidenheid aan klasse A- en B-campings voor respectievelijk $ 25 en $ 12 per nacht. Net als bij andere staatscampings geldt er een maximum van 14 nachten per maand. U zult het waarschijnlijk moeilijk vinden om uw verblijf tot twee weken te beperken als u eenmaal de kans krijgt om het terrein te verkennen en gebruik te maken van hun boogschietbaan, visvijvers, paardenverhuur en ijsvissen in de winter. Voor alle jagers onder ons: jagen is toegestaan op het terrein, zolang je de juiste richtlijnen volgt. Chain O'Lakes heeft net genoeg mogelijkheden voor het hele gezin om zich te vermaken.

Chain O'Lakes-camping
Chain O'Lakes-camping

Summit Lake State Park-camping

Summit Lake State Park, gelegen in New Castle, Indiana, beschikt over meer dan 2500 hectare aan natuurlijk landschap en 120 elektrische campings voor het oprapen. Met twee grote schuilplaatsen waar u picknicks en andere evenementen kunt organiseren, is Summit Lake een geweldige plek om met het hele gezin mee te nemen op vakantie of een verjaardagsweekend. Wat Summit Lake tot een bijzonder bijzondere kampeermogelijkheid maakt, is hoe belangrijk het gebied is voor de migratie van watervogels. Neem de tijd om de huisdiervriendelijke campings te bezoeken en je zult in een mum van tijd een amateurvogelaar worden die kraanvogels, roerdompen en visarenden aanwijst.

Brown County State Park-camping

Brown County State Park, bijgenaamd 'de kleine smokies' vanwege de gelijkenis met de Great Smoky Mountains in het oosten, ligt een eindje ten zuiden van Indianapolis en wordt een hotspot voor bladers - mensen die graag naar de bladeren kijken veranderende kleuren in de herfst - tijdens de herfstmaanden. Met meer dan 16.000 hectare grond en meer dan 10 wandelpaden kunt u echter het hele jaar door genieten van Brown County State Park. Zelfs als u geen grote fan bent van conventioneel kamperen, heeft de Abe Marin Lodge van dit staatspark op het terrein hutten en motelkamers waar u kunt verblijven en toch kunt genieten van alles wat het park te bieden heeft. Kijk rond naar de Yellowwood-bomen of beklim de 25 meter hoge toren voor een spectaculair uitzicht op de boombedekking eronder. Gezien de verscheidenheid aan attracties kost kamperen in Brown County tussen de $ 20 en $ 30 per nacht.

Brown County State Park-camping
Brown County State Park-camping

Recreatiegebied Hardin Ridge/Hoosier National Forest Campground

Gelegen in het beroemde Hoosier National Forest van de staat, heeft Hardin Ridge Recreation Area meer dan 197 campings, waarvan de meeste zijn uitgerust met elektriciteitsaansluitingen. Net naast het grootste meer van Indiana, Lake Monroe, kunnen kampeerders een duik nemen in het meer, rond de stranden rennen, door de wandelpaden van het park trekken, een picknick organiseren en gaan varen of vissen. En als u op zoek bent naar een gratis alternatief voor kamperen in Indiana, biedt Hoosier National Forest gratis boondocking (kamperen buiten de campings op openbaar terrein), zolang u binnen een bepaalde afstand van de weg blijft. Niets houdt je dus tegen om zelf naar Hoosier te gaan.

Yogi Bear's Jellystone Park Camp-Resorts

Yogi Bear is een populaire Hanna-Barbera-tekenfilm waarvan de gelijkenis enige merkinspiratie gaf voor deze nationale keten van recreatieresorts. De beste van deze parken in Indiana bevinden zich in Knightstown, net iets buiten Indianapolis, wat betekent dat je goede toegang hebt tot de Indianapolis Motor Speedway en de Knightstown & Shirley Railroad. Campings zijn hier verkrijgbaar in verschillende monetaire niveaus, waarbij de duurste niet-campings iets meer dan $ 80 kosten. Er zijn echter waterfietsen, waterfietsen en zelfs kansen op goudzoeken in het Bonnieville Gold Camp waaraan u en uw gezin kunnen deelnemen, waardoor de kosten de moeite waard lijken.

Ga verder naar de Hoosier-staat

Als je nog nooit de unieke charme van het Amerikaanse Midwesten hebt ervaren, is kamperen in Indiana een onconventionele manier om dat te doen. Met honderden campings om uit te kiezen in de hele staat, ligt het hart van de wildernis van Indiana binnen handbereik, als je maar je hand uitstrekt en het pakt.

Aanbevolen: