Accepteert Costco kortingsbonnen?

Inhoudsopgave:

Accepteert Costco kortingsbonnen?
Accepteert Costco kortingsbonnen?
Anonim
Vrouw winkelen in een supermarkt
Vrouw winkelen in een supermarkt

Slimme shoppers proberen te besparen waar ze maar kunnen, inclusief het gebruik van kortingsbonnen op plaatsen waar ze vaak winkelen. Bij Costco worden standaard coupons van fabrikanten niet geaccepteerd, maar leden hebben toegang tot couponaanbiedingen die net zo goed of beter kunnen zijn.

Coupons gebruiken bij Costco

Costco staat niet toe dat klanten gewone kortingsbonnen van de fabrikant uit de krant gebruiken of van internet zijn afgedrukt. In hun lidmaatschapsrichtlijnen staat dat ze geen kortingsbonnen van fabrikanten accepteren, behalve die welke door Costco worden gedistribueerd, en ook geen kortingsbonnen van concurrenten.

In plaats van de kleinere kortingsbonnen die gewoonlijk in de krant of online te vinden zijn, zijn de kortingsbonnen die Costco aan haar leden uitdeelt doorgaans voor hogere bedragen, variërend van $ 2 korting op diepvriesvoorgerechten van merknamen tot honderden dollars korting op grote kaartjes items zoals matrassen, computers en meubels. Terwijl Costco aanvankelijk hun couponboekjes per post stuurde, is hun huidige proces (vanaf 2014) elektronisch. Couponaanbiedingen (ook wel ledenbesparingen genoemd) worden automatisch aan uw account toegevoegd als u een Costco-lidmaatschap heeft.

Haal het meeste uit uw Costco-coupons

Om de beste kortingen te krijgen, wil je bekijken wat de huidige kortingsaanbiedingen zijn, zodat je ervan kunt profiteren. U kunt dit doen door de gratis Costco-app te downloaden en aanbiedingen aan uw boodschappenlijstje toe te voegen, of u kunt de website bezoeken en bladeren door wat er beschikbaar is. Zorg er niet alleen voor dat u weet welke aanbiedingen beschikbaar zijn, maar volg ook deze tips.

Let op artikellimieten

Hoewel sommige detailhandelaren u beperken tot één artikel per kortingsbon, kunt u met Costco-kortingsbonnen de kortingsbonkorting vaak voor meer dan één artikel gebruiken. Dit varieert op basis van elke specifieke aanbieding, dus zorg ervoor dat u de limieten controleert en uw winkellimieten overeenkomstig plant. Sommige aanbiedingen beperken u mogelijk tot slechts twee items, terwijl andere grotere limieten bieden (zoals 10). Sommige aanbiedingen hebben geen limiet.

Controleer op combo-aanbiedingen

Sommige kortingsbonnen zijn alleen geldig voor combinaties van artikelen (zoals de aankoop van Tide-wasmiddel en Bounce-droogvellen). Zorg ervoor dat u weet of een aanbieding een combinatieaankoop omvat, zodat u de deal niet mist door slechts één van de artikelen te kopen.

Zoek naar BOGO-coupons

Af en toe vind je Buy One, Get One Free-aanbiedingen tussen de kortingsbonnen. Dit kunnen geweldige aanbiedingen zijn, omdat u vaak grotere maten en hoeveelheden artikelen koopt dan bij een gewone supermarkt, dus profiteer hiervan en sla een voorraad in.

Online aanbiedingen

Als u graag online winkelt, heeft u geluk. Veel van de kortingsbonnen voor deze magazijnwinkel zijn ook online beschikbaar. Deze zijn gemarkeerd met een rode vlag, dus controleer eerst welke artikelen in aanmerking komen voor couponkortingen als u van plan bent online te winkelen. Er zijn ook aanbiedingen die alleen online zijn, hoewel deze meestal voor duurdere aankopen zijn, zoals apparaten of terrasmeubilair, in plaats van voor alledaagse huishoudelijke artikelen.

Ontvang extra cashback-besparingen

U kunt beschikbare cashback-aanbiedingen voor Costco-artikelen van plaatsen als Ibotta en Checkout 51 combineren om u te helpen uw besparingen te maximaliseren. Zorg ervoor dat u de huidige aanbiedingen van deze sites controleert en deze aan uw account toevoegt voordat u winkelt.

Meer tips voor het krijgen van Costco-kortingen

Hoewel het gebruik van hun kortingsbonnen je zeker kan helpen veel geld te besparen, zijn er tal van andere manieren om deals te krijgen.

  • Krijg aanbiedingen voor het bijvullen van inkt: Costco biedt een prijs voor het bijvullen van inkt van minder dan $ 8, wat veel minder is dan voor een nieuwe inktcartridge.
  • Winkel bioscoopkaartjes en cadeaubonnen met korting: u kunt aanzienlijke kortingen krijgen op bioscoopkaartjes en winkel-, restaurant- of andere cadeaubonnen. Afhankelijk van de aanbieding kunt u tot 30 procent besparen.
  • Ken de verschillende prijscodes. Standaardprijzen eindigen op.99, terwijl uitverkoopartikelen eindigen op.00 of.88. Items die eindigen op.97 vertegenwoordigen een korting.
  • Als je je lidmaatschap wilt verlengen of een nieuw lidmaatschap wilt krijgen, kijk dan eens op sociale spaarsites zoals Groupon voor mogelijke lidmaatschapskortingen.

Opslaan gemakkelijk gemaakt

Hoewel Costco geen standaardcoupons van fabrikanten accepteert, kunnen hun winkelspecifieke aanbiedingen slimme shoppers geweldige aanbiedingen bieden. Omdat de kortingsbonnen automatisch aan uw account worden toegevoegd, kunt u eenvoudig winkelen voor de gewenste aanbiedingen en weten dat u een goede deal krijgt.

Aanbevolen: