Afdrukbare aanwijzingsbladen

Inhoudsopgave:

Afdrukbare aanwijzingsbladen
Afdrukbare aanwijzingsbladen
Anonim
Jonge detective in de kamer op zoek naar aanwijzingen
Jonge detective in de kamer op zoek naar aanwijzingen

Clue heeft families en vrienden in verrukking gebracht sinds de eerste release in 1944. Een van de weinige problemen met het spel is dat het plezier slechts zo lang duurt als de trackingsheets dat doen. Gelukkig zijn er afdrukbare Clue-trackingbladen die je thuis kunt downloaden en afdrukken.

Het trackingblad downloaden

Deze afdrukbare volgvellen houden het mysterie en het plezier levend tot ver buiten de originele volgvellen. Klik op de onderstaande miniatuur om een afdrukbare PDF op een ander tabblad te openen. Vanaf dat nieuwe tabblad kunt u de PDF downloaden en afdrukken. Als u hulp nodig heeft, raadpleegt u een handleiding voor Adobe-afdrukbare bestanden.

Het trackingblad gebruiken

Het trackingblad is opgesplitst in drie categorieën. Ten eerste worden de verdachten vermeld met kleurgecodeerde vierkanten naast elke naam voor gebruiksgemak. Hieronder staan de verdachten de mogelijke wapens die bij de moord zijn gebruikt. Tenslotte worden de mogelijke locaties vermeld. Elk item in de lijst heeft een selectievakje waarmee u een optie kunt doorstrepen of uw definitieve selectie kunt maken. Elk volgblad heeft twee kolommen, waardoor elk blad voor twee afzonderlijke spellen kan worden gebruikt. U kunt uw trackingbladen gebruiken om:

  • Maak een Clue-notitieboekje voor elke deelnemer door de vellen van tevoren af te drukken en een leuk notitieboekje te maken dat je kunt gebruiken tijdens de gezinsspelletjesavond. Dit notitieboekje kan worden gebruikt om aanwijzingen op te sporen, aantekeningen te maken en het mysterie op te lossen!
  • Maak een plakboek door ingevulde Clue-trackingbladen te gebruiken en notities en afbeeldingen toe te voegen waarin wordt vermeld wie het spel heeft gewonnen, samen met enkele gekke anekdotes en afbeeldingen. Een polaroidcamera kan een leuke manier zijn om afbeeldingen aan je plakboek toe te voegen en deze camera's zijn meestal redelijk betaalbaar, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke gezinsspelletjesavond.
  • Maak een notitieboekje voor een detective en voeg de volgbladen toe voor een leuke kinderverjaardagsactiviteit of een feest met een mysterieus thema.
  • Maak een unieke feestuitnodiging door de trackingsheets in de uitnodiging op te nemen als hint voor het feestthema.
  • Gebruik oude trackingsheets naast gekke, geïmproviseerde politiefoto's van degenen die in eerdere games zijn betrapt, als leuke decoratie voor eventuele volgende games.

Het mysterie gaat verder

Print zoveel van deze trackingvellen uit als je nodig hebt en kom terug om meer af te drukken als je geen voorraad meer hebt! Geniet van het spelen van dit gezinsvriendelijke spel met dierbaren en wees niet bang om creatief te worden met je Clue-trackingbladen.

Aanbevolen: