Gratis afdrukbare kindermenusjablonen

Inhoudsopgave:

Gratis afdrukbare kindermenusjablonen
Gratis afdrukbare kindermenusjablonen
Anonim
Kind tekenen
Kind tekenen

Het aanbieden van kindermenu's op feestjes, logeerpartijtjes, vakanties of grote evenementen zoals bruiloften kan helpen bij de planning en entertainment voor de kinderen bieden. Kies de gratis menusjabloon die het beste bij uw evenement past door op de afbeelding te klikken om deze te downloaden, te personaliseren en af te drukken.

Avontuurlijk ma altijdmenu

Maak kinderen enthousiast over hun ma altijdopties met een menu met een schatkaartthema. Noem elke 'regio' iets leuks, zoals Dessert Desert, passend bij jouw specifieke thema van piraten, reizen of survivalisten. Raadpleeg de handleiding voor afdrukbare bestanden als u problemen ondervindt bij de toegang tot het document.

Kleurrijke versie

Krijg de look en feel van een echte kaart met deze versie met verouderde look. Druk het af op lichtgewicht papier, zodat je het kunt oprollen of opvouwen als een "echte" schatkaart.

Zwart-witte versie

Als je wilt dat het menu ook als activiteit fungeert, druk dan de zwart-witversie af, zodat kinderen hun eigen unieke kaart kunnen inkleuren. Breid de activiteit uit door de kleurpotloden te verstoppen, zodat kinderen op schattenjacht moeten gaan om ze te vinden.

Menu met voedselkarakters

Spelen met eten kan leuk zijn, vooral als je schattige personages gebruikt, zoals een gigantisch drankje of een vrolijk stuk pizza.

Kleurrijke versie

Maak eten leuk met felgekleurde happy food-personages zoals French Fry Guy en Pizza Pal.

Zwart-witte versie

Geef kinderen de kans om hun eigen personages te creëren door de zwart-witversie in te kleuren. Breid de activiteit uit door kinderen te vragen elk personage een naam te geven.

Ballonmenu

Als je een verjaardagsfeestje of een kinderbijeenkomst organiseert, is dit feestelijke ballonmenu perfect.

Kleurrijke versie

Verfraai de tafelsetting met deze felgekleurde rode, gele en blauwe ballonnen. Verander elke ballon in een individueel menu door de vormen uit te knippen.

Zwart-witte versie

Laat kinderen hun eigen ballonkleuren kiezen met dit kleurpaginamenu.

Kindermenuspellen

Met dit menu met superheldenthema kunnen kinderen drie spelletjes spelen terwijl ze wachten tot hun eten arriveert.

Kleurrijke versie

Felle rode, blauwe en gele tinten zorgen ervoor dat dit kindermenu opv alt. Geef kinderen bij feestjes thuis een stuk van hun eigen superheldenkostuum voor elke activiteit of game die ze op het menu voltooien.

Zwart-witte versie

Kinderen kunnen hun eigen unieke superhelden creëren terwijl ze de personages in het lege superheldenmenu inkleuren.

Moet menu's hebben om te proberen

Als je op zoek bent naar meer leuke, aanpasbare en unieke menukeuzes voor je evenement, kijk dan eens naar Must Have Menu's. Deze service biedt 17.000 verschillende menusjablonen voor elke gelegenheid, inclusief een uitgebreid aanbod aan kindermenu's (gratis of met een betaald Pro-abonnement). Bekijk slechts enkele van de vele sjablonen die u hieronder kunt aanpassen en downloaden. De eerste twee kindermenu's hieronder zijn gratis verkrijgbaar op de website van Must Have Menus. De tweede twee kindermenu's zijn verkrijgbaar met een Pro-abonnement.

Onder het zee-kindermenu

Als u een evenement met een onderwaterthema organiseert, is dit menu de perfecte aanvulling. Je kunt kinderen kleurpotloden geven om hun eigen afbeelding in te kleuren. Ze kunnen ook profiteren van de boter-kaas-en-eierenborden om met anderen te spelen. Dit menu is gratis op Must Have Menus.

Onder het Zeekindermenu
Onder het Zeekindermenu

Jungle kindermenu

Organiseert u een verjaardagsfeestje gebaseerd op The Jungle Book? Plant u een babyshower met jungle-thema? Dan zorgt dit jungle kindermenu voor veel gezelligheid en past het helemaal bij jouw thema. Het beschikt over een boeiende verbinding met de getallentekening. Het biedt ook een paar schattige raadsels om aan anderen voor te lezen. Dit menu is gratis op Must Have Menus.

Afbeelding
Afbeelding

Dinosaurus kindermenu

Ga terug naar het verleden met een monsterlijk menu voor kinderen. Naast een aantal van hun favoriete dinosaurussen, biedt dit verleidelijke menu ook gebieden waar je menu-items kunt toevoegen. Het heeft ook een verbinding tussen de letters van de alfabetactiviteit om kinderen gelukkig bezig te houden. Dit menu is beschikbaar met een Pro-abonnement op Must Have Menus.

Dinosaurus kindermenu
Dinosaurus kindermenu

Vliegtuigen, treinen en auto's Kindermenu

Je hebt doorgaans niet veel ruimte nodig om kindermenu's te maken. Je hebt echter wel iets nodig om ze bezig te houden. Als u een evenement met een transportthema heeft, kunt u dit menu uitproberen. Het biedt verschillende activiteiten om de kleintjes in uw leven te behoeden voor verveling, en biedt voldoende ruimte om uw menu aan te passen. Je kunt er ook voor kiezen om deze te lamineren en de kinderen droog uitwisbare stiften te geven, zodat je ze opnieuw kunt gebruiken. Dit menu is beschikbaar met een Pro-abonnement op Must Have Menus.

Vliegtuigen, treinen en auto's Kindermenu
Vliegtuigen, treinen en auto's Kindermenu

Een spannend kindermenu creëren

Je hele vakantie of bruiloftsevenement moet leuk zijn voor iedereen, zowel volwassenen als kinderen. Etenstijd kan een domper op de stemming zetten als er geen rekening wordt gehouden met de voorkeuren van kinderen. Zorg ervoor dat u een grote selectie kindvriendelijke opties aanbiedt.

Bied unieke opties

Menu's voor kinderen zijn saai en voorspelbaar geworden met pizza, kipnuggets en pasta. Geef uw menu een spannende draai, zodat kinderen allerlei nieuwe gerechten kunnen proeven. Bied uniek fruit aan, zoals drakenfruit, of exotisch voedsel op een stokje, zoals kipsaté.

Gebruik felle kleuren

Laat je inspireren door cocktails voor volwassenen en bied kindvriendelijke drankjes of andere menu-items aan die er helder en feestelijk uitzien. Probeer eens een paar simpele mocktails in plaats van de standaard melk of sap. Gebruik doorzichtige cups om de kleuren te laten zien, en maak het af met leuke accessoires zoals gestreepte rietjes of miniatuurparaplu's.

Plaat leuke vormen

Wees creatief met uw ma altijd-, bijgerecht- en dessertvormen om de kinderen te verleiden. Als je bijvoorbeeld diepvriespizza's serveert, gebruik dan een uitsteekvormpje om kinderen opties op de vorm aan te bieden, in plaats van gewone driehoekige plakjes uit te delen.

Laat kinderen de ma altijd plannen

Als je graag van tevoren voorbereid bent, stuur dan een enquête of enquête met je uitnodigingen om te zien welke opties het populairst zullen zijn, en zet die items vervolgens op het menu. Als je een beetje spontaniteit niet erg vindt, laat dan de menu's leeg en vul je keuken met alles wat ze maar kunnen bedenken. Zodra de kinderen arriveren, laat ze hun menukeuzes opschrijven.

Maak ma altijden leuk

Als kinderen zelf bepalen welk voedsel ze eten, is de kans groter dat ze hun buikje vullen. Vraag uw kind of een paar andere kinderen die aanwezig zullen zijn om te kiezen welk afdrukbaar menu ze het leukst vinden, en laat ze vervolgens ideeën delen over specifieke opties die ze kunnen aanbieden.

Aanbevolen: