24 Buitentapijt & Meubelideeën voor een stijlvolle ruimte

Inhoudsopgave:

24 Buitentapijt & Meubelideeën voor een stijlvolle ruimte
24 Buitentapijt & Meubelideeën voor een stijlvolle ruimte
Anonim
Patio zitplaatsen buiten
Patio zitplaatsen buiten

Geef uw buitenruimte een designgevoel door uw terrasmeubilair te verfraaien met een stijlvol buitentapijt. Dankzij de speciale synthetische stof zijn buitentapijten duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen de harde elementen buitenshuis, terwijl ze er aantrekkelijk genoeg uitzien om ook binnenshuis te worden gebruikt.

Meubilairframematerialen en -stijlen

Denk na over de meubels in je huis en kies buitenmeubels met vergelijkbare lijnen, afwerkingen of ontwerpen. De strakke, rechte lijnen van teakhouten buitenmeubels vormen bijvoorbeeld een aanvulling op minimalistische, eigentijdse of moderne omgevingen. Scrollende smeedijzeren meubels hebben een zeer traditionele uitstraling, terwijl meubels gemaakt van aluminium of gerecycled plastic kunnen worden ontworpen om er modern, transitioneel of rustiek uit te zien, zoals grenen en cederhouten meubelen.

Hout

Veelgebruikte houtsoorten voor tuinmeubilair zijn teak, ceder, grenen en eucalyptus. Teak is een uiterst duurzaam tropisch hardhout dat bestand is tegen rotting, kromtrekken, insecten, krimp en zwelling. Teak is het duurste hout en kan onbehandeld blijven tot zilvergrijs of verzegeld worden om de gouden honingkleur te behouden. Eucalyptus is een budgetvriendelijker tropisch hardhout met een natuurlijke weerstand tegen vochtschade en insecten. Ceder en onder druk behandeld dennenhout verouderen ook tot zilvergrijs als het onbehandeld blijft, waarbij cederhout de duurdere optie is.

  • Patio Productions heeft een grote selectie teakhouten tuinmeubelen, waaronder eetsets, fauteuils en banken, bijzettafels, chaise longues en barmeubilair. Wees voorbereid op een aanzienlijke investering--een zevendelige eetset kost $2899, een chaise longue kost $782, en een clubfauteuil kost $879.
  • Plow and Hearth heeft eucalyptus tuinmeubilair, waaronder eetsets, banken, barsets, bijzettafels, chaise longues en zitsets. Koop een vijfdelige eetset voor $ 558,99, een bank voor $ 159, of een vierdelige zitset voor $ 699.
  • DutchCrafters biedt goedkoop grenen tuinmeubilair zoals Adirondack-stoelen vanaf $ 94, en houten banken vanaf $ 152. en picknicktafels vanaf $ 126. Ze hebben ook cederhouten opties, zoals een tuinmeubelset voor kinderen voor $ 182 en een bistrotafelset voor $ 549.

Metaal

Meubels gemaakt van smeedijzer zijn duurzaam en zwaar; het zal nooit wegwaaien tijdens een storm. Zoek naar een gepoedercoate afwerking die hem beschermt tegen roest en gebruik verf voor kleine aanpassingen.

Aluminium meubelen zijn goedkoop, licht en duurzaam, omdat ze niet roesten of vervagen, en zijn ook verkrijgbaar met een poedercoating. Stalen meubelen zijn zwaarder dan aluminium, maar lichter dan smeedijzer. Metalen meubelen kunnen heet worden als ze in de zon zitten, waardoor kussens bekleed met lichtbestendige buitenstof een slimme investering zijn.

  • Today's Patio biedt een breed scala aan smeedijzeren, aluminium en gegoten aluminium meubelcollecties in zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen, waaronder romantische eetsets in oude wereldstijl en overgangszitsets met kussens. U moet 1-800-457-0305 bellen voor prijsinformatie.
  • Didriks heeft eigentijds roestvrijstalen buitenmeubilair, waaronder de Equinox-collectie, die teakhout en roestvrij staal van maritieme kwaliteit combineert op eettafels en stoelen vanaf $ 699, de modernere esthetiek van de Mercury-collectie die de stalen meubelen met diepe zitting omvat vanaf $ 1862, en de iets goedkopere Quattro Collection met stapelbare roestvrijstalen stoelen voor $ 539.

Plastic, polymeer en hars

Kunststof meubelen zijn licht van gewicht, stapelbaar en vereisen weinig onderhoud. Als u een groene levensstijl leidt, zorgen gerecyclede plastic meubels gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid ervoor dat melkpakken, shampooflessen en andere plastic containers niet op stortplaatsen belanden. Hars is een hoogwaardige kunststof die bestand is tegen vlekken, vocht, schimmel en insecten en niet barst, afbladdert of vervaagt. Kunststof meubelen van hoge kwaliteit zijn zwaarder dan kunststof meubelen van mindere kwaliteit en zijn gebouwd om bestand te zijn tegen harde buitenelementen.

Amish Polycraft Adirondack-stoel
Amish Polycraft Adirondack-stoel
  • OutdoorPolyFurniture.com biedt gerecycled plastic meubilair gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid gecombineerd met roestvrijstalen hardware. Vind alles, van traditionele stoelen in Adirondack-stijl in meerdere kleuren vanaf $ 229, eettafels voor buiten vanaf $ 399, en tuinfauteuils vanaf $ 286.
  • Kmart biedt goedkoop plastic terrasmeubilair met stoelen en bijzettafels vanaf € 8,99. Voor iets duurzamers kun je kiezen voor onderdelen van hars of PVC, zoals een bijzettafel met verborgen opbergruimte voor €35,- en een bijpassende loveseat voor €100,-.

Rieten en rotan

Rieten is een soort geweven meubelen gemaakt van rotan, wilg, riet, bies, grassen of synthetische harsen. Rieten gemaakt van natuurlijke materialen voelt heel organisch aan en past toch bij een verscheidenheid aan stijlen, van eigentijds tot tropisch, kust-, rustiek en landelijk. Natuurlijk of rotanvlechtwerk mag alleen worden gebruikt op afgesloten veranda's en veranda's, omdat het snel kan verslechteren als het wordt blootgesteld aan buitenelementen. Synthetisch vlechtwerk gemaakt van PVC of polyethyleen kan buiten worden gebruikt en bootst het uiterlijk na van natuurlijk of geverfd vlechtwerk en rotan.

  • Chair King heeft een groot aantal meubelcollecties van synthetisch rieten meubilair in zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen. De zevendelige La Jolla-eetset is voorzien van extra grote rieten eetkamerstoelen en een eettafel op schragen voor $ 3499, of ga voor de relaxte look van de vierdelige Antibes-zitset voor $ 2999. Meubels kunnen ook per stuk worden gekocht.
  • American Rattan biedt tientallen stijlen rotan- en rieten meubelen voor binnenshuis voor veranda's en overdekte veranda's en heeft een grote selectie synthetische rieten voor gebruik buitenshuis. Vind vierdelige zitsets voor buiten vanaf € 699.

Tips voor het kopen van tuinmeubilair

Buitenmeubilair moet een aanvulling vormen op de architectonische stijl van uw huis, net zoals binnenmeubilair dat doet. Als uw budget de selectie van framematerialen beperkt, kies dan voor een framekleur die past bij de buitenkant van uw huis om een samenhangende uitstraling te behouden. Andere dingen om te overwegen zijn:

  • Schaal - Tuinmeubilair moet de juiste afmetingen hebben, zodat het past in de ruimte waarin het wordt gebruikt. Extra grote stukken of grote groepen die op een klein terras of veranda worden gebruikt, overweldigen de ruimte, waardoor deze krap en ongemakkelijk aanvoelt.
  • Functie - Bepaal hoe u het meubilair wilt gebruiken. Ga je grote groepen mensen entertainen of vooral alleen familie en een paar vrienden? Heeft u alleen conversatiezitplaatsen nodig of gaat u ook vaak buiten dineren?
  • Locatie - Krijgen de meubels bescherming tegen direct zonlicht onder een overdekte veranda of patio of staan ze op een open terras of patio, bij een zwembad of in een tuin met directe blootstelling aan zon en regen?

Opties voor buitentapijten

Een buitentapijt dat uw terrasmeubilair verankert, geeft uw buitenruimte een gevoel van comfort en stijl binnenshuis. Net als bij tuinmeubilair moet bij het maken van een materiaalkeuze rekening worden gehouden met de locatie van het vloerkleed en het beoogde gebruik ervan.

Materialen

Tapijten gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute, sisal, bamboe of kurk mogen alleen worden gebruikt in serres of afgesloten veranda's. Tapijten die permanent buiten worden gebruikt en aan de zon en barre weersomstandigheden worden blootgesteld, moeten gemaakt zijn van 100% polypropyleen, dat bestand is tegen schimmel en meeldauw. Dit type vloerkleed kan worden gereinigd met een mild schoonmaakmiddel, een schrobborstel en een waterslang, terwijl de vorm en grootte behouden blijven.

Polypropyleen, vervaardigd onder merknamen zoals Olefin of DuraCord, is een in de massa geverfde vezel, waardoor het zowel vlek- als lichtbestendig is, zodat het vloerkleed zijn kleur behoudt. Vloerkleden gemaakt van polypropyleen zijn er in tientallen stijlen en zijn zo stijlvol en aantrekkelijk dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Winkelopties

  • Frontgate biedt een elegante selectie polypropyleen vloerkleden voor binnen en buiten met medaillon- en latwerkpatronen, bloemen- en geometrische patronen en meer. prijzen variëren per maat en patroon, beginnend vanaf $29 voor een vloerkleed van 2' x 3,7' of $79 voor een vloerkleed van 4' x 5,7' en hoger voor grotere maten.
  • Wayfair heeft duizenden binnen- en buitentapijten om uit te kiezen in vrijwel elke stijl, waaronder gevlochten polypropyleen tapijten, ikat, trellis, bloemen, kust-, tropisch, zigzags, strepen en andere aantrekkelijke patronen in tientallen kleuren. Prijzen beginnen vanaf $ 19 voor een vloerkleed van 2 ft. bij 1.00 m of $ 138.99 voor een vloerkleed van 2.00 m bij 3.00 m en hoger voor grotere maten.

Kindertapijten voor buiten

Of het nu gaat om een buitenspeelhuis, clubhuis, boomhut of aangewezen speelruimte op het terras of in de achtertuin, binnen- en buitentapijten gemaakt van polypropyleen zijn goed bestand tegen intensief gebruik. De vlekbestendige vezels kunnen gemorst materiaal van Kool-Aid of chocolademelk opnemen en bieden tegelijkertijd een zacht oppervlak voor zitten, liggen en blote voeten. Voeg een speels tintje toe aan buitenspeelruimtes met opvallende strepen, zigzaglijnen of leuke dierenprints zoals zebra's.

Shades of Light heeft binnen- en buitenvloerkleden voor kinderen vanaf iets minder dan $ 20 voor een vloerkleed van 2' x 3'. Deze vloerkleden worden gemengd met vloerkleden die alleen voor binnenshuis bestemd zijn, dus lees de productinformatie zorgvuldig door voordat u een keuze maakt

Tapijten van polypropyleen

Buitentapijten die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, kunnen moeilijk te vinden zijn - vergeet niet te letten op het binnen-/buitenlabel op vloerkleden met opvallende kleuren en afbeeldingen gemaakt van 100 procent polypropyleen.

Deze winkels hebben vloerkleden van polypropyleen, ook al zijn ze niet noodzakelijkerwijs gelabeld voor gebruik binnen/buiten.

  • Hayneedle biedt kindervloerkleden gemaakt van polypropyleen in felle kleuren en leuke patronen zoals bloemen, zebrastrepen, puzzelstukjes, zeedieren, harten en vredestekens en meer. Prijzen beginnen bij $ 28 voor een vloerkleed van 2,5 'x 4'.
  • Wayfair heeft een mooie selectie polypropyleen kindervloerkleden voor zowel jongens als meisjes met thema's als sport, dieren en prinsessen. Prijzen beginnen bij $ 55 voor een vloerkleed van 2,7 'x 4' of $ 109 voor een vloerkleed van 3,11 'x 5,3'.

Tapijten en meubels voor buiten combineren

Gebruik tuinmeubilair en vloerkleden om uitnodigende buitenruimtes te creëren waar je veel tijd in wilt doorbrengen. Buitenvloerkleden moeten ook het formaat hebben dat bij je meubels past. Wanneer u een vloerkleed onder een eettafel buiten plaatst, moet het vloerkleed groot genoeg zijn om plaats te bieden aan de stoelen die u uitschuift om in te zitten. De achterpoten van de stoel moeten nog steeds stevig op het tapijt staan om een comfortabele zit te garanderen die voor en achter waterpas staat.

Coördineer scrollontwerp

Coördineer de kleuren van het vloerkleed met de frame- of kussenkleuren van tuinmeubilair. Scrollende ontwerpen op smeedijzeren stoelen kunnen worden herhaald op een tapijtpatroon voor een uniforme traditionele setting. Kleed effen meubels aan met een sierkleedontwerp of gebruik een effen gekleurd vloerkleed onder buitenstoffen met patronen om te veel concurrerende patronen te vermijden.

Coördineren van tapijt- en meubeldesign
Coördineren van tapijt- en meubeldesign

Tropische aantrekkingskracht

Aardetinten van bruin en bruin op rieten en houten meubels gaan op natuurlijke wijze samen met tinten van aards groen op de kussens. Inspireer een tropisch of mediterraan gevoel door warme goud- en briljante rode tinten te combineren. Een veelkleurig gevlochten vloerkleed zorgt voor een eclectische twist.

Tropische aantrekkingskracht
Tropische aantrekkingskracht

Minimalistisch zwart-wit

Gebruik voor een eenvoudige, eigentijdse, minimalistische benadering een lichtgekleurd vloerkleed met een donkere rand in monochrome kleuren die bij het meubilair passen. Neutrale kleuren zoals grijs, bruin, bruin, beige en taupe creëren een serene, ontspannende omgeving met een tijdloze uitstraling.

Minimalistisch zwart-wit
Minimalistisch zwart-wit

Buitenleven in stijl

Wat uw huis- en decoratiestijl ook is, investeren in kwalitatief hoogstaand tuinmeubilair en vloerkleden kan u vele jaren van aangenaam buitenleven met familie en vrienden bezorgen.

Aanbevolen: