10+ creatieve kaarsvormen in ongebruikelijke ontwerpen

Inhoudsopgave:

10+ creatieve kaarsvormen in ongebruikelijke ontwerpen
10+ creatieve kaarsvormen in ongebruikelijke ontwerpen
Anonim

Kaarsen met ongebruikelijke en unieke vormen

Afbeelding
Afbeelding

Kaarsen bieden een onbeperkte verscheidenheid aan unieke vormen en texturen. Of u nu uw eigen kaarsen maakt of ze gewoon graag gebruikt, sommige van de nieuwe vormen die beschikbaar zijn, zijn werkelijk indrukwekkend en ongebruikelijk. De meeste kaarsen kunnen worden gekocht voor minder dan $ 20, tenzij anders vermeld.

Ongebruikelijke kaarsvormen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze unieke bijenkorfvormige kaars biedt nog meer visuele interesse dankzij het spoelontwerp en de toegevoegde hardware. Door aan de sleutel aan de bovenkant van de kaars te draaien, wordt telkens een stukje van de wasspiraal doorgelaten, zodat u kunt bepalen hoe lang de kaars zal branden. De bijen maken het ontwerp van de bijenkorf nog realistischer. Dit is een geweldige kaarskeuze voor elke milieubewuste persoon. Plaats hem op een thuiskantoor, een salontafel in de woonkamer of een bijzettafeltje. Maak een geweldig gespreksonderwerp voor minder dan $ 40.

Roze flamingokaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Roze flamingokaarsen zijn een leuke manier om een verjaardagstaart of een bon Voyage-taart te versieren! U kunt besluiten om deze 10 cm hoge iconische kaarsen te gebruiken als onderdeel van een tafelstuk of als tuindecoratie voor binnencontainers (uit de zon en hitte houden om smelten te voorkomen).

Schattige kleurrijke uilen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je op zoek bent naar een ongewone kaars voor een taarttopper, of iets anders om uit te delen als gunst aan deelnemers aan een babyshower, dan zijn deze uilenkaarsen voorzien van een stokbasis. Ze worden geleverd in een verpakking van vier.

Twee erwten in een peulkaars

Afbeelding
Afbeelding

Deze kaars met twee erwten in een peul-thema zorgt voor een schattig decor voor een bruiloft of babyshower voor iedereen die een tweeling verwacht. Koop er maar een paar als accentstuk of deel ze uit als gunst voor een kleine, intieme aangelegenheid. U kunt besluiten deze kaars te gebruiken voor de verjaardagscupcakes van uw tweeling.

In aanbouw kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Verjaardagskaarsen zijn er ook in ongebruikelijke vormen, zoals deze bouwkegels. Ze zouden de perfecte finishing touch zijn voor een taart met een bouwthema voor kinderen. Als u een bouwvakker in uw gezin heeft, kan dit ideaal zijn voor een taartontwerp. Je kunt ze ook gebruiken als topping op een nieuwe verjaardagstaart met de inscriptie 'Let op: ouderdom vooruit.'

Lego Kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Leuk en een beetje funky: deze kaarsen in de vorm van Lego zijn ideaal voor een kinderverjaardagsfeestje. Ze worden geleverd in een verpakking van zes verschillende kleuren, klaar om je perfecte Lego-verjaardagstaart te versieren. Elke Lego-liefhebber en fan zal het waarderen dat je een extra stap doet bij het vinden van zulke slimme verjaardagskaarsen.

Geweldige verjaardagsbloemkaars

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze bloemenkaars heeft een ongewone twist! De kaars gaat daadwerkelijk open en speelt "Happy Birthday", waardoor het een ongelooflijk unieke taarttopper is. Het is de perfecte toets voor een mooie taart!

Ijshoornkaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Ijskaarsen zijn een leuke manier om een verjaardag te vieren. De 6-pack ijshoornvormige kaarsen worden geleverd in vanille- en chocoladekleurig ijs.

Maak je eigen cadeauvormige kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Voor degenen die graag zelfgemaakte kaarsen maken, kun je tal van unieke kaarsenmallen vinden om leuke vormen te creëren. Deze geschenkvormige kaars kan bijvoorbeeld in een eindeloze verscheidenheid aan kleuren worden gemaakt met behulp van de geschenkvormige kaarsenmal. Je kunt dit als middelpunt van de tafel gebruiken voor Kerstmis of een verjaardagsfeest voor een leuk tintje!

Rock n' Roll Fan Handkaars

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Handkaarsen zijn een andere ongebruikelijke vorm om te maken. Dit is de perfecte kaars om een diehard rock n' roll fan cadeau te doen! Ga voor een geweldige metallic blauwe kleur om een echt iconisch statement te maken dat elektrisch is! Zet deze kaars op een glazen kandelaar voor de juiste sfeermaker. Plaats hem in een muziekkamer, terrasdecoratie of als onderdeel van een feest.

Appelkaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je kunt rode appelkaarsen gebruiken met gekleurde lonten die op appelstelen lijken voor een leuke kaarskeuze. Een paar manieren om deze kaarsen te gebruiken is door ze op een dienblad te plaatsen, ze onderdeel te maken van een middelpuntontwerp of ze in een fruitschaal te gebruiken totdat het tijd is om ze aan te steken. Uw kind wil zijn leerkrachten misschien met Kerstmis een appelkaars cadeau doen.

Handgemaakte gesneden kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Voeg een vleugje nostalgische charme uit de Oude Wereld toe aan uw feest of diner met een handgemaakte kaars. De elegante wervelingen en vormen van dit soort kaarsen vormen een geweldige aanvulling op een nachtkastje of op elk uiteinde van een schoorsteenmantel. u kunt verschillende van deze kaarsontwerpen kiezen voor een etentje bij kaarslicht.

Kaars van de impressionistische schilderkunst

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze unieke kaarsen zijn replica's van enkele beroemde schilderijen van Vincent van Gogh, zoals Sterrennacht. Het platte ontwerp van de kaars maakt hem een uitstekende keuze voor elke ruimte met beperkte ruimte voor andere kaarsformaten. Het beschikt over twee lonten aan elk uiteinde om een gelijkmatige en gelijkmatige verbranding te garanderen. Je kunt deze kaars op een consoletafel bij de ingang plaatsen, in een boekenkast in je thuiskantoor of zelfs op de achterkant van een toilet.

Terrariumkaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je kunt een dimensie toevoegen aan je kaarsencollectie met een paar terrariumkaarsen. Met de hand gegoten kaarsen hebben een terrariumachtige setting in een glazen kandelaar. Het ene terrarium is een verzameling drievoudige cactussen, terwijl het andere een roze klaproosbloem is. Plaats deze op een thuiskantoor, een boekenkast, een plank boven een wastafel in de badkamer of als onderdeel van het middelpunt van een salontafel.

Cactuskaarsen in potten

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze schattige kleine cactussen zijn helemaal geen planten: het zijn kaarsen in de vorm van kleine zilveren potjes. Deze kaarsen maken op zichzelf al een statement, maar je kunt ook een opvallend middelpunt voor een eettafel creëren als je ze alle vier op een klein spiegelblad zet. Het licht van de kaarsen reflecteert zowel op het dienblad als op de potten. Dit is een bijzonder leuke bijkomstigheid voor iedereen die een woestijntransplantatie heeft ondergaan en een beetje heimwee heeft.

Leuke en ongebruikelijke kaarsvormen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je kunt unieke vormen vinden voor verschillende soorten kaarsen, waarvan de meest populaire theelichtjes, verjaardagskaarsen en votiefkaarsen zijn. Dit type kaarsontwerp betekent dat je geen decoratieve kandelaars hoeft te kopen om kleur en interesse toe te voegen.

Aanbevolen: