Yankee Candle Outlet-winkelgids

Inhoudsopgave:

Yankee Candle Outlet-winkelgids
Yankee Candle Outlet-winkelgids
Anonim
Kaarsen in een houten bord met sinaasappel en kaneel
Kaarsen in een houten bord met sinaasappel en kaneel

Een Yankee Candle-outletwinkel is een geweldige plek om geld te besparen op uw favoriete geurkaarsen. Of u nu winkelt in een Yankee Candle Village-winkel of een kleinere outletwinkel, u kunt aanzienlijke besparingen realiseren, vooral op seizoensartikelen.

Een Yankee Candle Outlet-winkel vinden

De Yankee Candle-website bevat een zoekpagina voor Yankee Candle-winkels, outletwinkels, geautoriseerde dealers en Woodwick. Dit helpt u de nabijgelegen verkooppunten te vinden. Hoewel de website over het algemeen betrouwbaar en up-to-date is, moet u een paar stappen volgen voor de beste winkelervaring:

  1. Bel de betreffende winkel voordat je gaat om er zeker van te zijn dat deze open is.
  2. Bel ongeveer een maand vóór uw geplande reis om te zien wat er te koop is.

Op deze manier krijgt u de maximaal mogelijke besparing.

Vind winkels in outlet-winkelcentra

Tanger Outlets, die vaak Yankee Candle-verkooppunten hebben, zijn te vinden in het noordoosten, zuidoosten, zuidwesten en een deel van de Midwest-regio's van de Verenigde Staten, evenals in Quebec en Ontario. Yankee Candle-outletwinkels bevinden zich ook bij Premium Outlets. De verkooppunten zijn te vinden in het noordoosten, zuidoosten en delen van het middenwesten en zuidwesten van de Verenigde Staten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van grotere outletcentra waar je deze kaarsen kunt vinden.

Verkopen bieden verschillende soorten kortingen

Je kunt goede aanbiedingen vinden voor een aantal anders dure kaarsen door een voorraad in te slaan wanneer je op reis bent in de buurt van een van deze verkooppunten. Net als andere outlet-winkels bieden de Yankee Candle-winkels een grote verscheidenheid aan producten, waaronder overtollige voorraden en stopgezette artikelen. U kunt ook geweldige aanbiedingen vinden voor uitverkochte kaarsen, oude kaarsen en seizoensartikelen. U kunt profiteren van outlet-verkopen en nog meer dollars besparen.

Yankee Candle Balsem & Ceder
Yankee Candle Balsem & Ceder

Yankee Candle Village-winkels

De Yankee Candle Village-winkels zijn als 'superwinkels', ook al vind je ze niet op de officiële verkooppuntenlijst. Er zijn twee Yankee Candle Village-winkels: één in South Deerfield, MA en één in Williamsburg, VA. De Village Stores bieden een verscheidenheid aan artikelen, waaronder de Village Exclusives, nieuwe artikelen, seizoensartikelen, overstocks, geuren in beperkte oplage en artikelen die niet meer leverbaar zijn. Het is het best bewaarde geheim van een Yankee Candle-koopjesjager.

Maak je eigen kaarsen

De meeste mensen bezoeken de dorpswinkels gewoon omdat het leuk is. Enkele hoogtepunten zijn gigantische treinsets die door de winkel slingeren. Verschillende winkelbrede evenementen gedurende het hele jaar maken de Village Stores tot een geweldige plek om met het hele gezin mee te nemen.

  • Je kunt een kaars personaliseren met een foto in de winkel en deze mee naar huis nemen.
  • Je kunt een wasmal van je hand maken, je eigen kaars in een pot maken of een Yank Candle-beestje dopen.
  • Verwen jezelf met Homemade Fudge, Popcorn van Popcornopolis® en Ben &Jerry's Ice Cream.
  • Je kunt het Beierse dorp bezoeken waar het elke dag Kerstmis is en de Kerstman er altijd is!

Vind besparingen bij online winkelen

Als u een Yankee Candle-outlet niet kunt bereiken, kunt u altijd naar het op één na beste gaan: het verkoopgedeelte van de website van het bedrijf. Je kunt geluk hebben met artikelen van 25% en met artikelen met een hogere uitverkoop. Verzending is een vast tarief van $ 5,99 voor bestellingen onder $ 75 en gratis verzending voor bestellingen van $ 75+ (na aftrek van kortingen).

Deals voor besparingen

Je kunt vaak aanbiedingen vinden voor bepaalde soorten merchandise, zoals BOGO (koop er een, koop er een) voor producten voor de halve prijs of 60% korting op kaarsaccessoires. Sommige deals zijn B2G2 (koop 2, krijg 2). Dit type deal is beperkt beschikbaar, dus je krijgt niet dezelfde ervaring als bij een outletwinkel. U kunt echter nog steeds een goede deal krijgen zonder dat u het comfort van uw huis hoeft te verlaten.

Yankee Candle Votieven
Yankee Candle Votieven

Aromatische geuren en kwaliteit

Yankee Candles zijn geliefd vanwege hun sterke geur en staan bekend om hun kwaliteit, dus het zijn geweldige cadeaus voor mensen die van kaarsen houden. Een mooie votief en een unieke houder zouden een geweldig cadeau zijn voor de verjaardag van een vriend of een housewarming zonder dat het je teveel geld kost.

Winkelen in een Yankee Candle Outlet Store

Het selecteren van de juiste geur maakt deel uit van het leuke winkelen bij Yankee Candle, vooral omdat er voortdurend nieuwe geuren worden toegevoegd. De kans is groot dat u een kaarsgeur vindt waar u dol op bent en geld bespaart als u winkelt bij een Yankee Candle Outlet.

Aanbevolen: