Essentiële extra's: 20 dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had

Inhoudsopgave:

Essentiële extra's: 20 dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had
Essentiële extra's: 20 dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Er wordt de laatste tijd veel online gesproken over 'extra' zijn, en dit heeft soms een negatieve connotatie. Het kan iemand beschrijven die compleet overdreven, dramatisch of zelfs door zichzelf geobsedeerd is. Maar ik ben hier om je te vertellen dat een beetje extra zijn eigenlijk een goede zaak is. Het leven zou immers behoorlijk saai zijn zonder die leuke extraatjes, toch? Natuurlijk heb je waarschijnlijk geen van de producten op deze lijst nodig, maar ik daag je uit om het einde te halen zonder er minstens één of twee aan je winkelwagentje toe te voegen.

Dus, in de geest van een optimaal leven, geef ik je officieel toestemming om zo extra mogelijk te worden. Begin met scrollen en ontdek de 20 producten waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Afbeelding
Afbeelding

Deze instantcamera is een leuke throwback

Afbeelding
Afbeelding

We zijn tegenwoordig allemaal zo afhankelijk van onze smartphones voor foto's, maar waarom gaan we niet ouderwets met deze Fujifilm instantcamera? Ik heb dit vorig jaar gekocht om te gebruiken met mijn driejarige zoon, en we houden ervan om samen te wandelen en het te gebruiken om onze avonturen vast te leggen. Deze set wordt zelfs geleverd met een handig draagtasje en een glitterfotoalbum.

Afbeelding
Afbeelding

Deze pantoffels hebben zachte zolen van traagschuim

Afbeelding
Afbeelding

Ik draag deze pantoffels terwijl ik dit typ, en ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Ik heb een slechte bloedsomloop, dus mijn voeten zijn altijd ijskoud. Deze hebben een zachte voering van imitatiebont die me lekker warm houdt, en de inlegzolen van traagschuim zijn zacht en ondersteunend. Ik ben ook dol op het instapmodel en de rubberen zolen voor snelle uitstapjes naar buiten.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Magic Bullet is geweldig voor kleine keukens

Afbeelding
Afbeelding

Ik ben verslaafd aan smoothies sinds ik deze Magic Bullet heb gekocht, en ik waardeer vooral het miniformaat, omdat mijn keuken aan de kleine kant is. Het wordt geleverd met een heleboel verschillende hulpstukken, heeft een krachtige motor die ijs verplettert zonder te zweten, en het is veilig en gemakkelijk genoeg voor mijn kleuter om te gebruiken (met mijn hulp).

Afbeelding
Afbeelding

Dit klei-gezichtsmasker heeft een unieke eigenschap

Afbeelding
Afbeelding

Als je dit bubbelklei-gezichtsmasker nog nooit hebt ervaren, doe jezelf dan een plezier en probeer het eens. Het groene thee-extract en het houtskoolpoeder verwijderen onzuiverheden voor een diepe reiniging, en het koele, borrelende ontwerp reinigt tot diep in de poriën en maakt het gemakkelijk om schoon te spoelen. Ja, door de bubbels zie je er een beetje raar uit, maar dat is juist het leuke!

Afbeelding
Afbeelding

Dit losse setting-poeder houdt make-up op zijn plaats

Afbeelding
Afbeelding

Mijn grootmoeder zweerde altijd bij Dermablend-producten, dus toen ik wat nieuw los poeder nodig had en deze optie tegenkwam, wilde ik het meteen proberen. Het is volledig doorschijnend, dus het laat geen spookachtig witte film achter, en met een klein beetje kom je al een heel eind. Ik heb hetzelfde bad nu zes maanden en het ziet er nauwelijks gebruikt uit.

Afbeelding
Afbeelding

Deze auto-organizer is essentieel voor een roadtrip

Afbeelding
Afbeelding

Mijn man en ik nemen onze kinderen een paar keer per jaar mee naar hun grootouders in Minnesota, en het kan een hele opgave zijn om meer dan vijf uur met hen in de auto te zitten. Deze auto-organizer is een totale game-changer geweest en ik heb hem sinds zijn aankomst aan andere ouders aanbevolen. Hij kan aan de achterkant van de voor- of passagiersstoel worden bevestigd en heeft plekken voor drankjes, snacks, knutselspullen, Kleenex en de Amazon Fire-tablet.

Afbeelding
Afbeelding

Deze ringlamp upgradet zoomoproepen

Afbeelding
Afbeelding

Mijn werk is 100% op afstand, wat betekent dat ik doordeweeks een behoorlijk aantal Zoom-vergaderingen doe. Deze ringlamp geeft de perfecte hoeveelheid warm, natuurlijk licht, zodat het niet langer lijkt alsof ik vanuit een donkere grot aan het werk ben. Hij klikt rechtstreeks op mijn laptop en heeft vijf verschillende kleurtemperatuurmodi en helderheidsniveaus.

Afbeelding
Afbeelding

Dit Keurig-koffiezetapparaat stroomlijnt uw ochtend

Afbeelding
Afbeelding

Voordat ik dit Keurig-koffiezetapparaat kreeg, maakte ik 's ochtends een hele pot, dronk een kopje en ging halverwege de ochtend terug voor een ander kopje, maar ontdekte dat het verbrand, bitter en walgelijk was geworden. Het is zo fijn om er een capsule in te kunnen gooien en één kopje te kunnen zetten, zodat elke slok zo vers mogelijk is.

Afbeelding
Afbeelding

Deze Amazon Fire-tablet heeft meer dan 100.000 vijfsterrenrecensies

Afbeelding
Afbeelding

Deze Amazon Fire-tablet is een favoriet bij shoppers, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het is ongelooflijk gebruiksvriendelijk, heeft een krachtige octa-coreprocessor en bevat 3 GB RAM. Dankzij de batterijduur van 12 uur is hij perfect voor lange autoritten. Onze zoon speelt graag spelletjes en kijkt graag naar video's, en ik gebruik hem om recepten te lezen terwijl ik aan het koken ben.

Afbeelding
Afbeelding

Dit bidet zorgt ervoor dat u zich schoon en fris voelt

Afbeelding
Afbeelding

Niemand heeft echt een bidet nodig, maar nadat je er voor de eerste keer een hebt geprobeerd, zal teruggaan naar toiletpapier een wrede straf lijken. Deze heeft een strak, minimalistisch ontwerp, kan eenvoudig door u worden geïnstalleerd (geen loodgieter nodig) en heeft wasinstellingen voor en achter. En als je dacht dat bidets duur waren, zal deze je misschien verrassen.

Afbeelding
Afbeelding

Deze hoofdhuidmassage voelt als een mini-spabehandeling

Afbeelding
Afbeelding

Deze hoofdhuidmassager helpt niet alleen om je shampoo op te schuimen en de conditioner gelijkmatig te verdelen, maar het reinigt en exfolieert ook je hoofdhuid diep. Het ergonomische handvat geeft je een comfortabele grip en de zachte en dikke siliconen borstelharen zorgen voor een luxueuze massage die nooit te ruw of schurend is.

Afbeelding
Afbeelding

Deze bodyscrub hydrateert en exfolieert

Afbeelding
Afbeelding

Als je je douche-ervaring nog verder wilt verbeteren, raad ik deze bodyscrub ten zeerste aan. Het bevat geen gifstoffen, additieven of chemicaliën en gebruikt Himalayazout om zachtjes te exfoliëren. Het lychee-oliecomplex en de zoete amandelolie maken de huid glad en gehydrateerd. Ik gebruik deze scrub graag na het scheren om mijn benen zacht en pluisvrij te houden.

Afbeelding
Afbeelding

Deze verzwaarde hoepel is een verrassend leuke training

Afbeelding
Afbeelding

Thuistrainingen hoeven niet saai te zijn. Deze verzwaarde hoepel is een totaal nieuwe manier om vanuit uw eigen woonkamer te oefenen. Om te gebruiken, haakt u de ring om uw middel, bevestigt u een gewicht aan de sterke en veilige ketting en beweegt u uw heupen zo dat het gewicht in een cirkel rondzwaait. Het is verrassend eenvoudig onder de knie te krijgen en veel leuker dan een trainingsvideo.

Afbeelding
Afbeelding

Deze douchesteamers veranderen uw badkamer in een spa

Afbeelding
Afbeelding

Het leven kan stressvol zijn en daarom is zelfzorg zo belangrijk. Deze douchestomers zijn een gemakkelijke manier om te ontstressen zonder tijd te verliezen in je toch al hectische schema. Gooi gewoon een van de kleine schijfjes op de bodem van uw bad of douche, en het hete water en de stoom zullen ervoor zorgen dat het smelt en een verscheidenheid aan rustgevende geuren vrijgeeft. Elke schijf biedt unieke voordelen, zoals stemmingsverhogend, verfrissend en kalmerend.

Afbeelding
Afbeelding

Deze haarafwerkingsstick geeft je een strakke ‘Do

Afbeelding
Afbeelding

Heb je er geen hekel aan als je eindelijk het perfecte opsteekkapsel onder de knie hebt, en dan ontdekt dat er een miljoen kleine verdwaalde haartjes overal uitsteken? Deze handige kleine haarafwerkingsstick biedt een slimme oplossing. Het heeft precies de vorm van een mascaraborsteltje, maar heeft een sterke, natuurlijk afgeleide formule die het haar op zijn plaats houdt zonder het stijf of vettig te maken. Het is een geweldig product om in je tas te bewaren, zodat je onderweg kunt bijwerken.

Afbeelding
Afbeelding

Dit kussen is gevuld met versnipperd traagschuim

Afbeelding
Afbeelding

Dit WonderSleep-kussen is aanpasbaar en oh zo comfortabel en tilt je slaapkamerinrichting naar gezellige nieuwe hoogten. Ik hou van een heel plat, stevig kussen, dus ik heb een flinke hoeveelheid vulling verwijderd om het de perfecte dikte te geven. Het is gevuld met hoogwaardig, versnipperd traagschuim dat ondersteunend en toch zacht is, en de koeltechnologie zorgt ervoor dat je niet oververhit raakt.

Afbeelding
Afbeelding

Deze draagbare luchtbevochtiger past in de bekerhouder van uw auto

Afbeelding
Afbeelding

De winters in Wisconsin zijn verschrikkelijk koud en droog, dus ik heb meerdere luchtbevochtigers tegelijk gedurende een aantal maanden van het jaar. Deze mini-optie is klein genoeg om in de bekerhouder van uw auto, op uw bureau of ergens anders te passen waar u een grote dosis vocht kunt gebruiken. Het beschikt over twee verschillende mistmodi en bevat zelfs een optioneel nachtlampje.

Afbeelding
Afbeelding

Deze douchekop heeft een ingebouwd filter

Afbeelding
Afbeelding

Misschien heb je al een waterfilter in je keuken, maar hoe zit het met je badkamer? Deze douchekop met ingebouwd filtersysteem maakt gebruik van hoogwaardige stenen om onzuiverheden, zware metalen en chloor uit uw water te verwijderen, wat resulteert in een gezondere huid en haar. Het heeft ook ingebouwde LED-lampjes die van kleur veranderen op basis van de temperatuur.

Afbeelding
Afbeelding

Met deze waterdichte luidspreker kun je lekker jammen onder de douche

Afbeelding
Afbeelding

En over douchen gesproken: deze waterdichte luidspreker is de perfecte manier om je dag goed te beginnen. Hij kan volledig in water worden ondergedompeld, dus ook een geweldig gadget voor zwembad- en stranddagen. De oplaadbare batterij biedt 12 uur afspeeltijd en de superieure HD-geluidskwaliteit is kristalhelder, zelfs als de douche aanstaat.

Afbeelding
Afbeelding

Dit opvouwbare dienblad is perfect voor ontbijt op bed

Afbeelding
Afbeelding

Ontbijt op bed is allerlei 'extra's', en met dit opvouwbare dienblad kun je een van de grootste luxe van het leven ervaren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het morsen van sinaasappelsap over je beddengoed. Hij is gemaakt van natuurlijk bamboe voor extra duurzaamheid en dankzij de twee uitgeholde handvatten aan de zijkanten is hij gemakkelijk te dragen. Dus waar wacht je op? Ga je gang en trakteer jezelf!

Aanbevolen: