Arizona Snowbird verhuuraccommodaties

Inhoudsopgave:

Arizona Snowbird verhuuraccommodaties
Arizona Snowbird verhuuraccommodaties
Anonim
Gelukkig hoger paar
Gelukkig hoger paar

Het koude weer staat op het punt toe te slaan. Het huren van sneeuwvogels in Arizona is de perfecte manier om uw winterblues op te warmen. In Arizona vindt u pensioengemeenschappen en maandelijkse vakantiewoningen, klaar om u warm te houden.

Snowbird-verhuur op betaalbare bestemmingen

Arizona is een grote staat, dus je kunt het beste beslissen waar je het gelukkigst zult zijn voordat je op zoek gaat naar het perfecte huis. Tripping, 's werelds grootste en meest uitgebreide zoekmachine voor vakantiehuizen, somt de 24 meest betaalbare Snowbird-bestemmingen in Arizona op. Tot de 24 behoren de steden Green Valley, Surprise, Mesa en Sedona. Deze steden bieden een verscheidenheid aan activiteiten, locaties en accommodaties.

Snowbird-verhuur vinden in Green Valley

Green Valley is een van de vijf meest betaalbare overwinteringsbestemmingen in de VS, en heeft een van de grootste actieve gemeenschappen voor volwassenen ter wereld. Het staat bekend om zijn 13 verschillende recreatiecentra met toegang tot golfbanen, zwembaden en fitness.

Voorbeelden van sneeuwvogelverhuur in Green Valley zijn:

  • Dit appartement met één slaapkamer beschikt over een grote woonkamer, een efficiënte keuken, een grote koelkast, veel opbergruimte, WiFi, televisie en een wasmachine en droger. Het minimumverblijf is vijf nachten en het tarief is $ 56 per nacht.
  • Dit charmante pand met twee slaapkamers en één badkamer ligt in West Villas en heeft een zuidwestelijke inrichting en comfortabele, stijlvolle meubels. Het ligt naast een groene ruimte, dicht bij wasfaciliteiten, en vlakbij een van de vier prachtige West Villas-zwembaden en wasfaciliteiten. Het is ook huisdiervriendelijk. Het minimumverblijf is één nacht, maar u kunt maximaal 31 nachten verblijven en de huurprijs bedraagt $ 32 per nacht.

Verrassing Snowbird-verhuur

Surprise is een klein stadje op ongeveer 45 minuten van het centrum van Phoenix. Genesteld in de bergen van de Sonora-woestijn, is het een charmante familiegemeenschap omringd door bergparken en een regionaal meer. Het is het voorjaarstrainingshuis van de Kansas City Royals en de Texas Rangers. Dus als je een senior bent die houdt van zondagen in het park met livemuziek, kinderen, picknicks en honkbal, dan zal dit juweeltje je verrassen met zijn volledig Amerikaanse charme.

Voorbeelden van huurwoningen die doorgaans beschikbaar zijn in Surprise:

  • Dit appartement van 70 vierkante meter ligt in een mooie buurt en dicht bij het centrum van de stad. Het heeft één slaapkamer en één badkamer en bevat alles wat u nodig heeft voor een lang verblijf. Huisdieren zijn welkom, maar rokers niet. Het heeft nachtelijke, wekelijkse en maandelijkse tarieven en het minimumverblijf is één nacht, maar u kunt maximaal 90 dagen blijven.
  • Dit mooie huis, gelegen in een 55+ golfgemeenschap, beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers, heeft een minimumverblijf van 30 dagen tegen een gemiddeld tarief van $ 49 per nacht. Het huis is volledig ingericht en u kunt gebruikmaken van het gemeenschappelijk zwembad en de spa. De kosten voor golf, internet en kabel-tv zijn echter niet inbegrepen.

Accommodaties voor overwinteraars in Mesa

Mesa is een mekka voor kunst, cultuur en entertainment. Het is ook de voorjaarstrainingsbasis van de Chicago Cubs en Oakland Athletics. Het heeft tal van restaurants, bars en musea en het is een van de belangrijkste historische buurten van het westen. Als je een senior bent die van een meer kosmopolitische levensstijl houdt, zul je genieten van sneeuwvogels in de derde grootste stad van Arizona.

Voorbeelden van doorgaans beschikbare huurwoningen in Mesa zijn:

  • Gelegen in een van de prachtige Riverview-wijken van Mesa, ligt deze moderne residentie van 900 vierkante meter met twee slaapkamers en twee badkamers dicht bij Riverview Park, uitstekende restaurants en winkels. Het minimumverblijf is twee nachten en het gemiddelde tarief is $ 110 per nacht.
  • Als romantische bungalows meer naar jouw smaak zijn, wat dacht je dan van deze gezellige master suite in de buurt van Superstition Mountains. Dit prachtige pand beschikt over een eigen ingang, tal van voorzieningen, plus een patio om buiten te eten. Het is minder dan 10 minuten rijden naar Usery Mountain, parken en vismeren. Het ligt ook op ongeveer 15 minuten van de Chicago Cubs en de Oakland Athletics voorjaarstrainingsfaciliteiten en op 20 minuten van het centrum en Mesa's Centre for the Arts. Het minimumverblijf is één nacht en de huurprijs bedraagt $ 103 per nacht.

New Age sneeuwvogels kunnen genieten van Sedona

Sedona, 'een kathedraal zonder muren', staat bekend om zijn vele 'draaikolken'. Als zodanig is het sinds de jaren tachtig de New Age-hoofdstad van Amerika. Als je een ouder wordende hippie bent, een metafysische kijk op het leven hebt, van meditatie, yoga houdt of gewoon in contact komt met de energie van het universum, dan zul je genieten van je winterverblijf in Sedona.

Huurwoningen doorgaans beschikbaar in Sedona:

  • Kathedraal Rots
    Kathedraal Rots

    Deze accommodatie ligt in Uptown Sedona en beschikt over twee grote slaapkamers, elk met een complete badkamer, alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen, en het is slechts enkele minuten verwijderd van geweldige wandelmogelijkheden en een prachtig landschap. Het wordt verhuurd voor $ 150 per nacht met een minimumverblijf van zeven dagen.

  • Deze woning van 1.50 m² met twee slaapkamers en twee badkamers ligt in een rustige, schaduwrijke buurt en ligt dicht bij parken, restaurants, golfen, wandelen, fietsen, zwemmen, podium-/kunstlocaties en winkelen. Het heeft een open haard en een recreatieruimte met kabeltelevisie, dvd's en een groot tv-scherm. Je kunt dit huis huren voor $ 138 per nacht en het minimumverblijf is drie dagen.

Geniet van actieve 55+ pensioengemeenschappen in Sun City

Sun City, Arizona, de 'Original Fun City', is een actieve pensioengemeenschap voor volwassenen die al bijna 60 jaar bestaat. Het is gevuld met actieve, plezierzoekende volwassenen van 55 jaar en ouder. Het biedt eindeloze keuzes aan ontspannende activiteiten en recreatie voor zijn bewoners. Bovendien heeft het seizoensgebonden winterverhuur voor overwinteraars.

Voorbeelden van Sun City-verhuur:

  • Dit huis in Sun City heeft twee slaapkamers en badkamers, ligt aan een golfbaan en ligt dicht bij het Fairway Recreation Center. Het is ook een korte wandeling naar kerken, supermarkten, restaurants en winkels. Het huis is van alle gemakken voorzien, heeft een groot buitenterras en is huisdiervriendelijk. Het wordt verhuurd voor $ 120 per nacht met een minimumverblijf van twee nachten.
  • Dit Sun City-appartement met twee slaapkamers en twee badkamers ligt aan de Willowbrook-golfbaan. Als u een golfer bent, zult u blij zijn met het aantal openbare golfbanen dat in de buurt beschikbaar is. Langetermijngasten kunnen een gastenpas ontvangen voor de recreatiecentra van Sun City. De gemiddelde huurprijs voor dit appartement bedraagt $ 75 per nacht.

Op zoek naar Arizona Snowbird-verhuur

Snowbird-verhuur bevindt zich in elk deel van Arizona en is geschikt voor de levensstijl van elke overwinteraar. Elke advertentie beschrijft de accommodatie, bevat foto's en bevat prijzen, voorzieningen en andere kenmerken.

Tripping voor Snowbird-verhuur

Tripping toont alle aanbiedingen van de vakantiehuizensites van VRBO, HomeAway, VacationRentals en OwnersDirect, evenals links naar Airbnb en Bookings.com. Het is een soort one-stop-shopping-plek voor vakantieverhuur. Nadat u de gewenste locatie in Arizona heeft gekozen, gaat u naar Tripping en voert u uw bestemming in, evenals de data waarop u de woning nodig heeft. Klik vervolgens op zoeken en je wordt doorgestuurd naar honderden huizen tegen verschillende prijzen in dat gebied.

Om uw zoekopdracht te verfijnen, voert u de gewenste voorzieningen in, wat u bereid bent te betalen en trefwoorden zoals 'appartement'. Om uw appartement te selecteren:

  1. Scan door de afbeeldingen van elk huis.
  2. Selecteer de woning die u bev alt.
  3. Klik op de afbeelding en u wordt doorgestuurd naar een andere webpagina om te boeken.
  4. Boek online of bel voor hulp.

Arizona Snowbird-huurders verbinden met eigenaren

Er zijn ook online sites die eigenaren van eigendommen in contact brengen met potentiële huurders. Deze diensten zijn gratis voor huurders, en soms kan een huurder, door rechtstreeks contact op te nemen met een eigenaar, lagere tarieven bedingen voor een langer verblijf.

Arizona Snowbird-websites

Een website van Snowbird Beaches, Arizona Snowbird, is gespecialiseerd in het samenbrengen van eigenaren van vakantiewoningen in Arizona en overwinteraars die geïnteresseerd zijn in het huren van winterverblijven in de staat.

Voorbeelden van eigendommen beschikbaar bij Arizona Snowbird:

  • Als u van gokken houdt: dit vervaardigde huis met drie slaapkamers in Bull Head City ligt op slechts tien kilometer van de casino's in Laughlin, Nevada. De voorzieningen omvatten Dish Network naar alle drie de tv's, draadloos internet en twee slaapkamers met kingsize bedden. Het wordt verhuurd voor $ 1150 per maand, maar als je het voor vier maanden huurt, ontvang je $ 400 korting.
  • Deze vintage caravan met één slaapkamer ligt op slechts 800 meter van de Colorado-rivier. Het is voorzien van een veranda en een omheind terrein voor een hond. Het heeft een volledige keuken, wasmachine en droger, en satelliettelevisie. De unit is voorzien van alle nutsvoorzieningen, maar er is geen telefoon of internet. Het wordt per maand verhuurd voor $ 850.

Om winterverhuur op Arizona Snowbird te vinden, voert u gewoon de naam in van de stad waar u woonruimte wilt vinden en gebruikt u de filtertool om eigendommen te bekijken die aan uw behoeften voldoen. U kunt kenmerken opgeven zoals het aantal slaapkamers en badkamers dat u verkiest, of dat u huuraccommodaties nodig heeft die huisdiervriendelijk zijn.

Airbnb voor Arizona Snowbirds

Airbnb is een populaire online marktplaats voor verhuur. Bij Airbnb voer je je data in, bevestig je met hoeveel personen je gezelschap is, geef je aan of je een hele woning of een privékamer wilt, gebruik je het filter voor overige wensen, selecteer je een woning en boek je. Airbnb heeft 300 advertenties in Arizona.

Voorbeelden zijn:

  • Dit schattige en gezellige, semi-landelijke, aangebouwde gastenverblijf met één slaapkamer heeft een eigen ingang, een volledige keuken en badkamer, en een rustige tuin met een ontspannende koivijver. Het ligt op loopafstand van Cathedral Rock en op een paar kilometer van het Red Rock State Park. De verblijfsduur kan variëren en het tarief bedraagt USD 89 per nacht.
  • Dit mooie gastenverblijf met één slaapkamer en één badkamer, grenzend aan Prescott National Forest, wordt omgeven door wilde dieren, maar ligt op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Prescott. Er geldt een minimum van twee nachten en het tarief is $ 119 per nacht.

Als overwinteraars Airbnb gebruiken, moeten ze onderzoek doen, de voor- en nadelen afwegen en rechtstreeks met de eigenaar praten.

Snowbirden in Arizona op wielen

Van de 300.000 mensen die tijdens de wintermaanden semi-permanente bewoners in Arizona worden, woont naar schatting meer dan de helft in camperparken. Dat zijn een heleboel overwinteraars op wielen! Als je een overwinteraar op wielen bent of een parkmodel-trailer, camper of reistrailer wilt huren, is Snowbird RV Trailer een geweldige bron. Delen van de Snowbird RV Trailer-website bieden huuraanbiedingen en informatieve artikelen over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw winterhuis veilig is, hoe u het beste camperpark kiest en hoe u voor een camper zorgt.

Voorbeelden van camperresorts in Arizona:

  • Camping Monument Valley
    Camping Monument Valley

    Het Silver View RV Resort ligt dicht bij de Laughlin Casino's met een prachtig uitzicht op de Colorado-rivier. Silver View heeft een verwarmd zwembad dat het hele jaar door geopend is, een restaurant dat bezorgdiensten levert, WiFi, een clubhuis, een recreatiezaal, een supermarkt en een delicatessenwinkel. Ze hanteren drie prijsniveaus voor parkeerplaatsen en hoe langer je blijft, hoe lager het tarief. De tarieven variëren van ongeveer $ 40 per dag voor een standaardsite tot $ 2200 voor een verblijf van vijf maanden op een Premium Plus-plek.

  • Wild West Ranch & RV Resort, oorspronkelijk onderdeel van de beroemde veeboerderij van de legendarische acteur John Wayne, deze bestemming is Maricopa, Arizona, ongeveer een uur ten zuiden van de regio Phoenix. Het heeft 125 extra grote en verzorgde locaties met volledige aansluitingen die worden verhuurd voor $ 400 per maand.
  • Cal-am Resort heeft 12 leuke resorts, waarvan er zes in Arizona liggen. Cal-am biedt allerlei activiteiten voor overwinteraars op wielen. Of u nu van line-dance of liveconcerten houdt, er staat elke dag wel iets op uw programma waar u van zult genieten. Tot de activiteiten behoren zaken als een ontbijt voor vroege vogels, filmavonden en bingo. De resorts hebben ook een zwembad, tennisbanen, een putting green en zelfs een computerlokaal. Nogmaals, de tarieven variëren afhankelijk van de locatie en de duur van het verblijf.

Huis ruilen voor sneeuwvogels

Huisruil verbindt mensen in verschillende delen van het land of de wereld die huizen willen ruilen. Elke eigenaar vermeldt zijn huizen privé en gaat vervolgens op zoek naar een ruil. Huizenruil kan een goede keuze zijn, vooral als je huis zich in een gebied in het noorden bevindt dat een populaire plek is voor wintersport of in een van de mooiste wintersteden van Amerika.

Natuurlijk kost het meedoen aan een uitwisseling, en het is waarschijnlijk het beste voor degenen die slechts twee tot drie weken willen ontdooien, maar zodra je iemand in Arizona vindt die wil ruilen, is er geen huur meer om te betalen, zodat u honderden dollars kunt besparen, en er zijn voldoende swaps beschikbaar in Arizona.

Huisruilen die doorgaans beschikbaar zijn:

  • Dit luxe huis met twee verdiepingen ligt in Mesa, op een halve hectare in resortstijl, in de buurt van Tonto National Forest. Er zijn veel wandel-, wandel- en fietspaden, evenals een zwembad en een achtertuin met een spectaculair uitzicht op de stadslichten en de bergen. De eigenaar staat open voor alle data en de uitwisseling kan gelijktijdig of niet-simultaan zijn.
  • Dit unieke huis in Sedona biedt uitzicht op de klassieke Cathedral Rock. Het heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een buitenkeuken en een gashaard. De eigenaar staat open voor alle data en een autoruil is bespreekbaar.

Zoals USA Today aangeeft, zijn er voor- en nadelen aan het ruilen van huizen, dus zorg ervoor dat u een geïnformeerde consument bent.

55+ gemeenschappen te huur in het zonnige Arizona (AZ)

Ontsnappen aan de koude, strenge winters van het noorden zou voor veel senioren een droom zijn zonder de vele gevarieerde huuraccommodaties in Arizona die beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar betaalbare woonruimte, een toevluchtsoord in resortstijl of een plek om uw camper te parkeren, de kans is groot dat er de perfecte winterhuur op u wacht in de staat Arizona, de Grand Canyon.

Aanbevolen: