Campertips voor senioren

Inhoudsopgave:

Campertips voor senioren
Campertips voor senioren
Anonim
glimlachend senior koppel zit in de camper
glimlachend senior koppel zit in de camper

Een van de beste aspecten van met pensioen gaan is de mogelijkheid om meer vakanties te nemen. Als uw vakantie de openbare weg omvat, dan wilt u misschien nadenken over kamperen met een camper. Vind camperclubs voor senioren en verken meer dan 55 camperparken voor senioren.

Campingcampings vinden

Senior camperparken

Voor kampeerders van 55+ zijn er talloze campings die zich richten op het seniorenpubliek. Vind campings die een speciale aantrekkingskracht hebben op mensen met een pensioengerechtigde leeftijd op de volgende sites:

  • Roaming Times: Deze website bevat een lijst met campings die zich richten op 55+ kampeerders. De site is per staat georganiseerd, dus u kunt gemakkelijk naar mogelijke bestemmingen navigeren in de regio die u wilt bezoeken.
  • Beste Gids Pensioengemeenschappen: Of u nu op zoek bent naar tijdelijke of permanente camperplaatsen, deze website vermeldt een verscheidenheid aan campings en pensioneringsgemeenschappen in Arizona, Californië, Colorado, Florida, Georgia, Missouri, New Hampshire en Texas.

Campingopties voor alle leeftijden

Je hoeft je reizen niet te beperken tot campings die alleen voor senioren bestemd zijn. Veel campings bieden speciale kortingen voor senioren. Zorg ervoor dat u naar prijzen en voorzieningen vraagt wanneer u informeert naar de beschikbaarheid. Een paar andere bekende, vertrouwde namen die u misschien wilt onderzoeken, zijn onder meer:

  • KOA: Kampgrounds of America heeft al lang geleden kwaliteitsnormen voor kamperen vastgesteld.
  • Go Camping America: Dit is een prachtig uitgebreide website voor kampeerders van alle niveaus en wensen.
  • Go RVing: een one-stop-site voor alles wat met campers te maken heeft, deze site biedt park- en kampeerinformatie, een lijst met camperresorts en andere bronnen.
  • National Park Service: Deze site biedt veel informatie over camperreizen. Bovendien kunnen personen van 62 jaar of ouder een Gouden Eeuw-paspoort kopen voor slechts $ 10. Deze levenslange pas geeft leden gratis toegang tot alle nationale parken, bos- en recreatiegebieden, monumenten en 50 procent korting op kamperen, parkeren, rondleidingen en andere federale facilitaire diensten in nationale parken.

RV-gemeenschappen voor senioren

Sommige campergemeenschappen richten zich specifiek op senioren. Camperresorts voor senioren kunnen activiteiten aanbieden variërend van buitenactiviteiten tot sociale bijeenkomsten. GoCampingAmerica biedt een database met camperparken die uitsluitend toegankelijk zijn voor bezoekers van 55 jaar en ouder. Deze gemeenschappen staan senioren alleen toe plaatsen te reserveren en te verblijven en zijn een goede optie voor oudere camperreizigers die niet te maken willen hebben met de potentiële onrust die met een jongere groep gepaard kan gaan. Hier is een korte greep uit enkele campergemeenschappen voor senioren:

Vrije tijd RV Resort

Leisure Day RV Resort in Zephyrhills, FL biedt alle voorzieningen die u mag verwachten in een seniorengemeenschap, waaronder bingo, sjoelbak en kunst- en handwerklessen. Dit resort ligt op slechts een uur rijden van zowel Tampa als Orlando, vlak bij enkele van de meest opwindende attracties van Florida.

Rio Bend RV & Golf Resort

Het Rio Bend RV & Golf Resort wordt omgeven door wetlands en een vogelreservaat en ligt in El Centro, CA. Het park is huisdiervriendelijk en heeft talloze prijzen gewonnen van reis- en campergroepen zoals Good Sam en Woodall's. Hoewel golf voor veel bezoekers de trekpleister is, biedt deze gemeenschap ook wateractiviteiten, een bibliotheek en een computerruimte.

Merry D RV Sanctuary

" Stad dichtbij en landelijk rustig" is het motto van Merry D RV Sanctuary. Het park ligt in Kissimmee, Florida en is geschikt voor senioren die een rustige camping willen voor hun camper met volledige aansluitingen.

Casa del Valle RV Resort

Casa del Valle RV Resort ligt in Alamo, Texas, en is een RHP-resort. Deze gemeenschappen zijn ontworpen met actieve senioren in gedachten; dit park ligt vlakbij de Mexicaanse grens, waardoor een spannende culturele verkenning mogelijk is. Het resort is omheind en beschikt over een fitnesscentrum, een danszaal en is huisdiervriendelijk.

Een camper huren of kopen

Je hoeft geen aanhangwagen of camper te bezitten om te genieten van camperkamperen. Campers zijn zelfs gemakkelijk te huren. Als je echter van plan bent veel tijd onderweg door te brengen, kan het bezitten van een camper een betere optie zijn.

Huur

Huren is een geweldige manier om het leven in een camper te ervaren zonder een grote verplichting aan te gaan. Camperdealers en nationale ketens lenen campers uit voor een weekend, een lange vakantie of een langere vakantie.

De meeste reizigers huren campers, en hoewel de gedachte aan het besturen van zo'n groot voertuig intimiderend kan zijn voor een beginnende camperaar, maken moderne rijfuncties het eenvoudig. Je hebt geen speciaal rijbewijs nodig om ermee te rijden.

Huurpakketten kunnen de basisbenodigdheden voor campers bevatten, zoals keukengerei, lakens, dekens, handdoeken (bekend als "keukensets" of "huishoudelijke sets"), maar ook elektronica, kampeeruitrusting en noodpakketten voor een nominale vergoeding, of kampeerders kunnen deze zelf meenemen.

Huurders kunnen een schadeborg en extra kilometers verwachten bovenop het pakketdeal. Bij de meeste pakketten zijn 100 mijlen per dag inbegrepen. Huurprijzen voor campers variëren aanzienlijk, afhankelijk van het model, de voorzieningen en de verhuurservice. Wekelijkse of verlengde vakantiewoningen zijn goedkoper dan dagtarieven. Een gemiddelde wekelijkse huurprijs, basisprijs, bedraagt ongeveer $2.000-$3.000.

RV's kunnen eenvoudig worden geboekt via Road Trek.

Eigen

Als u weet dat camperkamperen en roadtrippen het leven voor u is, zijn er talloze hulpmiddelen voor het kopen van campers. Ongeveer een derde van de Amerikaanse steden heeft minstens één camperdealer, en veel daarvan zijn online te vinden op sites als RV Finder.

Overweeg de aankoop van een camper zoals u een tweede huis of een vakantie-eigendom zou doen. De meeste deskundigen adviseren financiering in plaats van een liquidatie van het pensioeninkomen om het voertuig rechtstreeks te kopen. Dit is anders dan de aankoop van een auto. Campers zijn ontworpen om 20 jaar of langer mee te gaan. Motoren, componenten en interieurs zijn gebouwd voor duurzaamheid.

Tips voor camperreizen

Algemene richtlijnen

  • RV-kamperen
    RV-kamperen

    Gebruik voor de veiligheid en het gemak altijd campings die zijn aangewezen voor campers.

  • Plot indien mogelijk uw trektocht om populaire campings in het seizoen vooraf te reserveren.
  • Verwacht dat je $15-$75 beta alt voor een campercamping met water-/elektriciteitsaansluiting.
  • De meeste campers hebben generatoren om stroom te leveren, maar het gebruik van elektriciteit op campings vermindert de hoeveelheid die de generator wordt gebruikt op huurcampers.
  • Wees hoffelijk tegenover medekampeerders en beperk het geluidsniveau tot een minimum.
  • Water is belangrijk voor de levenskwaliteit in uw camper, dus controleer regelmatig uw vers- en afv altanks.
  • In de meeste campers kun je koken, en bepaalde dingen smaken perfect boven een kampvuur, dus neem voldoende spullen mee.
  • Houd kampvuren klein om natuurlijke hulpbronnen te behouden.
  • Recycle wanneer je maar kunt, en plaats afval in de juiste containers.
  • Bind dieren niet aan bomen vast: gebruik een vastzetpaal.
  • Neem een noodpakket mee met wegfakkels, aanstekers/lucifers, EHBO-benodigdheden, batterijen, zaklamp, lantaarn, gereedschap en opvouwbare schep.

Maak een checklist

Maak een lijst met items die je bij de hand wilt hebben voor camperkamperen, zoals de volgende:

  • Extra batterijen en geheugenkaarten voor de digitale camera (of voldoende film voor een traditionele camera)
  • Verrekijker
  • Spellen
  • Tuinstoelen
  • Grill en verlichtingsbrandstof
  • Schaduw- en regenparaplu's
  • Veldgidsen en kaarten
  • Insectenspray en zonnebrandcrème
  • Gemakkelijk oplosbaar of biologisch afbreekbaar toiletpapier

Door deze checklist met benodigdheden vooraf op te stellen, heb je iets dat je tijdens het laden kunt controleren.

De aantrekkingskracht van wegvakanties

Het doorkruisen van een grote uitgestrektheid van het land grijpt terug naar de tijd van het verkennen van pioniers. Je kunt altijd met de trein reizen, maar er is iets aan de vrijheid om rond te dwalen, die reizen met een camper biedt, dat velen aanspreekt. Een roadtrip is ook een van de eerste reisherinneringen die veel volwassenen hebben. Veel camperfabrikanten hebben een rijke en gevarieerde geschiedenis in Amerika, waaronder de Airstream, Winnebago, Coachmen en Gulf Stream Coach.

Is camperkamperen geschikt voor u?

Als je je reismogelijkheden wilt uitbreiden en Amerika op een nieuwe manier wilt verkennen, overweeg dan om met een camper te gaan. Zelfs een weekendje weg kan je helpen een nieuwe verzameling herinneringen op te bouwen en je te helpen beslissen welke rol camperkamperen in je pensioenjaren kan spelen.

Aanbevolen: