1 april-grappen om een leraar uit te halen

Inhoudsopgave:

1 april-grappen om een leraar uit te halen
1 april-grappen om een leraar uit te halen
Anonim
April dwazen dag met clown
April dwazen dag met clown

1 april van elk jaar is een leuke dag voor leerlingen, maar ook voor leerkrachten en ouders. Het uithalen van 1 april-lerarengrappen is een traditie voor alle leerlingen. Schone, leuke grappen kunnen leuk zijn voor de hele school.

Hoe je je leraren voor de gek kunt houden

Er zijn veel verschillende grappen voor 1 april op school. Hoewel niet alle streken een goed idee zijn, zijn er veel streken die je kunt uithalen en die je niet al te veel problemen opleveren. Zorg ervoor dat je leraar een goed gevoel voor humor heeft voordat je deze onschuldige streken uitha alt, anders lopen ze misschien niet goed af.

Laat ze taart eten

Cadeau taart
Cadeau taart

Als je ooit een glimp hebt opgevangen van de lerarenkamer, dan weet je al dat er vaak snacks zijn die anderen meenemen voor de leraren. Je hebt een leraar of de directeur nodig om je te helpen deze grap uit te halen, want als je zonder toestemming de lerarenkamer binnengaat, kun je in de problemen komen. Met de juiste handlanger kun je dit echter zonder problemen voor elkaar krijgen.

  • Neem de avond ervoor een lege doos ontbijtgranen en lijm het deksel weer vast, zodat je een perfecte rechthoek hebt.
  • Plaats de doos op een vlak stuk met folie bedekt karton.
  • Gebruik anderhalve tot twee blikjes glazuur in de smaak van jouw keuze, en doe een dikke laag glazuur op de doos. Zorg ervoor dat je elke centimeter van de doos bedekt, zodat het lijkt op een taart en niet op een doos ontbijtgranen. Je kunt wat extra glazuur aan de hoeken toevoegen om de vorm van de doos verder te camoufleren.
  • Laat je medeplichtige de "taart" in de lerarenkamer plaatsen en verslag uitbrengen over de reacties terwijl de leraren proberen de taart aan te snijden. Ter informatie: dit zou ook een leuke 1-april-grap voor je ouders zijn.

Losse draad

Als je een leraar hebt die opmerkzaam is en een losse draad opmerkt, werkt deze truc goed om haar voor de gek te houden. Draag een shirt met een grote zak.

  • Koop een klein klosje draad op reisformaat dat past bij de kleur van je shirt.
  • Plaats de spoel diep in de zak, waarbij een stuk uit de bovenkant van uw zak hangt. Het stuk moet minstens vijf centimeter lang zijn, zodat het opgemerkt wordt.

Als de lerares de draad voor je probeert te trekken, zal ze moeten blijven trekken en trekken uit de voorraad in je zak.

De grap die nooit bestond

Soms is de beste grap om geen grap uit te halen. Vertel je leraar gedurende enkele weken voorafgaand aan 1 april dat je de meest verbazingwekkende grap plant die iemand ooit met een leraar heeft uitgehaald. Herinner haar eraan elke kans die je krijgt.

Op 1 april wacht ze vol spanning.

Niets doen.

Als ze beseft dat je haar niet voor de gek hebt gehouden, zal ze waarschijnlijk lachen en misschien zelfs een zucht van verlichting slaken.

Een niet zo brandschoon schoolbord

Krijtbord
Krijtbord

Als je het geluk hebt naar een school te gaan waar nog steeds schoolborden worden gebruikt, plaats dan een krijtje tussen de delen van een gum. Wanneer de leraar het bord begint uit te vegen, zal het krijt het weer vuil maken. Maakt uw school gebruik van een whiteboard? Geen zorgen. Haal eenvoudigweg de punten uit een pakje droog uitwisbare markers, zodat de markers leeg zijn. Vervang de gewone markeringen door lege.

School te koop

Te koop door eigenaar teken
Te koop door eigenaar teken

Koop een groot tuinbord 'te koop door de eigenaar' en plaats het voor de school. Zet er een belachelijke prijs op, zoals "$ 2". Zet in hele kleine letters op de onderkant 'grapje'. Je wilt toch niet echt dat iemand je school voor twee dollar koopt? Oké, misschien wel, maar de kleine letters zorgen ervoor dat je minder problemen krijgt.

Droeg jij geen rok?

Berg aan het begin van de schooldag een paar reservekleding op in een badkamer in de buurt van je klas. Als je een vrouw bent, kun je misschien wat extra kleding in je tas stoppen, als je op school portemonnees mag meenemen. Zodra de les begint, vraag je de leraar of je naar het toilet mag. Deze truc werkt het beste met een leraar die mild is met toiletpasjes. Zodra je de badkamerpas hebt gekregen, haast je je naar de badkamer en trek je een nieuwe outfit aan. Maak het zo anders mogelijk dan de eerste outfit. Verander bijvoorbeeld van een rok in een pantalon of een grijs overhemd in een limoengroen exemplaar. Keer terug naar het klaslokaal. Als de leraar het merkt, kun je antwoorden dat het 1 april is. Als ze het niet merkt, vraag dan of ze even later weer naar het toilet mag en zich opnieuw omkleed.

Ransomed Knick Knacks

Neem iets onbelangrijks van het bureau van de leraar, zoals een appel presse-papier, en laat een losgeldbriefje op zijn plaats liggen. Verberg het item op een andere locatie in het klaslokaal. Je wilt niet dat je leraar denkt dat je het item daadwerkelijk hebt gestolen. Het losgeld zou voor iets leuks moeten zijn, zoals geen toetsen meer of geen huiswerk meer op vrijdag. Of de leraar nu wel of niet op het losgeld reageert, zorg ervoor dat je het voorwerp aan het einde van de les teruggeeft, of vertel haar waar je het naartoe hebt verplaatst.

Klaslokaalshuffle

Wacht tot een leraar de klas verlaat om met een andere leerling te praten of andere zaken te regelen. Elke leerling moet zijn bureau en stoel naar de achterkant van het klaslokaal draaien in plaats van naar de voorkant. Als de leraar weer binnenkomt, moet iedereen doorwerken alsof er niets is gebeurd. Wacht tot de leraar vraagt wat er aan de hand is en zeg dan: "April Fool's!" als een klas.

Wees voorzichtig met hoe je grappen maakt

Grappen zijn een leuke manier om herinneringen op te halen tijdens je schooltijd, maar pas altijd op dat je geen grappen uitha alt waardoor je problemen krijgt met je school of de wet. Doe niets dat illegaal of destructief van aard is, of dat fysiek gevaarlijk voor iemand kan zijn. Haal geen grap uit alleen maar voor een 1-april-lach, waardoor je in de problemen kunt komen. Sommige leraren stellen het niet op prijs om voor de gek gehouden te worden, en zullen snel zijn met het opleggen van een gevangenisstraf aan een grappenmaker. Het is altijd een goed idee om te weten of de leraar die je voor de gek wilt houden een goed gevoel voor humor heeft voordat je de truc uitha alt.

Aanbevolen: