Wat is de basis voor een beter leven?

Inhoudsopgave:

Wat is de basis voor een beter leven?
Wat is de basis voor een beter leven?
Anonim
Hand schrijven van het woord waarden
Hand schrijven van het woord waarden

Heb je ooit een Pass It On-commercial of billboard gezien en vroeg je je af welke groep achter die boodschap zit? Het antwoord is The Foundation for a Better Life, een non-profitorganisatie die zich richt op het aanmoedigen van anderen om goed te doen door positieve waarden te promoten.

Positieve waarden promoten door PSA's door te geven

De 'Pass It On'-campagnes van de Foundation for a Better Life richten zich op het communiceren van waarden die de kracht hebben om een positieve impact te hebben in gemeenschappen. Eerlijkheid, hard werken en optimisme zijn enkele van deze waarden. De Foundation maakt gebruik van vele vormen van media, waaronder billboards, televisiecommercials en theaterreclame om hun punt over te brengen. In hun openbare aankondigingen (PSA's) staan vaak opmerkelijke personen die een voorbeeld laten zien van hoe je op de juiste manier leeft.

De Stichting voor een Beter Leven Commercials

De Foundation for a Better Life heeft tientallen video- en audio Pass It On PSA's die via gedoneerde zendtijd op talloze televisie- en radiostations zijn uitgezonden. Hun videoboodschappen worden vaak voorafgaand aan de hoofdfilm in bioscopen vertoond. Zowel video- als radio-PSA's zijn beschikbaar voor bekijken en luisteren via de website van de organisatie. Elke PSA richt zich op een specifieke waarde, waaronder respect, vertrouwen, geloof in jezelf en vele anderen. Naast het Engels zijn veel van de PSA's van de organisatie beschikbaar in het Spaans, Portugees en Chinees.

  • Muziek:De Pass It On PSA's bevatten populaire liedjes om de boodschappen tot leven te brengen. De organisatie heeft een strategische alliantie met de National Music Publishers Association, wat leidt tot bijdragen van grote platenlabels en muziekuitgevers. Veel superstermuzikanten hebben hun muziek gedoneerd aan de campagnes van de organisatie, waaronder de Black Eyed Peas, Celine Dion, Jon Bon Jovi, Josh Groban, Steppenwolf en tientallen anderen.
  • TV: De PSAS van de Foundation for a Better's Life worden gezien en gehoord in meer dan 200 landen over de hele wereld. De grote Amerikaanse omroepnetwerken (ABC, CBS, FOX, NBC en CW) dragen allemaal bij aan zendtijd, evenals vele andere netwerken en onafhankelijke stations. Internationale netwerken die zendtijd doneren zijn onder meer Univision, Telemundo en CNN International. Andere netwerken zijn onder meer Discovery Channel, het Food Network, National Geographic, PBS, het Armed Forces Network en vele anderen.
  • Films: Een aantal grote bioscopen spelen Pass It on PSA's op hun schermen en in hun lobby's. Bioscoopgezelschappen die The Foundation for a Better Life op deze manier ondersteunen zijn onder meer AMC, Cinema Concepts, Cinemark, Edwards, National CineMedia, Regal en United Artists.
  • Rado: Geef het door Aankondigingen van publieke diensten worden uitgezonden op talloze radiostations, in de vorm van vooraf opgenomen radiospots van verschillende lengtes, en in kopieën die omroepers kunnen gebruiken lees live in de ether.

Geef het door op reclameborden

Deze organisatie staat vooral bekend om haar eenvoudige maar aangrijpende reclameborden die te zien zijn in stadsstraten en langs snelwegen over de hele wereld. De billboards vallen op dankzij grote namen uit de geschiedenis en entertainment die naast een eenvoudige inspirerende quote zijn getoond. Historische figuren en beroemdheden afgebeeld op de reclameborden van de stichting zijn onder meer:

  • Abraham Lincoln
  • Albert Einstein
  • Desmond Tutu
  • Gandhi
  • Garth Brooks
  • Jane Goodall
  • Kermit de Kikker
  • Michael J. Fox
  • Mohammed Ali
  • De Dalai Lama
  • Wayne Gretzky
  • Winston Churchill

Dit zijn slechts enkele van de tientallen bekende personen die worden uitgelicht op de Billboard-reclameborden van Pass It On. Ook gewone mensen die de waarden van Pass It On uitdragen komen aan bod, zoals Carol Donald, een vrouw die 100 kinderen heeft opgevoed, en Nola Ochs, die op 95-jarige leeftijd de oudst bekende nieuwe universiteitsstudent werd., van religieuze iconen tot gewone mensen die een verschil maken, hebben het werk van de stichting een hoge mate van zichtbaarheid gegeven.

Geef het materiaal door aan scholen en non-profitorganisaties

Naast reclamespots en billboards verstrekt de Foundation for a Better Life ook kosteloos posters en dvd's met de Pass It On-boodschap aan scholen en andere non-profitorganisaties. Deze materialen kunnen een geweldige hulpbron zijn om kinderen en anderen te leren over individuele waarden en gemeenschapsverantwoordelijkheid. Op de website van de groep staat een aanvraagformulier. Er geldt een limiet van één pakket per school of non-profitorganisatie. De pakketten bevatten drie posters gebaseerd op billboard-berichten en een dvd met een voorbeeld van commercials.

Financiering en verenigingen

De Foundation for a Better Life is een 501(c)(3)-organisatie. De organisatie werd in 2000 opgericht en is niet gelieerd aan enige politieke of religieuze groepering. De groep koopt geen zendtijd of ruimte, maar vertrouwt in plaats daarvan op mediaorganisaties en aanverwante groepen om de berichten kosteloos te delen. De groep wordt particulier gefinancierd via de Anschutz Family Foundation. De Foundation for a Better Life vraagt geen donaties van het publiek en houdt geen inzamelingsacties. Omdat ze geen geld accepteren, kunnen leden van het publiek op twee manieren bijdragen aan de stichting:

  • Doneer media- of promotieruimte als u in een dergelijke branche betrokken bent
  • Volg de waarden en deugden die op hun website en promoties staan vermeld en wees een voorbeeld van hoe je een beter, doelgerichter leven kunt leiden.

Dit zijn de enige twee dingen waar de Foundation ooit formeel om vraagt. Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar om de boodschap van de groep over te brengen. U kunt via de website zelfs gratis e-cards maken om te delen met uw vrienden en andere contacten.

Ontdek de basis voor een beter leven

Bezoek de officiële website van The Foundation for a Better Life om verhalen te horen over hoe vriendelijkheid is verspreid, of bekijk hun sectie met inspirerende citaten als je motivatie nodig hebt om goed te doen in de wereld van vandaag. U kunt ook audio- en videoclips, afbeeldingen van de Foundation, inspirerende citaten en meer vinden. Neem de tijd om hun werk te bekijken en raak geïnspireerd om een beter leven te leiden.

Aanbevolen: