12 traditionele kampeergerechten die altijd ter plaatse zijn

Inhoudsopgave:

12 traditionele kampeergerechten die altijd ter plaatse zijn
12 traditionele kampeergerechten die altijd ter plaatse zijn
Anonim

Beproefde traditionele kampeerma altijden

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel soorten traditionele kampeerma altijden, variërend van eenvoudige eenpansbrouwsels tot meergangendiners met een hoofdgerecht, bijgerechten en zelfs een dessert. Overweeg om een of meer van deze favoriete ma altijden te proberen de volgende keer dat u de nacht in de natuur doorbrengt.

Klassieke Franken en Bonen

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn weinig gerechten die gemakkelijker te bereiden zijn dan frank en bonen. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar blikjes varkensvlees en bonen, wat hotdogs en een pot om deze favoriet voor buiten dineren te maken.

Heerlijke gegrilde kip

Afbeelding
Afbeelding

Gegrilde kip is een populaire kampeerma altijd. Voor deze traditionele favoriet hoef je niets anders te doen dan je favoriete stukken kip insmeren met een smakelijke barbecuesaus en het vlees op de grill of boven een open kampvuur laten koken.

Ieders favoriete gegrilde hamburgers

Afbeelding
Afbeelding

Niets smaakt zo lekker als een dikke hamburger die boven open vuur is gekookt. Geniet van je burgers puur, bestreken met barbecuesaus, of bereid met een pakje uiensoepmix dat je vóór het koken door het vlees roert.

Good Old Weenie Roast

Afbeelding
Afbeelding

Geen kampeertrip is compleet zonder te genieten van een paar hotdogs gekookt boven de grill of een open kampvuur. Je kunt ze op het rooster koken of aan stokjes prikken voor de ultieme interactieve kookervaring op het kamp.

Traditionele gegrilde biefstuk

Afbeelding
Afbeelding

Steaks zijn een geweldig hoofdgerecht om op de grill van je favoriete camping te bereiden. Neem je favoriete stukken alleen mee in een koelbox en kook ze de eerste nacht.

Heerlijke Shish Kebab

Afbeelding
Afbeelding

Shish kebab is een geweldige keuze voor campingma altijden, omdat ze gemakkelijk te maken zijn en zowel vlees als groenten bevatten. Je kunt ze in een koelbox in elkaar zetten en van huis meenemen of op het kamp maken. Hoe dan ook, ze zijn een publiekstrekker.

Kampvuur Chili

Afbeelding
Afbeelding

Kampvuurchili is een klassieke eenpanscampingma altijd waar iedereen van houdt. Je kunt ingeblikte chili meenemen om boven het vuur te verwarmen, of je kunt je favoriete chili maken van de ingrediënten die je meebrengt. Hoe dan ook, het is een publieksvriendelijke ma altijd die goedkoop, snel en niet voor niets een klassieker is.

Verse vis

Afbeelding
Afbeelding

Als je van vissen houdt of kampeert met iemand die dat wel doet, dan zul je zeker een diner met verse vis moeten koken. Er zijn veel manieren om dit klassieke kampeervoedsel te maken: van het grillen met kruiden en boter tot het bestrooien met pannenkoekenmix en het bakken in olie. Hoe je het ook maakt, niets smaakt beter.

Ouderwetse pannenkoeken

Afbeelding
Afbeelding

Pannenkoeken zijn een kampeerklassieker en perfect voor elk soort avontuur. Je kunt een pannenkoekenmix meenemen als je aan het backpacken bent en een lichtgewicht ontbijt nodig hebt, of je kunt je favoriete pannenkoekenrecept gebruiken en aanpassen met bosbessen, walnoten of een andere smakelijke toevoeging.

Gemakkelijke eieren en spek

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu kookt op een kampvuur of op een vuur, je kunt een bakplaat of koekenpan gebruiken om eieren en spek te maken. Dit is een eenvoudig kampeerontbijt waarmee je de dag goed begint.

Klassieke S'mores

Afbeelding
Afbeelding

S'mores zijn de perfecte zoete traktatie om een heerlijk campingdiner af te sluiten. De smaakvolle combinatie van warme en kleverige marshmallows en chocolade, ingeklemd tussen crackers uit Graham, is gewoon niet te verslaan.

Geroosterde Marshmallows

Afbeelding
Afbeelding

Geen kampeeruitje is compleet zonder minstens één avond marshmallows rond het kampvuur te roosteren. Dit is een geweldig campingvoedsel voor kinderen, omdat oudere kinderen het koken met weinig hulp van volwassenen kunnen doen.

Meer kampeervoedselideeën

Afbeelding
Afbeelding

Zodra je het traditionele kampeervoedsel hebt ingepakt en klaar hebt staan voor je reis, voeg je wat extra's toe. Je kunt het uitbreiden met wat lekker kampeervoer dat makkelijk te maken is, zoals een balsamico-kipkoekenpan. Vergeet niet dat eten altijd beter smaakt als je aan het kamperen bent, dus je kunt niet fout gaan met welk kampeervoedsel je ook kiest.

Aanbevolen: