Waar u virtuele desktopdieren kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u virtuele desktopdieren kunt vinden
Waar u virtuele desktopdieren kunt vinden
Anonim
Virtuele kat
Virtuele kat

Van katten en puppy's tot dinosaurussen en draken: virtuele desktop-huisdieren zijn een leuke manier om een beetje eigenzinnigheid aan je computer toe te voegen. Omdat deze huisdieren weinig onderhoud vergen, zijn ze geweldig voor zowel kinderen als volwassenen. Een virtueel huisdier, ook wel een cyberhuisdier genoemd, op uw bureaublad plaatsen is eenvoudig. Download eenvoudig de software en uw huisdier verschijnt op het bureaublad. Elk desktopdier reageert op uw opdrachten terwijl u uw muis of toetsenbord gebruikt. Veel van deze geanimeerde beestjes zijn niet alleen interactief, ze maken zelfs geluiden.

Gratis virtuele huisdieropties

In tegenstelling tot het adopteren van een echt huisdier, kun je een virtueel huisdier volledig gratis adopteren, ermee spelen en ervoor zorgen. Hier zijn een paar populaire sites die gratis virtuele huisdieren aanbieden, variërend van katten tot papegaaien:

  • My Cute Buddy: dit interactieve programma brengt een kitten met cartoonachtige kenmerken tot leven op je scherm. U kunt met uw huisdier communiceren door haar te voeren, haar naar het toilet te sturen of haar te vertellen dat ze een douche of bad moet nemen. Ze is ook erg slim. Ze kan herhalen wat je zegt, trompet spelen, dansbewegingen beheersen en meedoen aan atletiek. Als u geen interactie heeft met uw huisdier, zit ze geduldig op uw scherm te wachten.
  • Mijn Felix: Deze virtuele kat, gemaakt door Purina, is een terugkeer naar het zwart-wit tv-tijdperk. Felix is een zeer speelse kat met verschillende vooraf geïnstalleerde functies. Eén functie is de "butterflying" -optie, waarbij een bal aan een touwtje wordt geplaatst dat net boven Felix 'hoofd wordt gehouden, zodat het kitten naar de bal kan meppen en proberen hem te vangen. Naast spelen kun je Felix voeren, aaien en verzorgen. In de instellingen kun je bepalen hoe lang je met Felix wilt communiceren en of de kat altijd zichtbaar is.
  • Cybercritters: dit zijn leuke, niet-traditionele huisdieren (hier geen puppy's of kittens) om mee te spelen. In plaats daarvan kun je kiezen uit beren, varkens en vissen. Deze huisdieren kunnen moe, blij of verdrietig zijn, afhankelijk van hoeveel u met ze omgaat. Ze houden van spelen, slapen en eten. Je kunt je huisdieren zelfs als een bal gooien met je muis (maak je geen zorgen, ze vinden het leuk). Soms duurt het echter even voordat ze, nadat je ze hebt weggegooid, weer op je scherm rammelen. Wanneer je online gaat, zitten deze kleine beestjes bovenaan de pagina en houden ze je gezelschap.
  • AV Digital Talking Parrot: Als je ooit een papegaai wilt leren praten, dan is dit het huisdier voor jou. Wanneer u uw papegaai voor het eerst krijgt, is hij als een baby die graag wil leren. De vogel kan geluiden nabootsen, zoals jouw stem, en onthouden wat hij hoort. Het kan deze informatie herhalen dankzij de ingebouwde database met veel voorkomende zinnen. Dit virtuele huisdier kreeg uitstekende beoordelingen van CNet-redacteuren.

Virtuele huisdieren kopen

Je wereld van virtuele huisdieren en wat ze kunnen doen, is enorm uitgebreid met enkele van de betaalde opties op de markt. Je kunt de games online kopen en naar je computer downloaden, of een schijf kopen en het virtuele huisdier installeren.

  • Dogz 2 en Catz 2: Dogz 2 en zijn katachtige tegenhanger Catz 2 zijn virtual reality-spellen waarin jij en je virtuele huisdier een fantasiewereld delen om in te spelen en te verkennen. Beide versies van het spel hebben zeven rassen waaruit je kunt kiezen. U kunt de gedachten van uw huisdieren vastleggen, foto's van ze maken om met vrienden te delen of badges verdienen. Een nieuwe functie die in de nieuwste versies is geïntroduceerd, laat u zelfs weten wat uw huisdier denkt. Deze spellen zijn te koop voor ongeveer $ 10.
  • Sims 3 Huisdieren: Sims is een van de populairste computergebaseerde virtual reality-spellen, en je kunt harige kleine wezens toevoegen aan de gezinsdynamiek met het uitbreidingspakket Huisdieren. Met Huisdieren kun je in de virtuele wereld leven als het huisdier zelf, waar je kunt achtervolgen, in de tuin kunt graven, het perfecte huisdier kunt zijn of een bedreiging voor je gezin kunt zijn. Uw huisdier kan vaardigheden leren, zoals jagen of apporteren, en elk huisdier heeft zijn eigen, individuele eigenschappen. Omdat dit een uitbreidingspakket is, heb je Sims nodig om te kunnen spelen. Het Pets-uitbreidingspakket kost ongeveer $ 15.
  • Creatures: Momenteel zijn er twee versies van deze virtuele huisdierenspellen van Kutoka: Village en Exodus. De interessante benadering van deze virtuele huisdieren is de educatieve component van hun wereld, waarin de concepten genetica, biologie en ecosysteem worden geïntroduceerd. Elke Norm (zo worden de huisdieren genoemd) zijn vormen van kunstmatig leven met hun eigen biochemie, hersenen, DNA en persoonlijkheid. Zodra een Norm uitkomt, kan hij worden getraind en zal hij, als hij op de juiste manier wordt verzorgd, gedijen in zijn eigen unieke omgeving. De Village-versie van het spel kost ongeveer $ 10, terwijl Exodus $ 25 kost.

Maak een nieuwe vriend

Als je eenmaal hebt besloten welk schattig dier je favoriet is uit de vele virtuele opties, zul je zeker genieten van tijd doorbrengen met je nieuwe vriend. Deze vriendelijke huisdieren zijn gemakkelijk te verzorgen en hoeven niet het huis uit of mee te gaan wandelen. Een andere bonus is dat het huisdier elke keer dat u zich aanmeldt op uw computer op u wacht

Aanbevolen: