Scentsy Candle-klachten

Inhoudsopgave:

Scentsy Candle-klachten
Scentsy Candle-klachten
Anonim
Scentsy-klachten
Scentsy-klachten

Hoewel Scentsy een bekroond bedrijf voor directe verkoop is, zijn er mensen die om verschillende redenen niet geboeid zijn door het product of het bedrijf. Ontdek wat sommige mensen zich afvragen over het populaire directe verkoopbedrijf en zijn producten.

Scentsy-problemen en klachten

Voordat je besluit Scentsy-warmers en lontloze kaarsen te kopen, moet je kijken naar enkele van de meest voorkomende zorgen die consumenten en voorstanders hebben geuit.

Prijs

De kosten van de warmer en de was van het merk Scentsy zijn een veelgehoorde klacht. Careful Cash beschrijft de prijs als een groot nadeel van de producten, vooral in vergelijking met vergelijkbare artikelen in discountwinkels en via andere merken.

Klachten over consulenten

Als direct sales-bedrijf vertrouwt Scentsy op individuele consultants om feesten te organiseren, hun producten te verkopen en klantproblemen af te handelen. Net als in elke andere door klanten verkochte sector zijn er soms verkopers die niet op de hoogte zijn. Een recensent van Ripoff Report beschrijft hoe een adviseur artikelen aan een klant verkocht, volledig werd betaald en de artikelen uiteindelijk doorverkocht toen de klant ziek werd. Deze klant had moeite om een terugbetaling te krijgen, zowel van de adviseur als van het bedrijf. Reviewopedia merkt op dat het bedrijf klachten heeft ontvangen over consultants.

Geurverlies

Klanten zullen soms merken dat hun Scentsy-was geur verliest, waardoor het moeilijker wordt om de gesmolten was opnieuw te gebruiken. Pretty In Dayton merkt de "zwakke" geur op nadat de was is gesmolten en het onvermogen om de gesmolten was met veel geluk opnieuw te gebruiken. MissHaylee op Viewpoints geeft de kritiek dat het "niet zo lang duurt als ik zou willen. Het lijkt alsof het heel snel opbrandt" in haar recensie.

Probleem met openbaarmaking van ingrediënten

EcoSAFEReviews stelt dat het geen daadwerkelijke recensie over de Scentsy-producten kan bieden vanwege de claims van "geheime ingrediënten" door het bedrijf. Op de website van Scentsy staat dat ze vanwege het gebrek aan vlam een " veiliger alternatief zijn voor traditionele kaarsen" en het bedrijf heeft een blogpost geschreven om de beweringen te weerleggen dat het onveilige ingrediënten in zijn producten gebruikt.

Productproblemen

Producten kunnen, zelfs als ze levenslange garantie hebben, defecten vertonen. Scentsy is daar geen onbekende in, aangezien zelfs consultants persoonlijke pagina's hebben opgezet met informatie over problemen rond productstoringen. Reviewopedia vermeldt ook dat sommige klanten problemen hebben gehad met producten die ze hebben gekocht. Thriving Candle Business, een Scentsy-verkoper, pakt enkele veelvoorkomende potentiële storingen aan, zoals problemen met lampen, wax die niet smelt en de verwarming gaat niet aan, met eenvoudige oplossingen.

Bezorgdheid over brandgevaar

Hoewel het Scentsy-product geen lont of vlam gebruikt zoals andere kaarsen, maken veel consumenten zich nog steeds zorgen over de mogelijkheid van brand. SaferProducts.gov, onderdeel van de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission, heeft een rapport ingediend door iemand die beweert dat de lamp van het product vlammen schoot en moeilijk uit te blazen was, evenals een rapport van een boog in een doorgebrande lamp. In eerste instantie heeft de klagende partij het product niet ter beoordeling naar Scentsy gestuurd, waardoor de claims niet konden worden onderzocht.

KWWL news uit Iowa deed een onderzoek naar de Scentsy-warmers na een plaatselijke brand waarbij een warmer in de kamer aanwezig was; de Scentsy-warmer was niet de oorzaak van de brand. Hoewel het onderzoek hete was en een hete verwarmer opleverde, werden deze niet zo heet als een gewone kaars en ontstond er tijdens het onderzoek geen brand.

Schade door product

Sommige klanten hebben gemerkt dat de verwarmingseenheid of de was schade kan veroorzaken aan het item waarop de kaarsenwarmer staat als deze is aangesloten en ingeschakeld, of terwijl de was nog gesmolten is. Brook S. op Influenster beweert dat de warmer een "verkoolde plek op mijn aanrecht" achterliet. Scentsy-was kan ook in het tapijt terechtkomen als het omv alt, zoals recensent Gadams vermeldt bij SheSpeaks. Als dit bij u gebeurt, volgt u de tips van The Candle Boutique, een Scentsy-website, om het te verwijderen.

Los uw problemen op

Als u geïnteresseerd bent in Scentsy, bespreek uw zorgen dan met uw plaatselijke adviseur. Als u Scentsy heeft en u zich zorgen maakt over de veiligheid ervan of als u problemen ondervindt met het product, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of hun hoofdkantoor. Het Better Business Bureau laat zien dat meer dan 50 klachten in de afgelopen drie jaar door het bedrijf zijn opgelost en beoordeelt deze met een A+. Dus hoewel elke situatie anders is, is de kans groot dat u een antwoord of oplossing voor uw probleem zult vinden.

Aanbevolen: