Lange tienerkleding vinden

Inhoudsopgave:

Lange tienerkleding vinden
Lange tienerkleding vinden
Anonim
Winkelen voor lange tienerkleding
Winkelen voor lange tienerkleding

Is lange tienerkleding meestal een oxymoron? Voor degenen die op jacht zijn: het kan net zo goed zijn. Veel ontwerpers van tienerkleding zijn ervan uitgegaan dat tieners nog wat moeten groeien. Als het om lange tienerkleding gaat, zijn er eigenlijk twee dingen waar je rekening mee moet houden: waar je die kunt vinden en welke stijlen je moet kiezen.

Waar kun je kleding voor lange tieners kopen

Veel tienerkledingwinkels hebben tegenwoordig op zijn minst een aantal broekstijlen in lange versies. Ook werd traditionele kleding iets langer in de lengte gemaakt om ruimte te creëren voor de zoom. Voor degenen die net iets groter zijn dan gemiddeld, is dit misschien alles wat je nodig hebt. Voor de rest van jullie moet je voor het vinden van lange tienerkleding naar gespecialiseerde winkels gaan of je eigen kleding maken.

Winkels die gespecialiseerd zijn in kleding voor lange junioren

Verschillende winkels hebben kleding voor langere tieners.

American Eagle Outfitters

American Eagle: Als je stijl deels preppy en deels casual is, kun je genieten van de stijlen bij American Eagle Outfitters. Ze bieden binnennaden tot 90 cm, dus een goede keuze voor degenen die hun extra lengte halen uit lange benen.

Aeropostale

Deze kledingfabrikant heeft ook kleding ontworpen voor tieners van alle leeftijden, en biedt binnenbeenlengtes tot 34 inch voor meisjes en 36 inch voor jongens, perfect voor degenen die iets langer zijn dan gemiddeld.

Oude marine

Voor jonge vrouwen en mannen die langer dan gemiddeld zijn, zit je bij Old Navy. Je vindt langere lengtes in jeans, grafische T-shirts, hoodies, jurken en meer. Houd er rekening mee dat je bij je lokale Old Navy misschien niet zo'n brede selectie hebt, en dat online winkelen wellicht de beste keuze is.

J Crew

Hoewel deze winkel niet alleen voor tieners is, is de selectie klassiek genoeg om voor tieners en vrouwen te werken. Als je klaar bent met groeien, zul je waarschijnlijk jaren van slijtage van de kleding verwachten.

lange tiener in spijkerbroek op kruk
lange tiener in spijkerbroek op kruk

GAP

Bij de GAP vind je klassieke stijlen voor lange mannen en vrouwen. De shirts zijn langer met langere mouwen, de taille en kniepositie zijn lager en de binnennaden zijn langer.

Boden

Verschillende broeken in deze lijn zijn verkrijgbaar in lange lengtes. Helaas lijken de shirts niet in speciale maten voor lange meisjes verkrijgbaar te zijn, maar de mouwlengtes en de lengte van nek tot zoom staan vermeld in de details van elk item.

TopShop

Er is een hele reeks lange maten bij Topshop, ontworpen voor jonge vrouwen langer dan 1,80 meter.

Express

Hoewel Express geen reclame maakt voor lange maten, geven de recensies van verschillende stukken aan dat hun normale lengtes langer zijn dan die van vele andere. Als je lang bent, maar nog steeds minder dan 1,80 meter, is het misschien de moeite van het bekijken waard. Als je geen Express-winkel bij je in de buurt hebt waar je de artikelen kunt passen voordat je een aankoop doet, lees dan eerst de recensies van de kleding waarin je geïnteresseerd bent. Misschien ontdek je dat de maxi-jurk waar je van houdt precies geschikt is voor meisjes van 1,80 meter, zelfs met hakken aan.

Winkeltips voor kleding voor grote maten

Houd het volgende in gedachten bij het winkelen voor kleding voor grote maten.

Meisjes met lange benen hebben een lange broek nodig

Als je lengte tussen je benen zit, kun je vrijwel alles in normale maten dragen, behalve je broeken. Voor broeken, rokken en jurken moet je lange lengtes kopen of bij speciale hoge afdelingen.

Pas je stijl aan aan je lengte

In sommige gevallen kun je het kapsel ook aanpassen aan jouw lengte. Als je bijvoorbeeld verliefd wordt op een spijkerbroek die niet verkrijgbaar is in de maat 'lang', kun je hem misschien toch als capri dragen. Als rokken en jurken jouw ding zijn, draag dan een paar van de middellange stijlen, zoals je eigen versie van de mini, en vermijd echte minirokken helemaal.

lang Aziatisch meisje schoppen
lang Aziatisch meisje schoppen

Let op uw middellijn

Verdeel je lengte met een afleiding op de middellijn. Voeg een modieuze riem toe, draag contrasterende kleuren aan de boven- en onderkant, of kies outfits die beter om je taille aansluiten.

Draag platte schoenen

Let op de hoogte van je schoenen. Tegenwoordig hebben zelfs slippers een hak; In jouw geval zal het vasthouden aan plattere schoenen je echter helpen je lengte in evenwicht te brengen.

Draag Empire-taille

Breng je lange torso in balans door lengte aan je benen te creëren met empire taillejurken of tops.

Armbanden kunnen te korte mouwen verlengen

Mouwen kunnen lastig zijn. Het vasthouden aan korte mouwen maakt het leven het gemakkelijkst, behalve wanneer de winterkou toeslaat. Voor die favoriete tops met te korte mouwen, voeg wat aandacht toe aan je polsen om de korte lengte te "verbergen". Flitsende armbanden of een stoer horloge kunnen een snelle oplossing zijn.

Ontwerp je eigen

Als je handig bent met een naaimachine of iemand kent die dat is, zoek dan een leuke stof en gebruik deze om direct lengte voor je kleding te creëren. Het kan een snel en eenvoudig project zijn, plus een ongelooflijke manier om je eigen unieke mode te creëren.

Aanbevolen: