5 leuke kinderwekkeropties

Inhoudsopgave:

5 leuke kinderwekkeropties
5 leuke kinderwekkeropties
Anonim
kind wakker met een wekker
kind wakker met een wekker

Kinderen die oud genoeg zijn om naar de kleuterschool te gaan of die cijfers onder de knie hebben, zijn misschien klaar om een kinderwekker te gaan gebruiken. Het gebruik van een wekker kan kinderen leren hoe ze verantwoordelijk en onafhankelijk kunnen zijn.

Soorten kinderwekkers

Het soort wekker dat jij en je kind kiezen, hangt van verschillende factoren af. Leeftijd, waakzaamheid en kamerinrichting zijn allemaal redenen om voor een bepaald type te kiezen. Er moet ook rekening worden gehouden met de kosten, aangezien een kind dat een dinosaurusklok kiest waarschijnlijk een andere wil naarmate hij ouder wordt dan de tienerjaren.

Klokken voor peuters

Een wekker voor een peuter is er een die hem moet helpen cijfers, de tijd te begrijpen en te weten wanneer hij uit bed kan komen. My Tot Clock is ontwikkeld om kinderen te helpen de tijd te leren kennen en te weten wanneer ze moeten opstaan. Deze klok heeft 10 functies, waaronder:

  • Kleurcodering die ook dienst kan doen als nachtlampje
  • Ontspannende en vrolijke muziek
  • Verha altjes voor het slapengaan vertellen
  • Zowel een analoog als digitaal display
  • Heeft een optie voor witte ruis
  • Heeft opties voor ouderlijk toezicht
  • Verwisselbare frontplaatopties, afhankelijk van de interesses van uw kind

Deze klok heeft een waardering van 4,5 sterren en is verkrijgbaar bij zowel Amazon als Target en wordt verkocht voor ongeveer $ 60.

Wekker voor peuters
Wekker voor peuters

Nieuwigheid en karakterklokken

Kinderen zijn dol op klokken die iets te maken hebben met hun favoriete speelgoed en televisiepersonages. Daarnaast houden ze ook van klokken met een coole functie, zoals het projecteren van de tijd op het plafond. Enkele populaire nieuwe klokken voor kinderen zijn:

Hello Kitty-klok met nachtlampje: deze katvormige klok is te koop voor ongeveer $ 25, heeft een LED-lichtdisplay en projecteert de tijd op het plafond

Hello Kitty klok met nachtlampje
Hello Kitty klok met nachtlampje

Big Red Rooster-wekker: deze klok heeft 4,5 sterren, kost ongeveer $ 20, en gloeit rood en groen op om je kleintje te laten weten wanneer het goed is om uit bed te komen. Het heeft ook een dutjestimer en verborgen ouderlijk toezicht

Grote rode haan wekker
Grote rode haan wekker

Wekkers voor diepe slapers

Naarmate kinderen ouder worden en de tienerleeftijd bereiken, kan het moeilijker zijn om 's ochtends op te staan. Activiteiten, stress en te laat opblijven dragen er allemaal toe bij dat ze een wekker nodig hebben die hen aanmoedigt om 's ochtends op te staan.

Clocky: deze klok is verkrijgbaar in zeven kleuren en is ideaal voor diepe slapers. Deze klok heeft twee wielen en springt van het bijzettafeltje en draait rond in cirkels. Om de klok uit te zetten, zal uw kind voldoende wakker moeten worden om hem op te vangen. Prijzen variëren van $40 tot $45, afhankelijk van de geselecteerde kleur

Afbeelding
Afbeelding

Sinweda Sky Star-nachtlampje: deze klok is een geweldige optie voor diepe slapers en heeft verschillende handige functies. Deze wekker projecteert sterren op het plafond, heeft een lichtfunctie, een thermometer en speelt 10 liedjes. Het volume kan worden aangepast om zware snoozers te helpen. Dit kost ongeveer $ 16

Sky Star-nachtlampje
Sky Star-nachtlampje

Wekkergebruik onderwijzen

Om uw kind te helpen bij de overgang naar zelfstandig opstaan, kunt u hem of haar laten helpen bij het kiezen van een wekker. Dit maakt het proces leuk en spannend, in plaats van eng. Het kan voor een kind een grote verandering zijn om een luid alarm te horen in plaats van de stem van zijn of haar ouders. Helpen met het uitzoeken van de wekker kan een aantal van deze angsten verlichten.

Gewend raken aan het geluid

Laat uw kind aan het alarmgeluid wennen door hem of haar er thuis meerdere keren naar te laten luisteren. Leg uit hoe hij het alarm moet uitschakelen en dat hij op dat tijdstip uit bed moet komen. Oefen de routine die u van uw kind verwacht na het ontwaken een paar keer (zoals aankleden of naar het toilet gaan) voordat u deze 's ochtends in de praktijk brengt.

De klok uitproberen

De eerste twee dagen dat u de wekker gebruikt, kan het nuttig zijn om uw kind een minuut of twee lichtjes wakker te maken voordat de wekker afgaat. Deze semi-alarmstatus kan uw kind helpen wennen aan het alarmgeluid en niet bang te zijn voor het geluid.

Het kan zijn dat u de eerste paar weken uw kind moet controleren, vooral als hij/zij moeite heeft met opstaan in de ochtend. Zorg ervoor dat hij 's nachts voldoende slaap krijgt; Voor kinderen die laat slapen kan het nodig zijn dat het eerder naar bed gaat, om hun goede gezondheid te garanderen. Als er eenmaal een routine is vastgesteld, zijn de meeste kinderen enthousiast om zelf op te staan.

Wekkertips

Als uw kind zijn cijfers niet kent, slaapproblemen heeft of gewoon moeilijk wakker kan worden, probeer dan deze tips:

  • Schrijf de wektijd op een vel papier. Wanneer de wekker afgaat en de cijfers op het papier overeenkomen met de kloknummers, kan uw kind uit bed komen.
  • Pas het volume van het alarm aan.
  • Verplaats de klok door de kamer, zodat je kind uit bed moet komen om hem uit te zetten.
  • Probeer twee wekkers in te stellen, met vijf minuten tussen de alarmen.
  • Maak een stickergedragsschema met een kleine beloning aan het einde van een succesvolle week, zodat kinderen leren zelfstandig op te staan.

De juiste wekker voor uw kind vinden

Het op de juiste manier leren gebruiken van een wekker bevordert niet alleen het gevoel van onafhankelijkheid van een kind, maar helpt jongeren ook cijfers te leren en jonge tieners aan te moedigen verantwoordelijk te worden voor hun eigen daden.

Aanbevolen: