Een thuisbreibedrijf starten

Inhoudsopgave:

Een thuisbreibedrijf starten
Een thuisbreibedrijf starten
Anonim
jonge vrouw leert breien
jonge vrouw leert breien

Als je van breien houdt en vanuit huis wilt werken, heb je misschien geluk. Het starten van uw eigen breibedrijf kan zowel financieel als persoonlijk de moeite waard zijn. Het is echter een grote onderneming, dus het is belangrijk om het proces en de specifieke overwegingen die bij dit soort creatieve inspanningen komen kijken, te begrijpen.

Aan de slag met de zakelijke kant

Er komt veel planning kijken bij het starten van je eigen bedrijf. Voordat u begint na te denken over het breiaspect van dingen, moet u ervoor zorgen dat u de basisprincipes van thuisbedrijven behandelt, zoals uitzoeken waar u het werk gaat doen, een bedrijfsplan schrijven, een belastingplan bedenken en eventuele financiering die u nodig heeft om te beginnen.

Er zijn ook enkele overwegingen die specifiek van toepassing zijn op kunst- en ambachtsbedrijven, en het is verstandig om over deze kwesties na te denken voordat u te ver gaat in uw planning. Deze omvatten het creëren van een merkidentiteit en het op de markt brengen van uw bedrijf. Als u het grootste deel van uw verkoop online doet, zijn er ook specifieke zaken waarmee u rekening moet houden, zoals webhosting en betalingen.

Tips voor een succesvol breibedrijf

Zodra u de zakelijke kant van de zaak heeft opgezet, kunt u zich concentreren op de onderdelen van uw bedrijf die specifiek zijn voor breien. Ambachten maken om te verkopen is iets anders dan breiprojecten voor jezelf maken. De volgende tips kunnen helpen.

Focus op items die je snel kunt maken

Volgens ThoughtCo is het geheim van succes met een breibedrijf het houden van de projecten snel en eenvoudig. Als u veel tijd besteedt aan grote of complexe items, moet u behoorlijk wat meer in rekening brengen. Als u echter kleine dingen maakt van hoogwaardige materialen, hoeft u minder tijd aan elk stuk te besteden.

Kies materialen waar je trots op bent

Met gespecialiseerde materialen kunt u uw bedrijf onderscheiden, zelfs als de items die u maakt eenvoudig zijn. Denk bij het winkelen voor garen aan biologisch katoen, natuurlijke kleurstoffen of lokale wol. Zo wordt een paar basiswanten een luxe cadeau.

Weet waar u gaat verkopen

Er zijn een aantal plaatsen waar u uw breiwerk kunt verkopen, en het is verstandig om te beslissen waar u uw aandacht op gaat richten. Overweeg het volgende:

  • Ambachtelijke shows- Kunst- en handwerkshows zijn een geweldige plek om handgemaakte breisels te verkopen, vooral rond de feestdagen. U moet in een stand investeren en vooraf contact opnemen met lokale of regionale shows. Je kunt deze vinden door contact op te nemen met lokale breiorganisaties of te zoeken op sites als Festivalnet.com.
  • Lokale winkels - Veel dorpen en steden hebben winkels die gespecialiseerd zijn in handgemaakte lokale artikelen. Je kunt binnenlopen en de eigenaar vragen hoe verkopen werkt. Vaak betaal je ze een commissie voor het aanbieden van je items, maar het kan de moeite waard zijn als je je prijzen hiervoor kunt verhogen.
  • Online - Een van de grootste markten voor de verkoop van gebreide artikelen is online. Sites zoals Etsy zijn gespecialiseerd in handgemaakte goederen, en je kunt daar je eigen winkel creëren. Je kunt ook veilingsites zoals eBay proberen, waar je je goederen aan een groot publiek kunt verkopen.

Overhead begrijpen

Elk bedrijf heeft overhead, maar een breibedrijf moet met een aantal specifieke zaken rekening houden. Naast de basisbenodigdheden moet u nadenken over hoe u uw artikelen indien nodig wilt verpakken en verzenden. U heeft een voorraad garen nodig om ervoor te zorgen dat u artikelen kunt blijven produceren in kleuren en materialen die uw kopers aanspreken. Je hebt ook een computer nodig om de verkopen bij te houden en je website te beheren, als je die hebt.

Neem de sprong

Als je van breien houdt en goede ideeën hebt voor producten waarvan je denkt dat ze zullen verkopen, kun je uiteindelijk de sprong wagen en een bedrijf starten met minimale financiële investeringen. Je zult er wat tijd in moeten steken en je echt moeten concentreren op het maken van snelle projecten waar mensen dol op zullen zijn, maar het is een geweldige uitdaging voor iemand die graag creëert.

Aanbevolen: