Afstudeercadeau-ideeën voor vrienden

Inhoudsopgave:

Afstudeercadeau-ideeën voor vrienden
Afstudeercadeau-ideeën voor vrienden
Anonim
Meisje dat afstudeercadeau geeft aan vriend
Meisje dat afstudeercadeau geeft aan vriend

Gedenkwaardige afstudeercadeaus voor je vrienden hoeven niet veel geld te kosten of maanden van planning te vergen. Geef je beste vrienden iets om aan te denken als jullie na de middelbare school allemaal jullie eigen weg gaan.

DIY Afstudeercadeaus voor vrienden

Je kunt bijna elk knutselproject aanpassen aan een afstudeer- of vriendschapsthema door de afbeeldingen of woorden die je gebruikt te wijzigen.

Vriendschapsmok

Gebruik Sharpie-markeringen op een keramische mok die in een oven wordt gebakken om aangepaste mokken voor je hele team te maken. Creëer voor iedereen identieke mokken om het echte vriendschapsgevoel te krijgen, of maak ze allemaal in een andere kleur om ze persoonlijker te maken. Voeg een schattig afstudeercitaat toe aan de buitenkant en schrijf je afstudeerjaar op de onderkant van de binnenkant.

Klasse Meme-poster

Denk aan een afbeelding uit de popcultuur die tijdens je laatste jaar naar voren kwam en vat je ervaringen samen. Je inspiratie kan een virale meme zijn waar je vrienden nooit genoeg van kregen, of een iconisch nieuwsbeeld. Gebruik een fotobewerkingsprogramma om die afbeelding te wijzigen met behulp van persoonlijke informatie zoals de gezichten van je vrienden, schoolkleuren of je afstudeerjaar. Laat voor elke vriend een exemplaar afdrukken bij een plaatselijke drukkerij.

Goedkope afstudeercadeaus voor vrienden

Als je geen groot winkelbudget hebt, geef dan ervaringen en herinneringen cadeau.

Laatste dag samen avontuur

Plan een speciale dag vol avonturen uit je bucketlist of met favoriete herinneringen van het jaar. Typ een routebeschrijving en geef deze aan uw vriend. Samen kunnen jullie nog een laatste volledige dag doorbrengen met het maken van herinneringen en het maken van plezier.

Aftelkalender voor afstuderen

Neem het idee van een kerstadventskalender en verander deze in een aftelkalender voor afstuderen. Kies uw afteltijd, bijvoorbeeld 12 dagen of een maand, en versier en nummer één envelop voor elke dag. Schrijf elke dag een activiteit of taak op die u samen kunt doen ter voorbereiding op het afstuderen of om het afstuderen te vieren. Doe één activiteit in elke envelop en bevestig ze vervolgens aan een touwtje met kleine wasknijpers.

Unieke ideeën voor vriendschapscadeaus

Je vrienden zullen zeker geld, cadeaubonnen en fotolijsten van anderen kwijtraken als afstudeercadeaus. Geef ze iets unieks dat opv alt tussen al hun andere cadeaus.

Gepersonaliseerde stempel en stationaire set

Koop of maak een kleine stationaire set met notitiekaarten of een notitieblok, enveloppen, een pen en postzegels. Maak vervolgens op maat gemaakte rubberen stempels van ambachtelijk schuim of grote gummen met de initialen van uw vriend, de volledige naam of favoriete afbeeldingen. Voeg het allemaal samen als een op maat gemaakte cadeauset waarmee je vriend(in) contact kan houden na het afstuderen.

Kleurrijke alfabetletterstempels
Kleurrijke alfabetletterstempels

Mini-geheugenpiñata

Een mini-geheugenpiñata is een leuk, interactief cadeau dat je vriend(in) graag zal openen. Maak om te beginnen een piñata met behulp van een ballon- en papier-machétechniek. Vul het met foto's, aantekeningen en herinneringen uit je laatste jaar.

Sentimentele afstudeercadeau-ideeën voor beste vrienden

Laat je beste vriend zien hoeveel hij/zij voor je betekent met een sentimenteel afstudeercadeau dat alleen van jou kan komen.

Accordeonboek met herinneringen

Maak een eenvoudig accordeonvouwboek dat kan dienen als aandenken en als decoratie voor een slaapzaal. Verzamel wat papier, foto's en stiften en begin samen een 3D-plakboek van jullie laatste jaar te maken.

100 dingen die je beste vriend zou zeggen Poster

Bereid je beste vriend voor op de momenten dat je er niet bent met een unieke poster. Maak met behulp van een groot vel karton en kleurrijke permanente stiften een lijst van 100 situaties die je vriend(in) kan tegenkomen na zijn afstuderen, en geef voor elke situatie een paar woorden van advies van jou. De ene situatie kan bijvoorbeeld zijn dat je wordt uitgenodigd voor een feestje en jouw advies zou kunnen zijn: "Ga ervoor, iedereen heeft geluk je te ontmoeten!"

Afstudeercadeaus voor mannelijke vrienden

Vergeet niet je mannelijke vrienden te betrekken bij de cadeau-geef-razernij!

Vriendschapsarmband Kwastje Hanger

Veel tieners hangen na het afstuderen het kwastje van hun afstudeerpet aan hun achteruitkijkspiegel. Maak deze traditie nog specialer door een eenvoudige vriendschapsarmband in de kleuren van jouw school te maken. Bevestig zijn kwastje aan de armband, zodat hij deze in zijn auto kan hangen.

2020 Bedelarmband met kwastje
2020 Bedelarmband met kwastje

Ansichtkaarten voor het hogere jaar

Help je mannelijke vrienden contact te houden na het afstuderen door je eigen gepersonaliseerde ansichtkaarten voor zijn cadeau te maken. Gebruik het afdrukbare ansichtkaartsjabloon en uw favoriete foto's voor het laatste jaar om de kaarten te maken. Voeg andere stationaire items toe aan een doos voor een complete cadeauset.

Cadeau-ideeën voor vriendinnen

Cadeaus die vrouwelijker aanvoelen, zijn geweldige opties voor je vriendinnen.

Neem me mee pop

Mensen zien graag grappige foto's van een pop of speelgoed op onwaarschijnlijke plaatsen. Maak van je vriend een papieren pop of een knuffelpop die op jou lijkt. Geef op het cadeaukaartje de pop jouw naam met het woord 'Mini' ervoor en instructies om foto's te maken met de miniversie van jou, waar ze ook heen gaan.

Vriendinnen lippenbalsemset

Als je een hechte groep vriendinnen hebt, maak dan een lippenbalsemset die elk meisje vertegenwoordigt. Maak voor elk meisje een lippenbalsem met een andere smaak en versier de container met haar favoriete kleuren en items. Als je de lippenbalsems in batches maakt, kun je één set aan elke vriend uit de groep geven.

Afstuderen naar het volgende niveau van vriendschap

Je vriendschappen op de middelbare school kunnen na je afstuderen veel veranderen. Geef je vrienden geschenken die deze fase van jullie vriendschap vastleggen voordat deze zich ontwikkelt. Als je de afgestudeerde liever laat kiezen wat hij of zij wil, kun je enkele tips krijgen over monetaire afstudeercadeaus.

Aanbevolen: