Waar vind je Bollywood-films met Engelse ondertitels

Inhoudsopgave:

Waar vind je Bollywood-films met Engelse ondertitels
Waar vind je Bollywood-films met Engelse ondertitels
Anonim
Bollywood
Bollywood

Bollywood heeft niet alleen wereldwijd evenveel invloed als Hollywood, maar zijn invloed neemt ook toe. Hoe meer mensen zich wenden tot de lichtere, meer melodramatische verhaallijnen van Bollywood, hoe meer de Indiase filmindustrie probeert ze aantrekkelijk te maken voor een universeel publiek. Als je weet waar je moet zoeken, kun je bijna elke nieuwe film uit Bollywood vinden met Engelse ondertiteling, online gestreamd of op dvd.

Online films

Met online filmsites kunt u uw favoriete Bolly-films rechtstreeks op uw smartapparaten of tv streamen, of u kunt ze downloaden voor later gebruik.

SpuuL

SpuuL is een online streaming- en filmdownloadservice die honderden Hindi-, Bollywood- en Indiase titels gratis of met een betaald abonnement aanbiedt. Met een premium-account kunt u al uw films zonder advertenties bekijken, en de meeste hebben Engelse ondertitels. Het premium-abonnement begint bij $ 4,99 per maand en geeft je toegang tot alle premium-inhoud. Als je van gratis films houdt, dan kun je bij SpuuL terecht voor tientallen gratis ondertitelde films. Je kunt er ook voor kiezen om films te huren. Je vindt er niet alleen klassiekers, maar ook actuele titels als Raees, OK JAANU, Coffee with D, Dear Zindagi, Sultan en Airlift zijn beschikbaar.

Amazon-video

Op het Heera-kanaal op Amazon Video kun je honderden video's vinden met ondertiteling en Engelse ondertiteling. Deze Bollywood-favorieten bestrijken het scala aan genres, van romantiek tot horror. Amazon biedt een gratis proefperiode voor het kanaal, maar na het abonnement kost het je ongeveer $ 4.99 per maand. Je kunt ook verschillende geweldige titels vinden via hun Prime Video. Deze omvatten Badrinath Ki Dulhania, Hindi Medium, Raabta, Ae Dil Hai Mushkil en nog veel meer.

Eros nu

Eros Now is een andere abonnementswebsite die onbeperkte Bollywood-titels aanbiedt voor $ 7,99 per maand. Je kunt nu niet alleen Bollywood-favorieten bekijken, maar je kunt ze ook downloaden op al je apparaten om ze later te bekijken. Deze site biedt enkele van de nieuwste titels die beschikbaar zijn met ondertitels voor Engelse kijkers, evenals klassieke favorieten. Je abonnement is ook niet beperkt tot Bollywood-films; je kunt tv-programma's, muziek en Eros-originelen vinden die je misschien leuk vinden.

Netflix

Als ze zeggen dat Netflix voor ieder wat wils heeft, menen ze dat ook. Deze online streaming- en downloadsite kost slechts $ 7,99 per maand om op één apparaat te streamen, maar kan aan al uw Bollywood-bingewatch-behoeften voldoen. Ze hebben een groot assortiment nieuwere films, zoals Force 2, en klassieke titels zoals Maine Pyar Kiya die je kunt bekijken. U kunt niet alleen zoeken naar uw favoriete films met Engelse ondertiteling, maar u kunt ook zoeken naar uw favoriete acteurs.

Speciale 26 Bollywood-film
Speciale 26 Bollywood-film

Films kopen

Ben je een dvd-fanaat en wil je je verzameling uitbreiden? Hoewel dvd's misschien wat moeilijker te vinden zijn, is het mogelijk om nieuwe films met een groot budget te bekijken, zoals Bride and Prejudice en 3 Idiots met Engelse ondertitels. Online Indiase sites hebben een ruimere keuze aan films, maar ze zijn ook veel duurder en je moet er zeker van zijn dat ze in jouw dvd-regio worden afgespeeld.

Hieronder volgen enkele moderne Bollywood-releases die je kunt kopen met Engelse ondertiteling:

  • I, Me, aur, Main - Dit is een romantische komedie waarin muziekproducent Ishaan zijn relaties met vrouwen onderzoekt.
  • Race 2 - Dit misdaadverhaal volgt de benarde situatie van Ranvir terwijl hij probeert de dood van zijn geliefde te wreken.
  • Special 26 - In dit Bollywood-misdaaddrama zie je hoe ver oplichters zullen gaan om een rijke zakenman te beroven.
  • Tabel nr. 21 - Deze thriller volgt een stel op een droomvakantie die minder een droom blijkt te zijn en meer over overleven.
  • Debangg 2 - Deze komische actiefilm brengt Chulbul Pandey terug en een nieuw avontuur waarin hij de broer van een politicus vermoordt.

Sommige klassieke Bollywood-films uit de jaren 50, 60 en 70 zijn geremasterd met ondertitels. Daartoe behoren de volgende films, die allemaal door Time Magazine worden genoemd als een van de beste Bollywood-films ooit gemaakt.

  • Awara (1951) - Dit muzikale drama volgt het pad van Raju terwijl hij door het leven probeert te manoeuvreren nadat hij door zijn vader is weggegooid.
  • Guide (1965) - In deze prachtige romance bekijk je het liefdesverhaal van een gids en een getrouwde vrouw terwijl hij haar helpt haar passie voor dans te ontdekken.
  • Ankur (1974) - In dit liefdesverhaal volg je de arme Laxmi en de verboden liefde met de rijke Surya nadat haar man haar aan haar lot overlaat.
  • Pyaasa (1957) - Deze Bollywood-romance volgt Vijay terwijl ze probeert door de duistere wateren van liefde en herkenning te navigeren.

Haal je popcorn tevoorschijn

Nu je weet waar je Bollywood-films met Engelse ondertiteling kunt vinden en bekijken, hoef je je alleen maar op je gemak te voelen, je popcorn tevoorschijn te halen en deze geweldige films te gaan kijken. Er zijn tienduizenden ongelooflijke films geproduceerd door de Indiase filmindustrie, dus als je merkt dat je echt van deze films houdt, zijn er genoeg om uit te kiezen.

Aanbevolen: