Hoe je een middelbare schoolverkiezing kunt winnen

Inhoudsopgave:

Hoe je een middelbare schoolverkiezing kunt winnen
Hoe je een middelbare schoolverkiezing kunt winnen
Anonim
Hoe je een middelbare schoolverkiezing kunt winnen
Hoe je een middelbare schoolverkiezing kunt winnen

Als je van plan bent je kandidaat te stellen voor een studentenbureau of een andere functie, wil je weten hoe je de verkiezingen voor de middelbare school kunt winnen. Het ophangen van posters en vertrouwen op je populariteit is niet genoeg om je overwinning te garanderen. Ontdek wat u nog meer moet doen om ervoor te zorgen dat u een zuivere en effectieve campagne naar de overwinning voert!

Aan de slag met hoe je een schoolverkiezing kunt winnen

Als je weet hoe je de verkiezingen voor een middelbare school kunt winnen, betekent dit dat je onderzoek moet doen en stappen moet ondernemen die voormalige gekozen schoolfunctionarissen hebben genomen. Denk eens aan de volgende sleutelelementen van een campagne.

Leer meer over uw school

Voordat je een ambtenaar voor je klas kunt worden, moet je je klas en de school als geheel kennen. Je kunt geen verschil maken als je niet weet wat je moet veranderen. Vraag de administratie van uw school om een kopie van de leerlingengids en alle andere informatie die zij hebben over de geschiedenis en de huidige regels en statistieken voor de school.

Doe mee voordat je de verkiezingen wint

Als je wijzigingen wilt aanbrengen in een aantal regels in het beleid van de school, moet je aan de goede kant van de administratie staan. Vraag om deel te nemen aan vergaderingen met schoolfunctionarissen. Het is ook een goed idee om enkele ouders te leren kennen van de leerlingen die op jou zullen stemmen.

Je kunt dit doen door PTA-bijeenkomsten bij te wonen. Wees tijdens deze bijeenkomsten geen passieve deelnemer. Stel vragen en geef uw mening, zodat u opv alt. Maak uzelf bekend bij de administratie, want het zal u helpen als u hen probeert te overtuigen om later wijzigingen aan te brengen.

Maak kennis met uw kiezers

Ontmoet zoveel mogelijk middelbare scholieren en probeer een goede eerste indruk op hen te maken. Maar pas op: je wilt niet nep lijken, want dan zullen mensen niet op je stemmen. Zeg gewoon hallo en laat mensen weten dat je je kandidaat stelt voor welk kantoor je ook kiest. Als ze in je geïnteresseerd lijken, ga dan verder met het gesprek; zo niet, ga dan terug. Opdringerig zijn is iets anders waardoor je stemmen verliest.

Geweldige manieren om studenten te ontmoeten zijn onder meer lid worden van sport- en sociale clubs. Nogmaals: sluit je niet aan als je niet geïnteresseerd bent in de groep. Doe gewoon een extra inspanning om meer buitenschoolse activiteiten te doen die je leuk vindt.

Verzamel je vrienden voor de campagne

Misschien moet je ze omkopen of een gunst voor ze doen, maar door je vrienden bij je campagne te betrekken, kom je zeker vooruit. U heeft hulp nodig bij het overbrengen van uw boodschap en het uitdelen van informatie. Hoe meer mensen je kunt krijgen om je te steunen, hoe groter de kans dat je een groter deel van de studentenpopulatie bereikt.

Een ander belangrijk voordeel van het betrekken van je vrienden is dat ze je kunnen helpen bij het bedenken van je doelen, slogan en visie voor de klas. Het is verstandig om verschillende opvattingen te hebben over wat u in uw campagne moet opnemen, zodat u de wensen van zoveel mogelijk mensen kunt bereiken.

Campagnehulpmiddelen voor het winnen van verkiezingen

Nadat je je supporters hebt verzameld en zoveel mogelijk mensen op je school hebt ontmoet, is het tijd om je boodschap aan hen over te brengen. Begin met het verzamelen en creëren van de volgende hulpmiddelen om u te helpen de verkiezingen te winnen.

Creëer een visie op verandering

Wat wil je veranderen aan je school of klas? Welke doelen heb je?

Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je je supporters om hulp vragen. Een andere goede manier om te bepalen wat kiezers echt willen, is door het hen te vragen! Maak een enquête en vraag docenten of je deze tijdens de huiskamer of een andere periode kunt uitdelen. Vervolgens kunt u het bekijken en selecteren wat u denkt te kunnen bereiken terwijl u op kantoor bent. Doe geen beloftes die u niet kunt waarmaken om de verkiezingen te winnen. Studenten zullen weten of je bluft om ze vroeg vrij te laten voor de zomer of iets anders waar het schoolbestuur nooit voor zal gaan. Slechts één valse belofte kan u uw integriteit en de verkiezing kosten.

Schrijf een toespraak

Schrijf een toespraak over wat je graag zou willen zien veranderen. Vraag je docenten en/of directeur of je tijdens de lunch een bijeenkomst kunt houden of je toespraak kunt houden. Als u presenteert, zorg er dan voor dat u iets zegt en uw hoofd omhoog houdt. Uw zelfvertrouwen is net zo belangrijk als de woorden in uw toespraak. Misschien wil je er zelfs wat humor aan toevoegen, zodat je medestudenten meer aandacht aan je besteden. Als je bijvoorbeeld een grappige toespraak voor de studentenraad probeert te houden, moet je beginnen met een goede grap om de toon te zetten en je toespraak leuker te maken. Dit is een goede opening, of u zich nu kandidaat stelt voor een toespraak voor de penningmeester of voor een andere functie.

Campagneposters ontwerpen en ophangen

Als je niet creatief of artistiek bent, vraag dan een van je vrienden om je te helpen. Je wilt dat je posters aantrekkelijk zijn, zodat ze blijven hangen. Je wilt dat mensen je poster in gedachten zien wanneer ze kiezen wie ze willen kiezen.

Bedenk een slogan voor je posters die je tijdens de verkiezingen kunt gebruiken. Hoe pakkender de slogan is, hoe beter!

Verdeel flyers

Flyers zijn als wandelende posters. Het verschil tussen een flyer en een poster is dat u meer informatie over uw doelen moet opnemen, zodat mensen weten op welke kwesties u zich concentreert. Nogmaals, als je niet creatief of artistiek bent, vraag dan iemand om je te helpen.

Aanbiedingscampagne Swag

Mensen houden ervan om dingen te krijgen. Investeer in potloden, knopen, magneten of iets anders dat je kunt laten personaliseren. U kunt uw slogan gebruiken of gewoon 'Stem op' met uw naam. Zolang de kiezers maar weten wie hen de cadeaus heeft gegeven. Vergeet niet dat het de bedoeling is om op te vallen in de hoofden van de leerlingen. Je kunt ook koekjes of snoep meenemen om uit te delen. Verpak ze in een stuk saranfolie, knoop er iets aan vast en voeg er een stuk papier bij met daarop je slogan of naam.

Laat jezelf stralen

Net zoals vertrouwen essentieel is tijdens uw presentatie, is het ook elke dag belangrijk. Sta rechtop, glimlach en wees vriendelijk. Veel plezier met je verkiezing, want studenten willen iemand die reëel en benaderbaar is. Met deze tips en hulpmiddelen breng je jezelf in een geweldige positie om de verkiezingen voor je middelbare school te winnen.

Aanbevolen: