NFL-cheerleaders

Inhoudsopgave:

NFL-cheerleaders
NFL-cheerleaders
Anonim
Voetbal-cheerleader
Voetbal-cheerleader

De NFL-cheerleaders genieten behoorlijk wat bekendheid als professionele dansers, modellen en actrices. Ze hebben ook een interessant leven buiten het veld!

Hoe is het om een NFL-cheerleader te zijn?

Het belangrijkste dat je moet begrijpen als je cheerleader bent voor een NFL-organisatie, is dat cheerleaders de bedrijfsorganisatie vertegenwoordigen en het imago dat deze wil overbrengen. Hoewel er veel geld wordt verdiend in de sport, kan cheerleading vaak worden gezien als een dienstverlening aan de gemeenschap. Cheerleaders verschijnen overal in hun staat op liefdadigheidsevenementen die de goede doelen van de teamorganisatie vertegenwoordigen. In feite is dit zo'n belangrijk onderdeel van cheerleading geweest dat sommige squads zelfs een niet-presterende cheerleaderploeg hebben die namens de organisatie opduikt.

Cheerleaders juichen tijdens thuiswedstrijden, maar reizen zelden met hun team. Sommige van de bekendere cheerleaders, zoals de Dallas Cowboy Cheerleaders, reizen echter de hele wereld over om optredens te doen.

Cheerleading beta alt in de meeste gevallen niet veel of helemaal niet. Voor veel jonge vrouwen die willen beginnen met acteren of dansen, is het echter een goede exposure. Sommige vrouwen doen het omdat ze ervan genieten.

Het andere belangrijke dat je moet weten over cheerleading is dat het een enorme tijdsbesteding vergt. Het wordt beschouwd als een deeltijdbaan, en alle NFL-teams eisen dat hun cheerleaders andere banen hebben, of dat nu moederschap is, student zijn of een andere voltijdse carrière.

Vereisten om een cheerleader te zijn in een NFL-team

Verrassend genoeg zijn er geen strenge eisen om een NFL-cheerleader te zijn. Cheerleaders worden gekozen op basis van hun persoonlijkheid tijdens het entertainen. Een paar squads hebben cheerleaders die naast dansen ook acteren en zingen, en deze cheerleaders gaan naar verschillende locaties en treden op. Voorafgaande danservaring is niet nodig en er is voor de meeste teams geen leeftijdsvereiste en/of lengte- of gewichtsvereiste.

Dat gezegd hebbende, hier zijn een paar consistente vereisten voor vrouwen om NFL-cheerleaders te worden:

  • Geography: Hoewel elk meisje van waar dan ook het kan uitproberen, moet je bereid zijn om naar de lokale omgeving te verhuizen. De Carolinas vormen de uitzondering, maar waar je ook vandaan komt, je moet gaan oefenen.
  • Time: Een NFL-cheerleader zijn is een enorme tijdsbesteding.
  • Voltijdbaan elders: Voor alle squadrons is het vereist dat je ergens anders een voltijdbaan hebt.
  • Leeftijd: Voor de meeste squadrons is de minimumleeftijd 18 jaar. De leeftijden variëren van 18 tot 42. De gemiddelde leeftijd van een NFL-cheerleader is 25.
  • Onderwijs: Voor alle squadrons is een GED- of middelbare schooldiploma vereist.
  • Dance: Formele danstraining is eigenlijk geen vereiste. Omdat de meeste squadrons echter dansteams zijn, moet je een routine leren en deze uitvoeren.
  • Hoogte/Gewicht: Er zijn geen vereisten voor lengte en gewicht. Je moet echter wel over een uitstekende fysieke conditie beschikken. Repetities duren drie tot vier uur, twee tot vier keer per week, en het aanmoedigen van een hele voetbalwedstrijd vergt veel uithoudingsvermogen. Sommige teams hebben een vereiste voor de verhouding tussen lengte en gewicht, maar dit werd geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat cheerleaders niet te mager werden.

Voorbeelden van populaire teams

Soms zijn de NFL-cheerleaders net zo populair als het team zelf. Slechts een paar populaire squadrons zijn:

  • De Atlanta Falcons Cheerleaders zijn een uitvoerend dansteam. Naast de cheerleaders die optreden bij thuiswedstrijden, is er ook een Atlanta Falcons-showgroep die afreist om op verschillende locaties op te treden. De Atlanta Falcons doen elk voorjaar in april auditie voor potentiële cheerleaders. De auditie is een langdurig proces van drie tot vier dagen waarin de perspectiefcheerleaders nieuwe dansen moeten leren, moeten deelnemen aan een interview van vijftien minuten en hun spullen moeten laten zien aan zowel professionele als fanjuryleden. Van de cheerleaders wordt verwacht dat ze tien thuiswedstrijden spelen en twee repetities per week bijwonen; ze doen ook vrijwilligerswerk en optredens op evenementen.
  • De TopCats zijn de cheerleaders van de Carolina Panthers. Ze richten zich op een verscheidenheid aan dansstijlen voor thuiswedstrijden en geselecteerde liefdadigheids- en bedrijfsevenementen. De TopCats maken vanaf het begin in 1995 deel uit van de Carolina Panthers-organisatie. Het auditieproces omvat vier rondes en uiteindelijk worden 26 vrouwen geselecteerd.
  • De Houston Texans Cheerleaders zijn een dansteam dat optreedt tijdens thuiswedstrijden. Deze meisjes treden niet alleen op bij alle Texaanse voetbalwedstrijden, maar spelen ook een rol bij de marketing van het team en streven ernaar zichzelf als rolmodel te behouden voor jongere aspirant-cheerleaders. De oefentijden zijn doorgaans drie dagen per week, wat resulteert in 15 uur training per week. Voor games wordt nog eens tien uur toegevoegd, wat neerkomt op gemiddeld 25 uur aan cheer-gerelateerde tijd voor teamleden. Zelfs ervaren leden moeten elk jaar auditie doen, net als de gemiddelde rookie, om hun plaats in de ploeg te verdedigen.
  • De Philadelphia Eagles Cheerleaders zijn een presterende ploeg. Naast optredens is het elk jaar uitbrengen van hun eigen kalender slechts een van de vele filantropische inspanningen die deze cheerleader-krachtpatser uitvoert. Leden van de ploeg hebben ook een aantal militaire bases in Irak en Koeweit bezocht, Amerikaanse soldaten bezocht en wat goede oude Eagles-pep verspreid. Ze bieden cheerclinics aan voor jonge meisjes om de volgende generatie te helpen de droom na te streven om ooit een Eagles-cheerleader te worden.
  • De Tennessee Titan Cheerleaders zijn een dans- en gemeenschapsdienstteam. Titans Cheerleaders bestaan uit 26 jonge dames. Deze toegewijde vrouwen zijn vaak de eersten die vóór een wedstrijd het stadion betreden en sommigen van de laatsten die het stadion verlaten. Ze nemen deel aan media-optredens en dienstverlening aan de gemeenschap. Zolang je een middelbareschooldiploma hebt en minimaal 18 jaar oud bent, kun je meedoen aan de selectie.

Extra NFL-teams

Hier is een uitgebreide lijst met aanvullende NFL-cheerleaderteams en relevante feiten.

De B altimore Ravens zijn een precisiedansteam en stuntteam. De ploeg bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke cheerleaders

De Cincinnati Ben-Gals zijn een precisiedansteam

  • De Minnesota Viking Cheerleaders zijn een vrijwilligersteam dat danst bij thuiswedstrijden en op evenementen verschijnt namens de Minnesota Vikings-organisatie.
  • De Indianapolis Colts Cheerleaders zijn een groep dansende en gemeenschapsactivisten.
  • De Jacksonville Jaguar ROAR is zowel een dansploeg als een gemeenschapsdienstorganisatie die deelneemt aan liefdadigheidsevenementen in heel Florida.

Aanbevolen: