Waar u gratis tienerkledingcatalogi kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u gratis tienerkledingcatalogi kunt vinden
Waar u gratis tienerkledingcatalogi kunt vinden
Anonim
Leescatalogus voor tienermeisjes
Leescatalogus voor tienermeisjes

Gratis kledingcatalogi kunnen je helpen op de hoogte te blijven van de laatste mode. Doordat je uit een catalogus kunt bestellen, kun je gemakkelijk winkelen zonder ergens heen te hoeven rijden, en als je hoopt dat je ouders wat kleding kopen die je graag cadeau wilt doen, kun je gemakkelijk de dingen die je leuk vindt omcirkelen of markeren en de catalogus verlaten. zodat ze het kunnen zien.

Lijst met gratis tienerkledingcatalogi

Het doorzoeken van gedrukte catalogi kan leuk zijn voor tieners die op zoek zijn naar mode-inspiratie. Hoewel veel detailhandelaren zijn afgedwaald van het afdrukken van gratis modecatalogi, zijn er nog steeds enkele die deze optie aanbieden. Hier is een lijst met winkels die gratis tienerkledingcatalogi per postorder aanbieden om je op weg te helpen.

Antropologie

Anthropologie biedt een breed scala aan ongebruikelijke mode, vooral jurken, voor tieners en vrouwen. Kleine opties zijn ook verkrijgbaar bij deze winkelier. Blader door hun site of bestel een afdruk.

Delta Apparel

Delta heeft een heel klein assortiment kleding, aangepast aan de standaard maattabel voor junioren, maar je kunt een catalogus aanvragen. U kunt de catalogus ook online bekijken of downloaden.

Nike

Nike biedt een groot aantal catalogi voor sportkleding, die allemaal kunnen worden gedownload en afgedrukt. Zelfs tieners die niet van sport houden, zullen genieten van het aanbod uit de trainingscatalogus, die veel vrijetijdskleding voor tienerjongens en -meisjes bevat.

Vredekikkers

Peace Frogs-merchandise omvat comfortabele kleding, zoals sweatshirts, loungewear, T-shirts, casual jurken en meer. Als je van tie-dye houdt, is dit de plek om te winkelen. Als je geen grote tie-dye-fan bent, is het nog steeds de moeite van het bekijken waard. Wie houdt er niet van lachende boomkikkers en vredestekens?

Titel Negen

Als je een actieve tiener bent, kijk dan eens naar Titel Negen. Vraag een seizoenscatalogus aan met actieve en outdoorkleding. Het aanvraagformulier is standaard, maar het retourbeleid van dit bedrijf is uniek. Ze staan volledige terugbetalingen toe tot een jaar.

Onlinecatalogi

Hoewel de bovenstaande winkels nog steeds gratis papieren catalogi aanbieden, zijn er dingen aan het veranderen. Veel winkels besparen op de kosten door ervoor te kiezen online catalogi aan te bieden in plaats van traditionele catalogi.

Vrije mensen

Blader door een aantal actuele en recente catalogi van Free People. Free People streeft ernaar een mooie mix van stedelijke sfeer en casual elegantie te bieden voor de jongedame van vandaag.

Justitie

Justice is een populaire kledingwinkel voor tieners en tieners, met maten tot maat 20 voor jongeren, Justice biedt kleurrijke en trendy mode voor tieners. Doorzoek hun huidige catalogus, pagina voor pagina, en je zult fantastische mode voor tieners en preteens vinden. U kunt miniatuurversies van de catalogus bekijken, zodat u snel kunt bladeren, door op het pictogram in de linkerbovenhoek te klikken.

Lesters

Lester's is een kledingwinkel uit New York die de populairste tienermode aanbiedt. Bekijk hun online catalogus voor hun nieuwste aanbod.

Verzengend

Trendy plus-size mode van Torrid kan worden beoordeeld via Torrid's Look Book/catalogus. Met Torrid kunnen tieners met een grote maat trendy kleding kopen die ze elders in hun maat misschien niet vinden.

Catalogi maken winkelen een fluitje van een cent

Als je geen auto hebt of als je ouders het te druk hebben om je mee te nemen op een dagje shoppen naar al je favoriete winkels, bestel dan gewoon een catalogus, raadpleeg de maattabel en bestel een nieuwe top of outfit. Catalogi maken het gemakkelijk om de gewenste stijlen te vinden, zonder het ongemak van kilometers reizen om de perfecte winkel te bereiken. Als je het niet zo leuk vindt om kleding in een kleedkamer te passen, krijg je de bonus dat je alles thuis kunt passen en terug kunt sturen wat niet werkt. Als je een trendy tiener bent op een niet zo trendy plek, kun je met cataloguswinkelen ook een voorsprong nemen op de concurrentie.

Aanbevolen: