Uitrusting voor het opnieuw invoeren van de burgeroorlog

Inhoudsopgave:

Uitrusting voor het opnieuw invoeren van de burgeroorlog
Uitrusting voor het opnieuw invoeren van de burgeroorlog
Anonim
Reenactor uit de burgeroorlog.
Reenactor uit de burgeroorlog.

Je hoeft geen oorlogsreenactor te zijn om graag uitrusting uit de Burgeroorlog te verzamelen. Terwijl re-enactors de apparatuur daadwerkelijk gebruiken, genieten veel antiekverzamelaars er gewoon van om items te bezitten die doen denken aan het tijdperk van de burgeroorlog. Wat de reden ook is, je kunt een verscheidenheid aan authentieke en reproductie-items uit deze periode vinden, van knopen tot zwaarden en meer.

Uitrusting voor de burgeroorlog vinden

reenactors vormen waarschijnlijk de grootste groep verzamelaars uit de burgeroorlog in de Verenigde Staten. Ze verzamelen graag uitrusting en vuurwapens waarmee ze een sfeer van authenticiteit kunnen creëren wanneer ze deelnemen aan schijngevechten of in hun kampementen wonen.re-enactors kopen misschien geweren, kampeerspullen en zelfs zadels en stijgbeugels. Afhankelijk van aan welke kant van de oorlog ze vechten, zullen verzamelaars op zoek gaan naar items die hun specifieke militaire uniformen helpen completeren.

Plaatsen waar je reenactoruitrusting kunt vinden zijn:

  • James Country Mercantile - Naai een uniform of een baljurk met patronen uit deze winkel, die trots is op de nauwkeurigheid van de burgeroorlog. Veel van hun klanten verschenen daadwerkelijk in de Civil War-film Ride with the Devil. Je kunt ook kant-en-klare artikelen, boeken en dvd's kopen.
  • Civil War reenactors Corner - Deze online verkoper heeft velduitrusting voor soldaten uit de Burgeroorlog, waaronder pistolen, bugels en zwaarden. Er zijn gemakkelijk te bekijken foto's, zodat u eenvoudig de juiste uitrusting voor uw behoeften kunt kiezen.
  • The Winchester Sutler, Inc. - Je vindt zadels, kogelmallen en burgeroorloguniformhoeden voor het veld in deze bron. Je kunt hier ook moeilijk te vinden ruiteruitrusting en -uitrusting kopen.

Andere bronnen kunt u vinden op CivilWarDealers.com, waar u contactgegevens kunt vinden van een aantal andere leveranciers van antiek en uitrusting uit de Burgeroorlog.

Wat voor soort uitrusting moet je kopen

Een re-enactor uit de burgeroorlog heeft veel uitrusting nodig, maar het uitgangspunt voor mannen is het uniform van een soldaat. Doe je onderzoek en bepaal welke eenheid je uit het Noorden of het Zuiden wilt vertegenwoordigen. Zoek vervolgens naar kleding en uitrusting, inclusief rugzakken, vuurwapens en kampuitrusting. Vrouwen kunnen hoepels en jurken, parasols en andere items kopen die nodig zijn voor een 19e-eeuwse look.

Het belangrijkste is dat alles wat je draagt er origineel uitziet uit die periode, zelfs als je reproductieartikelen koopt.

  • Koop kleding van katoen en wol, geen polyester.
  • Zoek naar koperen, zilveren en ijzeren gespen, geen aluminium.

Pas op voor oude geweren en pistolen, want deze kunnen gevaarlijk zijn om te vuren. Antieke vuurwapens kunnen ook duur en zeer delicaat zijn, dus misschien wil je ze niet op het slagveld gebruiken. Het is het beste om nieuwe reproductiewapens te kopen als je van plan bent de strijd aan te gaan.

Onlinegidsen

Als je zoekt naar antiek uit het tijdperk van de Burgeroorlog, is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Helaas worden er veel vervalsingen en reproducties te koop aangeboden aan onoplettende verzamelaars alsof het antiek is, wat tot een dure vergissing kan leiden. Gelukkig zijn er een aantal hulpmiddelen die u kunt gebruiken om te leren hoe u vervalsingen kunt identificeren.

  • Arms Collectors.com heeft een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot wapens en pistolen uit de burgeroorlog.
  • Relic Man heeft een gedetailleerde database waarin een aantal items wordt gecatalogiseerd waarvan de site-eigenaar denkt dat ze nep zijn, samen met informatie over hoe je jezelf tegen namaak kunt beschermen.

Verzamelgidsen

Een verzamelgids is een geweldige hulpbron bij het zoeken naar antiek en memorabilia uit de burgeroorlog. De gidsen maken vaak gebruik van kleurenfoto's of lijntekeningen die informatie voor verzamelaars nauwkeurig weergeven.

Dingen waar je op moet letten zijn onder meer de merktekens van de maker, de patina en de staat van het item. Zelfs als je reproducties verzamelt om na te spelen, geldt dat hoe authentieker het stuk eruit ziet, hoe beter. Een verzamelgids helpt u de juiste items voor uw interesses te vinden.

Boeken die populair zijn onder verzamelaars van de Burgeroorlog zijn onder meer de volgende titels.

  • Civil War Collector's Price Guide van North-South Trader introduceert de meest populaire verzamelgebieden voor Burgeroorlog-buffs, waaronder wapens, uniformstukken, kogels en andere kleding.
  • De Collector's Guide to Civil War Period Bottles and Jars van Mike Russell is een uitstekende bron voor sutlers (winkeliers) en re-enactors. Het is niet meer verkrijgbaar, maar gebruikte exemplaren kunnen worden besteld via uw bibliotheek of online worden gekocht.
  • Uniforms of the Civil War: An Illustrated Guide for Historians, Collectors, and reenactors door Robin Smith en Ron Field is geen prijsgids, maar een uitstekende bron voor informatie over uniformen van Noord en Zuid.
  • Civil War Collector's Guide for Paper Memorabilia door Alan Charles Phillips helpt je brieven, enveloppen en dagboeken uit de burgeroorlog te identificeren. Dit is weer een moeilijk te vinden boek, maar misschien kun je een exemplaar vinden in een bibliotheek in de buurt.
  • Warman's Civil War Collectibles Identification and Price Guide door Russell E. Lewis is een eenvoudige, eenvoudig te gebruiken gids voor antiek uit de Burgeroorlog. De prijzen geven je een idee waar je moet beginnen bij het kopen van authentieke items.

Wees voorzichtig bij het kopen van uitrusting voor de burgeroorlog

Het verzamelen van uitrusting uit de Burgeroorlog is een leuke en leerzame hobby. Als je van geschiedenis houdt, is dit de perfecte startershobby voor jong en oud. Overal in de Verenigde Staten zijn prachtige historische bezienswaardigheden en musea te bezoeken, waar u originele kleding en andere voorwerpen uit de Burgeroorlog kunt zien. Er zijn ook veel plaatsen in de buurt van deze historische locaties waar antiek, reproductieartikelen en re-enactorkleding worden verkocht.

Als je op zoek bent naar antiek, wees dan voorzichtig, want er zijn veel reproducties en vervalsingen op de markt. Onderzoek de artikelen zorgvuldig voordat u overweegt iets te kopen. Als de dealer u geen schriftelijke beschrijving wil geven of garandeert dat uw artikel authentiek is, kunt u het beter ergens anders kopen.

Aanbevolen: