Waar u gratis prom-catalogi kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u gratis prom-catalogi kunt vinden
Waar u gratis prom-catalogi kunt vinden
Anonim
Tienervrienden gekleed voor het bal
Tienervrienden gekleed voor het bal

Het plannen van een schoolbal is geen sinecure. Of je nu deel uitmaakt van de decoratiecommissie of gewoon op zoek bent naar de perfecte jurk, het creëren van een avond om nooit te vergeten vergt serieus voorbereidend werk. Hoewel veel meer detailhandelaren digitale catalogi aanbieden in plaats van papieren exemplaren, zijn er nog steeds verschillende die gedrukte versies aanbieden. Laat vrienden en andere commissieleden uw bevindingen zien met deze gedrukte en online bronnen.

Gratis gala-benodigdheden, decoratie en themacatalogi

Prom decoraties
Prom decoraties

Er zijn veel online leveranciers voor een verscheidenheid aan benodigdheden die u zullen helpen het perfecte thema en de perfecte omgeving voor uw bal te creëren. De onderstaande bedrijven zijn niet alleen online aanwezig, maar een aantal zal u op verzoek ook een gratis promcatalogus per post toesturen. Naast individuele items bieden veel van deze complete prom-decoratiesets.

Stronken

Stumps bestaat al jaren en hun ervaring blijkt. Ze bieden elk jaar nieuwe thema's aan, evenals complete kits waarmee u uw ruimte kunt transformeren in het thema van uw dromen. Er zijn ook losse artikelen verkrijgbaar, van serviesgoed tot kaartjes. Vul het gratis online catalogusaanvraagformulier in (zorg ervoor dat u het vakje voor de promcatalogus aanvinkt) of bel 1-800-348-5084 met uw catalogusaanvraag. Ze hebben een lage prijsgarantie en bieden een gratis checklist voor promplanning die u kunt downloaden.

PromNite

Prom Nite is een prom-specifieke online retailer die een gratis catalogus en tal van thema's aanbiedt, van Hollywoord of Parijs tot Casino of Country. U hoeft alleen maar uw gegevens, zoals organisatie, naam, adres en contactgegevens, online in te voeren. U kunt ook een catalogus aanvragen door ze te bellen op 1.800.962.8006. Naast promversieringen, gunsten, kaartjes, prom court-items en spirit-producten, bieden ze ook prom-themapakketten met een volledig decor, inclusief hoofddecor, bogen of luifels, en veel accenten, van verlichting tot ballonnen. Ze bieden ook gratis schoolbalplanners en handleidingen die je kunt downloaden.

Anderson's

Balkoning en -koningin
Balkoning en -koningin

De Anderson's Prom Catalogus staat vol met geweldige ideeën voor uw schoolbal en biedt one-stop-shopping voor alles, van fotoachtergronden en uitnodigingen tot kroningsrekwisieten en gunsten. Vul gewoon het online aanvraagformulier in en vink 'Anderson Prom.' aan. Ze bieden een breed spectrum aan thema's en kleuren. Je kunt een compleet pakket kopen, maar ze bieden ook losse items die passen bij thema's zoals decenniumcollecties zoals de jaren 20 tot en met 80, locaties als Hollywood en Parijs, en zelfs trends als Shabby Chic. Bekijk hun verschillende categorieën om iets te vinden dat uw schoolbal zal laten schitteren, of hun blog voor tips en ideeën voor het schoolbal. Livechat is ook beschikbaar voor hulp.

ShinDigz

Je zult niet fout gaan als je door een ShinDigz-catalogus bladert. ShinDigz heeft veel categorieën en ze bieden zelfs een verscheidenheid aan selfie-foto-opstellingen, wat een leuke toevoeging kan zijn aan je speciale avond. Om hun catalogus te ontvangen, vult u gewoon het online aanvraagformulier in (klik op het ShinDigz-catalogusvak in plaats van op Spiritline om de prom-items te bekijken). Ze bieden zowel volledige themapakketten als individuele producten, van ballonbogen en gangpadlopers tot gunsten en after-prom-producten. Ze bieden wel studenten- en militaire kortingen. Bekijk zeker ook hun gratis optie voor planningsadvies online.

Online-opties

Hoewel niet elke plaats waar decoraties en benodigdheden voor het schoolbal worden verkocht een fysieke catalogus heeft, zijn er enkele geweldige opties die je online kunt bekijken.

  • Oriental Trading Company: vind een breed scala aan thema's en decoraties voor het schoolbal, van klassiekers als Under the Sea tot leuke retro-thema's als Awesome 80s. De selectie varieert van achtergronden en bogen tot snoep en gunsten, dus er is genoeg om uit te kiezen. Ze bieden zowel een lage prijs als een geluksgarantie, evenals gratis verzendingspromoties.
  • Party City: Dit is een goede optie voor basisbenodigdheden en essentiële zaken, omdat er veel kleurkeuzes zijn in decoraties, tafelkleding, ballonnen en meer die kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan verschillende thema's, van eenvoudig tot uniek.
  • Windy City Novelties - Verlicht de nacht met de glansproducten van Windy City Novelties. Glowsticks, drinkgerei, kettingen, armbanden en andere leuke items zorgen voor een extra dimensie op de dansvloer. Ze hebben een verscheidenheid aan decoraties beschikbaar die bij elk thema passen.
  • Party Supplies Delivered - Scan door veel verschillende traditionele, actuele en unieke thema's op Party Supplies Delivered. Geweldig als u rekening houdt met uw budget, veel artikelen zijn verkrijgbaar in veelvouden voor extra besparingen. De sectie Decoraties onder Maskerade heeft veel nieuwigheden om een beetje sprankeling en glans aan uw evenement toe te voegen.
  • Beau Coup - Op zoek naar iets anders als gunst voor je schoolbal? Kijk naar Beau Coup voor veel ideeën. Van miniatuur kauwgomballenautomaten en kaarthouders tot goodie bags en boxen, ze bieden kleine details die grote indruk zullen maken.

Gratis catalogi voor galajurken

drie meisjes met nieuwe galajurk
drie meisjes met nieuwe galajurk

Heeft u een catalogus nodig om u te helpen bij het kiezen van een galajurk? Sommige winkels bieden nog steeds postordercatalogi voor galajurken aan, en er zijn ook genoeg keuzes om online door jurken te bladeren.

Camille La Vie

Deze winkel heeft een grote verscheidenheid aan prachtige jurken, allemaal fris en trendy. De stijlen variëren van kort tot lang en bieden maten voor een verscheidenheid aan vormen, waaronder kleine en grote maten. U kunt een gedrukte catalogus van Camille La Vie downloaden of bestellen en u bevindt zich op het hoogtepunt van de mode. Vink het vakje aan om de Social-catalogus te ontvangen en bekijk een verscheidenheid aan korte en lange jurken, ideaal voor een schoolbal. Camille La Vie heeft ook winkellocaties in veel grote steden.

Impressies Bruids

Impressions Bridal biedt collecties voor galajurken, inclusief hun Xcite- en Xtreme-jurklijnen. Hoewel Impressions een groothandel is en je jurken niet rechtstreeks via hen kunt kopen, bieden ze op verzoek per e-mail wel gratis catalogi voor galajurken. Bezoek gewoon hun contactpagina om uw gegevens in te voeren en het verzoek te verzenden. Je kunt een plaatselijke winkelier vinden met hun winkelzoeker.

Blader door jurken met online catalogi

Je kunt ook een aantal geweldige opties vinden om online door de collecties galajurken te bladeren.

  • Prom Girl: Naast tientallen verschillende kledingstijlen in standaard- en grote maten, heeft Prom Girl ook schoenen en handtassen. Ze hebben gratis stijltips, ideeën over de voorbereiding op het schoolbal en zelfs een complete online gratis schoolbalgids. Verzending is gratis bij bestellingen van meer dan $ 49, en je kunt jurken binnen 14 dagen retourneren met een retourautorisatie voor terugbetaling of omruiling. Winkeltegoed wordt gegeven voor geretourneerde artikelen uit de uiteindelijke verkoop.
  • Faviana: Faviana heeft een grote selectie verschillende stijlen voor galajurken, waaronder trendy, elegante en op beroemdheden geïnspireerde looks. U kunt eenvoudig door de catalogus bladeren op stijl, kleur en meer. Hoewel je de jurken niet rechtstreeks op hun site kunt kopen, wordt je, zodra je een jurk hebt gevonden die je leuk vindt, doorverwezen naar plaatsen waar je deze kunt kopen.
  • Jovani: Vind prachtige stijlen, variërend van nauwsluitende zeemeerminjurken tot trendy tweedelige jurken in alle kleuren en maten bij Jovani. Net als Faviania kun je de jurken niet rechtstreeks via de catalogussite kopen, maar heb je wel toegang tot lokale winkels waar je de jurk van je dromen kunt kopen.
  • David's Bridal: deze bekende bruidswinkel heeft een speciale sectie speciaal voor galajurken met veel variatie in kleur, stijl en maat. Ze hebben ook accessoires die je kunt kopen, evenals gratis bronnen voor prom-trends, tips voor de grote avond en zelfs een prom-checklist. Standaard verzendkosten beginnen bij $ 8, en artikelen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd als ze zich in de originele staat bevinden met de labels eraan. Ze hebben regelmatig kortingsacties, dus zorg ervoor dat je je aanmeldt om hun e-mails te ontvangen.
  • Henri's: Deze detailhandelaar heeft galajurken van tientallen verschillende ontwerpers in de maten xxs tot en met grote maten. Vind kledingstijlen voor alle lichaamstypes, van korte jurken met uitlopende taille tot innovatieve gala-jumpsuits. Je kunt jurken direct online kopen met gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 100. Ze accepteren echter geen retourzendingen van kleding, dus let goed op de maatvoering bij het bestellen.

Inspiratie opdoen voor feestaccessoires

meisje met mooie oorbellen
meisje met mooie oorbellen

Als u op zoek bent naar de perfecte speciale touch, kunt u ook plaatsen vinden met catalogi voor accessoires voor de grote avond.

Ross-Simons-sieraden

Sinds 1952 is de Ross-Simons-catalogus gevuld met allerlei prachtige sieraden. Ze bieden ringen, armbanden, kettingen in zowel enkelstrengige als kraagstijlen, bedels en tal van andere klassiek ogende stukken. U vindt zeker iets dat bij uw ensemble past. U kunt een fysieke catalogus aanvragen of online downloaden en doorbladeren.

Claire's

Deze winkel heeft een prachtige verscheidenheid aan kerstballen en kralen tegen uiterst redelijke prijzen. Claire's is perfect om wat sprankeling aan je prom-ensemble toe te voegen zonder je budget te overschrijden, en ze bieden een online prom-sectie met allerlei soorten prom-accessoires, van clutches tot body-juwelen.

Mijn feestschoenen

My Party Shoes richt zich op schoenen voor speciale gelegenheden, met een complete prom-collectie. U kunt door hun online lookbook bladeren voor het ideale schoeisel en vervolgens een winkel bij u in de buurt zoeken (blader op staat) om het te kopen.

Ideeën voor feestkleding voor jongens

jongens die smoking dragen
jongens die smoking dragen

Jongens kunnen ook plekken vinden waar ze ideeën kunnen opdoen voor hun beste prom-look.

Tip Top Tux

Tip Top Tux stuurt u op verzoek een fysieke catalogus, of u kunt de galakleding van mannen bekijken met de online catalogus. Vul gewoon het eenvoudige online aanvraagformulier in en verzend het (controleer de Prom-catalogusoptie). Het uiterlijk omvat smokings, kostuumstijlen, accessoires en kleuren, en schoenopties.

Herenkledinghuis

Bij Men's Wearhouse vind je online een speciale sectie gewijd aan pakken en smokings in verschillende kleuren en stijlen, speciaal voor het schoolbal. U kunt stijlen vinden om te huren, evenals opties voor het kopen van smokings. Ze bieden ook een handige stap-voor-stap handleiding voor het huren van uw smoking.

Perfecte smoking

Perfect Tux heeft veel opties in galakostuums en galakostuums, en ze bieden ook handige tips, zoals hoe je de kleding van een man kunt matchen met de look van zijn date. Ze geven ook eenvoudige stappen voor het verhuurproces en bieden gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 99.

Maak je klaar voor een feestje

Van jurk tot decoratie, een catalogus kan de planning van je schoolbal bijna eenvoudig maken. Zorg ervoor dat u het retourbeleid controleert, plannen maakt voor noodgevallen en uzelf voldoende tijd geeft om bestelde artikelen te ontvangen voor het geval u iets moet retourneren.

Aanbevolen: