Campings in de staat Washington: de juiste kiezen

Inhoudsopgave:

Campings in de staat Washington: de juiste kiezen
Campings in de staat Washington: de juiste kiezen
Anonim
Camping aan Lunch Lake in het Seven Lakes Basin, Olympic National Park, Washington
Camping aan Lunch Lake in het Seven Lakes Basin, Olympic National Park, Washington

De grote staat Washington zit boordevol verwondering en schoonheid. Degenen die het buitenleven verkennen en genieten van kamperen, weten dit waarschijnlijk uit de eerste hand. Er zijn talloze campings in de staat Washington, die allemaal iets speciaals en unieks bieden aan kampeerders.

Kies een camping in de staat Washington

Washington State is een van de beste kampeerbestemmingen. Alle vier de uithoeken van de staat zijn gevuld met indrukwekkende campings en verbazingwekkende natuurlijke attracties die het hele jaar door bezoekers trekken. Er zijn campings in de buurt van elke grote stad, inclusief Seattle, Vancouver, Yakima en elk ander deel van de staat. De parken die als thuisbasis dienen voor deze campings bieden activiteiten zoals vissen, varen, zwemmen en, het beste van alles, enkele van de beste wandelmogelijkheden ten westen van de Rockies. De volgende hotspots zijn enkele van de meest populaire bestemmingen voor kampeerders die Washington bezoeken.

Deception Pass

Beroemde Deception Pass-brug
Beroemde Deception Pass-brug

Deception Pass State Park ligt slechts 130 kilometer buiten Seattle, maar het voelt als een heel andere wereld. Deception Pass omvat zowel Whidbey als Fidalgo Island, die beide bekend staan om hun kampeerterreinen. Er zijn driehonderd campings verspreid over drie hoofdgebieden van dit park, dus er is genoeg om uit te kiezen. De locatiekosten variëren van $ 27 tot $ 50 tijdens het hoogseizoen, afhankelijk van de accommodatie. Tenten en campers zijn welkom en gedeeltelijke aansluitingen zijn beschikbaar. Ga een dagje wandelen, zwemmen of klimmen en strijk dan neer voor een huisgemaakt kampvuurdiner en slaap onder de sterren.

Colonial Creek Campgrounds

Diablo-meer
Diablo-meer

Gelegen in het North Cascades National Park in de buurt van Diablo, worden North en South Colonial Creek Campgrounds vaak een van de mooiste kampeerplekken in de hele staat Washington genoemd. Vierennegentig ruime campings op de zuidelijke camping en 41 campings op de noordelijke camping bieden toegang tot het kristalheldere water van het Diablo-meer. Geniet hier van eindeloze wateractiviteiten voor ongeveer $ 24 per nacht. Locaties omvatten toegang tot drinkwater, toiletten die doorspoelen, afvalverwijdering, een picknicktafel en een kampvuurring om kampeerders warm en lekker warm te houden op koele nachten.

Bowl en Pitcher-camping

Kom en Werper, Riverside State Park, Spokane, WA
Kom en Werper, Riverside State Park, Spokane, WA

Bowl en Pitcher zijn misschien niet indrukwekkend qua formaat, maar goede dingen komen in kleine verpakkingen. Gelegen in het Spokane-gebied in Riverside State Park, heeft het 16 standaardcampings, 16 gedeeltelijke aansluitingen en twee badkamers. De kosten voor de camping variëren van $27 tot $50 per nacht, afhankelijk van het seizoen en de accommodatie.

Net ten zuiden van Bowl en Pitcher ligt een gebied met 21 paardensportcampings met paardenkralen. Paardenliefhebbers kunnen naast hun trouwe ros kamperen. Er zijn zoveel geweldige routes om je dagen hier mee te vullen. Het is echt een paradijs voor wandelaars.

Hoh Rainforest-camping

Bigleaf-esdoorns, Hall of Mosses Trail, Hoh Rainforest, Olympic National Park, Washington
Bigleaf-esdoorns, Hall of Mosses Trail, Hoh Rainforest, Olympic National Park, Washington

Kamperen in een regenwoud? Ja graag! Hoh Rainforest Campground ligt op het Olympisch Schiereiland in het westen van Washington. De camping beschikt over 78 plaatsen, waardoor gelukkige kampeerders de kans krijgen om zich onder te dompelen in een van de meest unieke kampeerplekken ter wereld! De camping accepteert reserveringen van 20 juli tot 15 september en werkt buiten deze periode op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt. Reguliere sites kosten $24 per nacht, en groepssites kosten $48 per nacht.

De camping beschikt over doorspoelbare toiletten en drinkwater. De ster van de show is de nabijheid van de camping tot bekende trailheads. Als het op wandelen aankomt, is Hoh de thuisbasis van enkele van de beste routes van het hele land.

Lake Wenatchee State Park Camping

echtpaar en hun hond zitten en genieten van Lake Wenatchee.
echtpaar en hun hond zitten en genieten van Lake Wenatchee.

Deze camping ligt slechts 47 kilometer buiten de stad Leavenworth, die bezoekers hebben beschreven als een klein Beiers stadje, weggestopt in de rustige en pittoreske bergen. Lake Wenatchee State Park Campground biedt talloze wandelmogelijkheden en zwemmen in de ondiepe lagune voor jonge kinderen of voor mensen die voor het eerst waterrecreatieve activiteiten uitproberen, zoals paddleboarden of kajakken.

Twee primaire lussen bevatten 150 kampeerplekken die plaats bieden aan tenten of recreatieve voertuigen. De kosten voor de camping variëren van $ 27 tot $ 50 per nacht, afhankelijk van het seizoen en de accommodatie. Kampeerders komen het hele jaar door massaal naar dit toevluchtsoord in de bergen, omdat de winter net zoveel leuke en opwindende activiteiten biedt als de zomer. Er zijn verwarmingsstations en verwarmde toiletten beschikbaar, evenals de mogelijkheid om met grote groepen te kamperen en samen te komen.

Het Driftwood RV Resort en Camping

Ochtend op de Copalis-rivier
Ochtend op de Copalis-rivier

Het Driftwood RV Resort and Campground, gelegen in Copalis Beach, Washington, brengt de kampeerervaring naar de kust. De particuliere camping heeft veel te bieden aan degenen die op het terrein verblijven, maar er zijn verschillende badplaatsen in de buurt voor kampeerders die een andere omgeving nodig hebben. De locatiekosten variëren van $ 40 tot $ 55 per nacht.

De camping heeft talloze voorzieningen, waaronder een buitenzwembad, een speeltuin, tennisbanen, een cadeauwinkel en wasfaciliteiten op het terrein, om er maar een paar te noemen. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere de Cape May Zoo, Cape May National Wildlife Refuge, Wildwood Beach en Morey's Pier.

South Beach-camping

Backpacken langs de kust in het Olympic National Park.
Backpacken langs de kust in het Olympic National Park.

South Beach Campground ligt in het Olympic National Park. Je tijd hier zal niet gevuld zijn met toeters en bellen, maar wel met bezienswaardigheden en scènes die je zullen verbazen. De 55 wie het eerst komt, het eerst ma alt campings liggen bovenop een klif die uitkijkt over de machtige Stille Oceaan.

De camping heeft toiletten met spoelsysteem, maar kampeerders moeten hun water meenemen. De nachtelijke kosten bedragen slechts $ 15. Dat is behoorlijk goedkoop voor zo'n onschatbare omgeving.

Cougar Rock Camping

Met sneeuw bedekte berg- en dennenbomen tegen de hemel die reflecteren in het meer tijdens zonsopgang in Mt Rainier National Park
Met sneeuw bedekte berg- en dennenbomen tegen de hemel die reflecteren in het meer tijdens zonsopgang in Mt Rainier National Park

Cougar Rock Campground ligt aan de zuidkant van Mount Rainier. Met 170 reserveerbare plaatsen op de camping zijn uw kansen om een plaats te scoren behoorlijk. Dat gezegd hebbende, dit is een van de populairste campings in de staat, dus zodra het reserveringsvenster wordt geopend, wil je ingelogd zijn of aan de lijn staan om je zomerkampeerplek te beveiligen. De kosten voor de camping variëren van $20 tot $60, afhankelijk van het seizoen en het aantal kampeerders.

Cougar Rock is bijzonder bijzonder omdat het letterlijk op een steenworp afstand van het Paradijs ligt. Het Paradise-gebied van Mount Rainier National Park biedt reizigers een zitplaats op de eerste rij met uitzicht op de gletsjerstructuren van de berg. Degenen die de ongerepte schoonheid waarderen die dit deel van het land te bieden heeft, weten dat Cougar Rock ongeveer net zo speciaal is als mogelijk.

Ohanapecosh-camping

Bosje van Patriarchen
Bosje van Patriarchen

Deze camping in Washington ligt aan de zuidoostkant van Mount Rainier National Park. Het zit boordevol weelderige vegetatie, dieren in het wild en een met sneeuw gevoede rivier. Kampeerders kunnen populaire nabijgelegen paden bewandelen, zoals Silver Falls en de Grove of the Patriarchs. De camping bevat 188 plaatsen en is geschikt voor tentkamperen en camperkamperen. De kosten voor de locatie bedragen $ 20 per nacht. Drinkwater is beschikbaar, maar er zijn geen elektriciteitsaansluitingen.

Omdat beren en andere wilde dieren dit gebied hun thuis noemen, moeten bezoekers extra voorzichtig zijn bij het kamperen in deze regio, waarbij ze de veiligheidsmaatregelen voor beren moeten volgen met betrekking tot voedsel en andere zaken. Hier kunnen kampeerders genieten van sightseeing, wandelen, klimmen en, als ze in juli op bezoek komen, een ongeëvenaarde wilde bloemenpracht!

Wanapum-recreatiegebied

Ginkgo versteend bos
Ginkgo versteend bos

Kampeerders hier staan een versteende traktatie te wachten. Deze camping ligt in het Ginkgo Petrified Forest State Park en bevat enkele van de meest uiteenlopende fossiele bossen van het land. Hoewel Ginkgo bezoekers alleen overdag kan gebruiken, ligt kamperen in Wanapum Recreation Area op slechts 4,8 km van deze bijzondere plek. De camping heeft 50 camperplaatsen met volledige aansluiting en twee wandel-/fietserplaatsen. De kosten voor de camping variëren van $ 27 tot $ 50 per nacht, afhankelijk van het seizoen.

Het gebied biedt ook veel waterrecreatie-activiteiten voor kampeerders, evenals entertainmentmogelijkheden, aangezien het Gorge Amphitheatre vlakbij ligt. Stromend water en doorspoelbare toiletten voegen een vleugje comfort toe aan deze verder rustieke en prachtige camping in Washington.

Fairholme camping

Lake Cresent afgebeeld op een zonnige winterochtend
Lake Cresent afgebeeld op een zonnige winterochtend

Fairholme Campground ligt aan de westkant van Lake Cresent. Het gebied bevat 88 locaties, maar geen enkele heeft aansluitingen. Toch kamperen hier elk jaar tijdens het seizoen veel campers. De camping accepteert geen reserveringen en alle reserveringen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt. De kosten voor de locatie bedragen $ 24 per nacht.

Fairholme heeft de basisvoorzieningen die je van een camping mag verwachten, maar de echte trekpleister hier is het water. Als je graag buiten bent en van het water houdt, is dit een perfecte kampeerplek.

Fort Flagler Upper Campground

Puget Sound Mount en Olympus Sneeuwberg
Puget Sound Mount en Olympus Sneeuwberg

Kampeerders die hier verblijven worden wakker met uitzicht op Puget Sound en de Olympic en Cascade Mountains, en dat is moeilijk te verslaan! De camping bevat negen standaardcampings, 55 aansluitplekken en twee primitieve locaties. Tarieven variëren van $12 per site tot $50 per site tijdens het hoogseizoen en zijn afhankelijk van het type site dat u reserveert.

Bij Flagler is er geen tekort aan voorzieningen. Het terrein beschikt over 8 km aan wandel- en fietspaden en 3,2 km aan strandpaden. Wateractiviteiten voeren hier de boventoon en kampeerders kunnen hun dagen doorbrengen met varen, zwemmen, vissen, klemmen en krabben.

Vind gratis kamperen in de staat Washington

Wie houdt er niet van een gratis vakantie? Verkocht. Over het algemeen is kamperen een relatief goedkope manier om de wereld om je heen te verkennen. Sommige plaatsen in de staat Washington bieden kampeerders de ervaring van het leven in de natuur (zij het tijdelijk) zonder kosten. De volgende campings zijn gratis voor enthousiaste kampeerders die er even tussenuit willen.

  • Twentynine Pines Campground:Gelegen in de buurt van de stad Cle Elum, is deze camping met zestig plaatsen gratis voor degenen die een Discover Pass hebben. De camping ligt op land van het Department of Natural Resources en wordt niet onderhouden. Degenen die een verblijf hier plannen, moeten alles meenemen wat ze nodig hebben. Op het terrein zijn echter vuurkorven, picknicktafels en sanitaire voorzieningen aanwezig.
  • Cowlitz Wildlife Area: Cowlitz ligt vlakbij de stad Randle en is het hele jaar door gratis toegankelijk voor kampeerders. De camping bevat ongeveer 30 plaatsen en kampeerders kunnen er 14 opeenvolgende dagen kamperen.
  • Crawfish Lake Campground: Deze camping, bestaande uit 19 locaties aan het meer, ligt in het Okanogan-Wenatchee National Forest. Hier verblijven is gratis, maar verwacht dat de sites vrij snel vol raken. Visliefhebbers zullen naar deze ruimte worden getrokken, aangezien het meer voldoende mogelijkheden biedt om uw diner te pakken te krijgen. Hoewel de camping over gewelfde toiletten beschikt, moeten kampeerders water meenemen. Het hebben van een betrouwbaar wateropslagsysteem en mogelijk een filtersysteem is essentieel voor kampeerders.
  • Godman Campground: Deze camping met alleen tenten, gelegen in het Umatilla National Forest, is de belichaming van een gratis vakantie die absoluut de moeite waard is. Degenen die een plekje scoren bij Godman kunnen genieten van dagen wandelen, vissen, jagen en fietsen. Het is in de loop der jaren in populariteit gegroeid, vooral tijdens de zomermaanden, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom!
  • Rocky Lake Campground: Rocky Lake Campground, gelegen in de buurt van de stad Colville, is klein, met zeven onverharde plaatsen die worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt. Op kleine plaatsen zijn tenten toegestaan, maar aanhangwagens, zelfs kleine, zijn vaak te krap. Rocky Lake is ook klein, maar dat lijkt deel uit te maken van de charme van dit kampeerpareltje. Het is gezellig, klein en bescheiden, en het beste van alles: gratis!

Kies de perfecte camping

Staten als Washington hebben zoveel campings om uit te kiezen, en het lijkt een lastige opgave om er één te kiezen. Houd bij het kiezen van een camping rekening met het volgende:

  • Wat zijn jouw wensen? Wil je aan het water zijn, of ergens waar veel activiteiten zijn? Bent u op zoek naar een ruimte die niets kost, maar wel rust en kalmte biedt? Weet waar je naar op zoek bent en ga van daaruit verder.
  • Selecteer een camping op basis van de algemene locatie. Hoe ver ben je bereid te reizen? Bepaal een algemene regio in de staat Washington en kijk naar campings in dat gebied.
  • Kies een prijs. Afhankelijk van de duur van uw geplande verblijf, kunnen de kosten een factor zijn bij het kiezen van een camping. Tel daarbij het tarief per nacht op de camping van uw voorkeur op en vermenigvuldig dat met de duur van uw verblijf. Vakanties die veel geld kosten zijn nooit leuk.
  • Als je kampeert met kinderen, honden of grote groepen mensen, zullen sommige campings meer meegaand zijn dan andere. Weet welke gronden voldoen aan de behoeften van uw gezin of groep.
  • Als jouw idee van kamperen een verblijf in een Holiday Inn is, kies dan geen rustieke camping zonder moderne toiletten of stromend water. Nieuwkomers op het gebied van kamperen moeten op zoek gaan naar een camping die een zachte overgang naar het buitenleven mogelijk maakt.

Ga naar buiten en probeer iets nieuws

Het mooie van kamperen is dat het iets biedt voor zowel nieuwe kampeerders als ervaren kampeerders. Iedereen kan er een draai aan geven. De sleutel tot succesvol kamperen is weten waar je aan begint. Kies een camping die past bij uw ervaringsniveau. Zorg ervoor dat je de kampeerchecklists goed doorneemt en zorg ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een geweldige kampeerexcursie in de prachtige staat Washington.

Aanbevolen: