Gesneden kwarts gebruiken om een Feng Shui-liefdessector te activeren

Inhoudsopgave:

Gesneden kwarts gebruiken om een Feng Shui-liefdessector te activeren
Gesneden kwarts gebruiken om een Feng Shui-liefdessector te activeren
Anonim
gesneden rozenkwarts hart
gesneden rozenkwarts hart

In feng shui kan het gebruik van gesneden kwarts om liefdesenergieën te activeren een krachtig hulpmiddel zijn in de zoektocht naar romantiek of het versterken van degene die je al hebt. De prachtige kwartskristallen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze dragen ook positieve chi met zich mee en kunnen een feng shui-liefdessector activeren.

Betekenis van Feng Shui Love Carved Quartz

Er zijn veel soorten kwartskristallen. Sommige kwarts wordt op natuurlijke wijze gevormd door jarenlange druk en hitte door natuurlijke krachten. Andere soorten zijn door de mens gemaakt. Voor feng shui-doeleinden zijn de beste soorten kwarts degenen die op natuurlijke wijze zijn gemaakt. Deze kwartssoorten zijn erg goed voor het genezen van gevoelige chakragebieden en het activeren van specifieke ruimtes in de bagua.

Rozenkwarts trilt met de energie van liefde

Kwarts en kristallen worden al eeuwenlang gebruikt om negatieve energie op te ruimen en een gezonde, evenwichtige energie te bevorderen. In feng shui kan een uit liefde gesneden kwarts een krachtige kracht zijn bij het aantrekken en behouden van de liefde die je wilt. Als het op liefde aankomt, is roze of rozenkwarts de beste kwartskleur, omdat de kleur de energie van liefde, eenheid en geluk symboliseert die voortkomt uit een evenwichtig partnerschap. Op dezelfde manier is rozenkwarts een bekend kristal dat wordt gebruikt bij energetische genezing om liefde aan te trekken.

Reiniging van kwartskristallen

Gebruik elke methode om kwartskristallen te reinigen. Hierdoor raakt u alle energie kwijt die is verzameld op de plek waar deze was voordat u deze verkreeg. Je kunt het kristal ook voor een specifieke intentie programmeren als je dat wenst.

Kwartkristallen plaatsen voor geluk in de liefde

Als het gaat om de plaatsing van de uit feng shui liefde gesneden kwarts, pak dan een kompas en lokaliseer de zuidwestelijke hoek van je huis, aangezien deze sector wordt geassocieerd met liefde en relaties. Dit gebied is de ideale plek voor een rozenkwartskristal. Als u problemen ondervindt bij het lokaliseren van deze richting, houdt u eenvoudigweg een kompas in het midden van de kamer zodat het kompas u kan leiden. Kwarts kan in andere ruimtes van het huis worden geplaatst, zoals een thuiskantoor, een studeerruimte of zelfs in het midden van een woonkamer, maar rozenkwarts kan beter in een slaapkamer worden geplaatst. Voor optimaal comfort kunt u hem in de zuidwestelijke hoek van uw slaapkamer of op een nachtkastje plaatsen. Het hebben van een paar gesneden rozenkwartsharten of andere liefdessymbolen zal nog meer liefdesenergie in je slaapkamer creëren.

Gesneden rozenkwarts kopen

Rozenkwarts gesneden in vormen, vooral harten, is heel gebruikelijk omdat de energetische associatie tussen rozenkwarts en liefde zo sterk is. Op dezelfde manier is rozenkwarts overvloedig aanwezig en daarom betaalbaar. Als je geen gesneden rozenkwarts kunt vinden, kun je in plaats daarvan een ruwe of getrommelde rozenkwarts gebruiken.

  • Een rozenkwartspalmsteen kost ongeveer $ 11 en is klein genoeg om in de palm van je hand te houden.
  • Voor ongeveer $ 10 kun je dit mooie rozenkwartshart online bestellen.
  • Je plaatselijke metafysische en/of kristalwinkel heeft waarschijnlijk ook rozenkwarts in hartvorm gesneden.

Vergroot de liefde met gesneden rozenkwarts

Het kopen van een uit feng shui gesneden rozenkwarts is verstandig voor een feng shui-huisontwerp. Dit geldt ongeacht of u al een partner heeft of nog steeds op zoek bent naar liefde. Er wordt niet alleen gezegd dat deze kristallen helpen bij de liefde, maar ze zien er ook zo charmant uit dat ze een mooi accent in je kamer zullen zijn.

Aanbevolen: