Zo vind je de beste korting op tickets voor Universal Studios

Inhoudsopgave:

Zo vind je de beste korting op tickets voor Universal Studios
Zo vind je de beste korting op tickets voor Universal Studios
Anonim
Universeel wereldbolteken
Universeel wereldbolteken

Tweelingparken Universal Studios Florida in Orlando en Universal Studios Hollywood in Los Angeles leiden de themaparkdivisie NBCUniversal, de derde grootste pretparkexploitant ter wereld. Aan dat onderscheid hangt een flink prijskaartje; een basisticket voor één park bij Universal Orlando uit 2014 (één dag, één park) kost meer dan $ 100 per gast ouder dan 10 jaar. Gelukkig zijn er manieren om de stickerschok te omzeilen en te besparen op je uitje naar het pretpark.

Kortingsmogelijkheden voor tickets voor Universal Studios

Het navigeren door de duizelingwekkende ticketopties in deze twee parken kan je versteld doen staan voordat je zelfs maar aan de tarieven begint. Het gaat niet alleen om het aantal dagen voor de standaardtickets; er zijn ook een groot aantal voordelen om uit te zoeken. Deze omvatten VIP-ervaringsrondleidingen, bonusfuncties zonder wachtrij, dineren met karakter en veel extra's. U moet de prijzen zorgvuldig vergelijken; de ene site kan prijzen aanbieden die een koopje lijken, totdat u de onderste regel nauwkeurig controleert op alle optionele extra's, en vergeet de belasting- en verzendkosten niet. Toch zijn er deals te sluiten, en als je een beetje huiswerk maakt, kun je zeker de prijs van de toegangspoort verslaan.

Lidmaatschapsorganisaties

Het controleren van onze lidmaatschaps- en "club" -organisaties is een van de gemakkelijkste manieren om kortingen te vinden.

  • AARP: Universal Studios biedt kortingen aan AARP-leden, maar deze lagere tarieven vindt u niet rechtstreeks bij het park. Controleer de prijzen bij het AARP Travel Center van Expedia.
  • AAA (en de Canadese versie, CAA): deze clubs werken samen om Universal Studios-besparingen aan te bieden aan leden door vooraf aankopen te doen online of in uw plaatselijke AAA-clubwinkel.
  • Costco: Deze groothandelsclub heeft soms alleen kaartjes met verlaagd tarief in voorraad voor shoppers in de winkel. U kunt ook pakketaanbiedingen vergelijken die beschikbaar zijn bij de online reisafdeling van het bedrijf.

Lokale residentie

Universal Studios Florida biedt regelmatig regionale kortingen voor inwoners van Florida, en het is bekend dat Universal Studios Hollywood af en toe lagere tarieven biedt aan mensen die in Zuid-Californië wonen (postcodes 9000-93599). De deal zal op de website van het themapark verschijnen zodra deze beschikbaar is.

Bezoekers die van deze kortingsprogramma's profiteren, moeten hun tickets online kopen en ze vervolgens persoonlijk bij het loket ophalen en voor elk ticket hun orderbevestiging en bewijs van ingezetenschap tonen.

Militaire ID

Degenen met een identiteitsbewijs van een militair of van de Amerikaanse overheid komen ook in aanmerking voor kortingstarieven op zowel de locaties in Florida als Hollywood. Dit omvat al het actieve en gepensioneerde Amerikaanse militairen, personeel van het Ministerie van Defensie, de Nationale Garde, reservisten en hun gezinsleden. Kortingstickets zijn echter alleen verkrijgbaar bij deelnemende MWR/ITT-kantoren en kunnen niet online worden gekocht.

Studenten- en faculteitskortingen

Universal Studios Hollywood breidt een studentenkortingstarief uit naar een aantal hogescholen en universiteiten (waaronder enkele buiten Californië). Om de korting te ontvangen is een door de school uitgegeven e-mailadres (dat bijvoorbeeld eindigt op.edu) van een deelnemende school vereist.

Online makelaars die universele tickets met korting aanbieden

Online ticketmakelaars bieden vaak de beste korting op tickets voor Universal Studios die beschikbaar zijn, hoewel je nog steeds moet letten op verschillende kortingen. U kunt tussen slechts $ 1 of $ 2 tot maar liefst $ 15 besparen op een enkele toegang. Het aantal tickets kan echter beperkt zijn en de beste aanbiedingen kunnen snel verlopen. Vergelijk verschillende leveranciers om de beste deals en eindprijzen te vinden, en om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een geautoriseerde ticketverkoper.

Kortingen op beide locaties

Undercover Tourist biedt soms kortingstickets en gratis verzending voor zowel Universal Studios in Hollywood als Universal Studios in Florida. Deze uiterst betrouwbare ticketmakelaar, gevestigd in Florida, heeft op zijn site publiekskalenders, evenals parkspecifieke reisgidsen en andere planningstools.

California Park-kortingen

Welkom bij SoCal is de online partner van SoCal Magazine. De site biedt exclusieve tarieven voor Universal Studios Hollywood en andere attracties in Zuid-Californië. Print-at-home-bezorging voor deze e-tickets betekent dat u ze meteen kunt afdrukken en rechtstreeks naar de poort kunt gaan, hoewel er een "gemakstoeslag" van $ 2 per persoon van toepassing is.

Orlando Park-kortingen

Er zijn een paar opties om kaartjes voor het Orlando-park te kopen via een online makelaar.

  • Maple Leaf Tickets is een geautoriseerde verkoper die een ticketwinkel (en motel) met korting exploiteert in Kissimmee, Florida. Dit familiebedrijf verkoopt sinds 1983 kortingskaartjes voor attracties in de omgeving van Orlando. Bestellingen kunnen rechtstreeks naar uw huis worden verzonden, worden opgehaald bij het Maple Leaf-kantoor of tijdens uw vakantie worden afgeleverd bij uw plaatselijke hotel.
  • Het Official Ticket Center is een andere in Kissimmee gevestigde retailer die kortingen biedt voor de locatie in Florida. Verzending is gratis en de site beweert aan elke prijs te voldoen of deze te verslaan.
  • GreatOrlandoDiscounts.com is de e-commercesite voor Billy Boy's Tickets, die al meer dan 30 jaar actief is in Kissimmee. Ze bieden gratis verzending en bezorging bij lokale hotels, of u kunt uw tickets ophalen bij het kantoor, dat zeven dagen per week geopend is en alleen op eerste kerstdag gesloten is.

Bespaar geld op Universal Studios-tickets

Met een beetje werk is het gemakkelijk om de beste korting op tickets voor Universal Studios te vinden. Door zelfs maar een paar dollar te besparen, kunt u van uw vakantie een groot succes maken en tegelijkertijd de deuk in uw portemonnee verkleinen.

Aanbevolen: