Universal Studios in Hollywood bezoeken

Inhoudsopgave:

Universal Studios in Hollywood bezoeken
Universal Studios in Hollywood bezoeken
Anonim
Universal Studios Hollywood-ingang
Universal Studios Hollywood-ingang

Universal Studios Hollywood is de ultieme toeristische bestemming in Los Angeles, waar spannende pretparkattracties en shows worden gecombineerd met een echt werkende filmstudio. Ontdek wat u moet weten over parkattracties, rondleidingen, restaurants en kaartjes om u te helpen bij het plannen van uw bezoek.

Een bezoek aan het park

Toen deze Hollywood-attractie voor het eerst werd geopend in 1964, was het niet veel meer dan een bescheiden tramtour die af en toe een glimp van een filmster bood. Tegenwoordig is Universal Studios Hollywood meer dan een themapark; het is een entertainmentervaring.

Parkgasten hebben de mogelijkheid om populaire televisieprogramma's en films van dichtbij te leren kennen op manieren die geen enkel ander pretparkuitje kan. Het is geen wonder dat dit megathemapark de bijnaam 'The Entertainment Capital of L. A.' draagt. en dat een recensie op ThemeParkInsider.com suggereert dat dit misschien wel het meest ongewone themapark in de Verenigde Staten is.

Studiotour

De Studio Tour is inbegrepen bij alle toegangskaarten voor het park en is een van de populairste attracties van Universal Hollywood. Gasten kunnen sets uit blockbuster-films bezoeken, waaronder het legendarische Bates Motel uit Psycho, de huiveringwekkende vliegtuigcrash uit War of the Worlds en de explosieve stunts uit The Fast and the Furious.

Een van de nieuwste en grootste sensaties op de tour is King Kong 360 3D, aangekondigd als 's werelds grootste 3D-ervaring. Deze bekroonde attractie plaatst gasten midden in een angstaanjagende strijd tussen een 10 meter lange T-Rex en 's werelds beroemdste gigantische gorilla.

Hit-tv-shows zijn ook te zien op de tour, waaronder een glimp van de Wisteria Lane-set uit Desperate Housewives. Vanwege de evoluerende aard van de filmindustrie en de huidige productieschema's zullen de exacte sets die bij de tour zijn inbegrepen variëren, waardoor het park zeker een herhalingsbezoek waard is.

Sensatieritten

Een themapark is niet compleet zonder spannende attracties, en Universal Hollywood biedt genoeg hartverscheurende opwinding voor zelfs de meest avontuurlijke gasten. Enkele van de beste zijn:

  • Mummierit bij Universal Studios
    Mummierit bij Universal Studios

    Transformers: The Ride-3D:Door gebruik te maken van HD 3D-media en vluchtsimulatietechnologie, plaatst deze spannende rit van de volgende generatie gasten midden in het ultieme oorlogsgebied.

  • Jurassic Park - The Ride: Deze vlottocht voert gasten door een jungle vol dinosaurussen, inclusief een aangrijpende ontmoeting met een Tyrannosaurus Rex.
  • Revenge of the Mummy: Geadverteerd als een psychologische thrill-achtbaan, zijn de eerste lancering en topsnelheid van 65 kilometer per uur slechts het begin van de zenuwslopende sensaties.
  • The Walking Dead Attraction: Navigeer door een wereld die overspoeld wordt door hongerige zombies terwijl je in de voetsporen treedt van menselijke overlevenden terwijl je je een weg baant door iconische landschappen uit de populaire tv-show.

De toverwereld van Harry Potter

Tovenaarswereld van Harry Potter
Tovenaarswereld van Harry Potter

Het nieuwste gedeelte van Universal Studios Hollywood is The Wizarding World of Harry Potter, compleet met attracties en bekende etablissementen.

  • Harry Potter en de Verboden Reis: Hier zweef je boven het kasteelterrein op een spannend avontuur met Harry Potter en zijn vrienden.
  • Flight of the HippoGriff: Deze gezinsvriendelijke achtbaan neemt je mee in spiralen en duikt rond het pompoenveld en de hut van Hagrid.
  • Triwizard Spirit Rally: Moedig leerlingen aan terwijl ze strijden in het Toverschool Toernooi.
  • Frog Choir: Geniet van liedjes van leerlingen van Zweinstein, die worden begeleid door hun kwakende kikkers.
  • Olivanders: Hier kun je zien hoe een toverstok een tovenaar kiest.

Kindvriendelijke ritten

Er zijn ook tal van rustigere attracties waar het hele gezin van kan genieten.

  • Simpsons rijden in Universal Studios
    Simpsons rijden in Universal Studios

    The Simpsons Ride: Ga met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie mee op een bezoek aan Krustyland, compleet met kwaadaardige complotten van Sideshow Bob, tijdens deze innovatieve simulatorrit.

  • Super Silly Fun Land: Deze speelruimte is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden en is geïnspireerd op Minion. Je vindt meer dan 80 verschillende waterspeeltoestellen en een nabijgelegen droge zone waar kinderen kunnen genieten van de Silly Swirly Fun Ride met Minion-thema.
  • Shrek 4-D: Sluit je aan bij Shrek en Donkey midden in dit sprookjesavontuur vol huiveringwekkende, oogverblindende effecten.
  • Despicable Me Minion Mayhem: Deze gezinsvriendelijke 3D-rit neemt gasten mee op een hilarische reis met Gru en zijn dochters.

Andere grote attracties

Naast attracties kunnen gasten van Universal Hollywood filmmagie van dichtbij meemaken en soms zelfs deel uitmaken van de actie.

  • Special Effects Stage: Zie hoe de meest verbazingwekkende effecten van de hedendaagse blockbusterhits worden gecreëerd terwijl je leert over CGI, stop motion, motion capture en 3D-technologie.
  • WaterWorld: Deze avonturenshow biedt een vloedgolf aan explosieve actie met springende jetski's, vuurgevechten, explosies en een vliegtuigcrash van dichtbij.
  • Character Photos: Gasten kunnen hun favoriete Hollywood-beroemdheden ontmoeten, zoals de Simpsons, Scooby-Doo, Shrek en meer, voor persoonlijke foto's en plezier bij regelmatige optredens in de hele parkeren.
  • Universal's Animal Actors: Zoek naar je favoriete scènes uit The Secret Life of Pets en zie hoe getrainde dieren geweldige trucs doen.
Universal Studios stadswandeling
Universal Studios stadswandeling

Universele stadswandeling

Als het tijd is om te ontspannen en een hapje te eten, kunnen gasten naar Universal CityWalk gaan, een entertainment-, eet- en winkelpromenade van drie blokken die grenst aan het themapark. CityWalk beschikt over meer dan 30 eetgelegenheden, zes nachtclubs, een theater met 19 zalen en een amfitheater voor concerten en live-evenementen.

Tickets voor Universal Studios

De magie van Hollywood ervaren is niet per se goedkoop:

  • Vanaf juni 2017 kosten algemene toegangskaarten voor één dag tussen de $ 105 en $ 116, afhankelijk van of je vooraf of aan de poort koopt, en van de data van jouw voorkeur. Een dagtoegang op elk gewenst moment kost $ 120. Voor kinderen van 3 tot 9 jaar beginnen kaartjes bij $ 99 en lopen op tot $ 110.
  • Speciale tweedaagse passen zijn alleen online verkrijgbaar; de kosten bedragen $ 129 voor volwassenen en $ 81 voor mensen jonger dan 120 cm lang.
  • Voor een meer exclusieve ervaring kunnen gasten genieten van een Front of Line Pass die voorrang geeft op toegang tot ritten, gereserveerde zitplaatsen voor shows en verschillende mogelijkheden achter de schermen voor de met sterren bezaaide prijs van $ 197 en hoger. Een Yelp! recensent geeft aan dat de kortere wachttijd en backstage-passen de meerprijs de prijs zeker waard maken.
  • Vip-tickets voor één dag, inclusief exclusieve backlot-toegang, een persoonlijke gids en andere voordelen, beginnen bij $ 349 per persoon.
  • Als je een beperkt budget hebt, zoek dan naar de beste kortingen voor tickets voor Universal Studios. Een van de beste deals, soms te vinden via Costco- of personeelsprogramma's, is een 'koop per dag, ontvang een jaar gratis'-promotie die aan het begin van het jaar wordt aangeboden. Als u voor één dag toegang beta alt, krijgt u een jaarkaart zonder de extra voordelen.

Als u in Zuid-Californië woont, bent u wellicht geïnteresseerd in jaarkaarten. De California Neighbour Pass, die meer dan 175 dagen toegang biedt, kost $ 129. De Gold Jaarpas kost $289, inclusief parkeren, en de Platinum Jaarpas, inclusief toegang voor de rij, kost $589.

Ontvang de nieuwste parkinformatie

Alles aan het park is altijd aan verandering onderhevig. Bezoek voor meer informatie over de openingstijden van het Universal Hollywood-park, speciale evenementen, openbaar vervoer en meer de website van Universal Studios Hollywood of bel 1-800-UNIVERSAL om met parkspecialisten te spreken. Geniet van uw bezoek!

Aanbevolen: