Waar babyschoenen kopen

Inhoudsopgave:

Waar babyschoenen kopen
Waar babyschoenen kopen
Anonim
schoenen winkelen
schoenen winkelen

Babyschoenen zijn een stijlaccessoire, maar naarmate je baby groeit en begint te staan of lopen, is de juiste ondersteuning en constructie essentieel. Als u bij de juiste winkels winkelt, bent u verzekerd van de perfecte pasvorm en materialen voor de kleinste gezinsleden.

Stride Rite-babyschoenen

Stride Rite, opgericht in 1919, is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en op onderzoek gebaseerde benadering van de productie van kinderschoenen. Stride Rite-schoenen zijn gebouwd om optimale ondersteuning en comfort voor kinderen te bieden. Het merk bezit nu vijf andere kindermerken, waaronder Keds, Sperry en Hush Puppies. Met winkels over de hele wereld en een online winkel zijn Stride Rite-schoenen voor iedereen toegankelijk en beschikken ze over maten van baby tot kindertijd, met een verscheidenheid aan beschikbare opties. Prijzen variëren van $ 14 - $ 55 in vijf breedte-opties, van babymaten 0 tot 3 maanden tot peutermaat 10. Met deze winkel krijg je kwaliteit en klassieke stijl.

Babysneakers

Met de Soft Motion Wyatt sneaker krijg je de klassieke sneakerlook in een schoen met zachte zool voor baby's. De binnenzool van traagschuim en de gegroefde onderkant zorgen voor het meeste comfort en stabiliteit. Een klittenbandsluiting aan de bovenkant lijkt schoenveters te hebben zoals bij een sneaker voor volwassenen, maar geeft je een gemakkelijke manier om schoenen aan en uit te trekken. Voor ongeveer $ 45 kun je kiezen tussen de kleuren goud champagne, steen, tarwe of wit in de maten 3 tot 6 met halve maten en drie breedte-opties.

Mary Jane-stijl schoenen

De Soft Motion Amalie-schoen is een zachte schoen in Mary Jane-stijl, perfect voor kleine meisjes. Verkrijgbaar in roze en verschillende andere kleuren, het bovenwerk is gemaakt van lakleer en de klittenbandriemen helpen bij het aankleden en geven je baby de ideale pasvorm. Een binnenzool van traagschuim en een gegroefde onderkant houden kleintjes comfortabel terwijl ze mobiel worden. Bestel de maten 3 tot en met 6 met opties voor medium of brede breedte voor ongeveer $ 40.

Zie Kai Run

De missie van kinderschoenenbedrijf See Kai Run is het aanbieden van stijlvolle kinderschoenen die een gezonde voetontwikkeling bevorderen. Je kunt hun schoenen online kopen via de website van het bedrijf of in andere kinderwinkels, en soms kun je ze in een paar fysieke winkels vinden. Babyschoenen worden gecategoriseerd als 'Crib' of 'First Walker' en variëren in prijs van $ 30 tot $ 50 per stuk. Verzending vanaf de website van het bedrijf is gratis voor bestellingen van meer dan $ 40. Hun stijlen bieden modernere en eigenzinnige ontwerpen die de unieke persoonlijkheid van je baby laten zien.

Cruz wiegschoenen

De Cruz is een zachte 'crib'-schoen, of pantoffel, met een bovenwerk van zacht leer en een voering van imitatieschapenvacht. Deze basisschoenen hebben een brede opening, een kleine klittenbandsluiting aan de voorkant en een antislippatroon aan de onderkant. De kleuropties zijn bessenkleurig met felroze of marineblauw met een helderblauwe contrasterende steek. Babymaten small, medium en large zijn verkrijgbaar voor ongeveer $ 40.

Stevie II babysneakers

De Stevie II-babysneaker kreeg de Seal of Acceptance van de American Podiatric Medical Association. Met de Stevie II krijg je het uiterlijk van een retro-sneaker gemaakt voor de voetbehoeften van een baby. De onderzool van de schoen is van rubber en de onderkant van het bovenwerk van de schoen (die tegen het rubber aan komt) is van wit canvas. De bovenkant van de schoen is voorzien van een klittenbandsluiting met klittenband en twee nep-schoenveters. Kies uit grijs met rood, marineblauw met groen of rood met blauw. De schoen kost ongeveer $ 45 en is verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 6.

Stevie II
Stevie II

Kleine zolen

Kinderschoenenwinkel Tiny Soles is trots op het aanbieden van ontwikkelingsgerichte, modieuze schoenen voor kinderen van alle leeftijden. Bestellingen van meer dan $ 20 worden gratis verzonden van onder meer merken als Acorn, Livie en Luca, en Smaller van SKR. Beschikbare stijlen zijn onder meer waterschoenen en sandalen, wandelaars, snowboots en nette schoenen. Maten variëren van 0 tot 24 maanden en kosten tussen $ 20 en $ 40. Als je een babywinkel wilt met meer dan schoenen, dan is Tiny Soles geweldig, want ze verkopen ook babyspullen, kinderkleding en kinderaccessoires.

Gemakkelijke laarsjes

De Acorn Easy Bootie is een laarsje met patroon dat lijkt op een hoge pantoffel, en heeft een nauwsluitende enkel. Het bovenwerk is gemaakt van fleece, terwijl de onderkant is gemaakt van antislipmateriaal. Kies tussen zwart met primair gekleurde hagedissen, chocolade met felgekleurde stippen, of bruin met bruine en blauwe strepen voor $ 20 per stuk. Beschikbare maten variëren per patroon, maar omvatten 0 - 6, 6 - 12 of 12 - 18 maanden.

Livie en Luca Mary Janes

De leren buitenkant van de Livie en Luca Petal Platimun Mary Janes heeft een ontwerp met glitterbloemblaadjes. Leren voering en een elastische band rond de enkel bieden optimaal comfort, terwijl de eenvoudige klittenbandsluiting je helpt de perfecte pasvorm te vinden. Een zachte zool, gemaakt van bruin suède en bezaaid met rubberen cirkels, geeft baby goede grip en mobiliteit. Maten 0 - 6 en 18 - 24 zijn verkrijgbaar voor ongeveer €40.

Bobux

Bobux verkoopt schoenen voor kinderen vanaf de kindertijd tot de vroege kinderjaren, met verschillende stijlen voor elke leeftijdsgroep. Bobux, opgericht in 1991, vond het systeem uit om schoenen met zachte zool en elastiek voor baby's te combineren. Het bedrijf onderschrijft het 'op blote voeten is het beste'-ideaal, maar werkt samen met podotherapeuten en schoenenspecialisten om geweldige schoenen te leveren als blote voeten geen optie zijn. Ouders die de veiligheid en ontwikkeling van hun baby in gedachten hebben, zullen dol zijn op dit ingebouwde deskundige advies achter elke schoen. Newborn-stijlen zijn gemaakt voor baby's, zachte zolen zijn gemaakt voor baby's die beginnen te kruipen, en Step Up-stijlen zijn voor kleintjes die leren staan en lopen. Alle schoenen zijn gemaakt van 100 procent leer. Prijzen variëren van $15-$40 en bestellingen van meer dan $50 worden altijd geleverd met gratis verzending in de VS.

Zilveren Panda-slippers

Soft Sole Silver Panda schoenen zijn gladde, zilverkleurige lederen instappers met een elastische opening die laag op de enkel zit. Bovenop de voet staan schattige leren panda-figuren, één met een vlinderdas en de ander met een strik in het haar. De zolen zijn gemaakt van suède leer voor antislip. De maten small, medium, large en extra large zijn verkrijgbaar voor minder dan $ 30. Soortgelijke stijlen bevatten andere wezens zoals een konijn, uil of libel.

Enkellaarzen

Uit de Step Up-collectie worden deze zachte enkellaarsjes aanbevolen voor baby's die beginnen te lopen. De leren schoenen zijn gevoerd met Merinowol en voorzien van een flexibele rubberachtige zool. Een zachte suède patch op de hiel geeft stijl aan de eenvoudige schoenen, terwijl de ritssluiting aan de zijkant ervoor zorgt dat je ze gemakkelijker aantrekt. Voor minder dan $ 60 zijn Bolt Boots verkrijgbaar in de maten 3 tot 6 en kleuren voor jongens en meisjes, zoals marineblauw, espresso en roze.

Pediped

De onderscheidingen van Pediped, herkenbaar aan de kenmerkende paarse schoenendoos van het bedrijf, zijn onder meer een National Parenting Product Award 2016 en de Reader's Choice Best Footwear Award voor vier jaar op rij van Baby and Children's Product News. Deze schoenen ondersteunen de voetontwikkeling bij kinderen, zijn verkrijgbaar in honderden stijlopties en zijn gemaakt van niet-giftige materialen. Het bedrijf maakt en verkoopt schoenen voor baby's, peuters en grote kinderen online en in winkels. Babyschoenen variëren in prijs van $ 20 tot $ 50, met gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 75. Als u van de schoenen van Pediped houdt, maakt de grote verscheidenheid die beschikbaar is het voor uw gezin mogelijk om mee te groeien met hun opties.

Norm Loafers

Voor een meer formele jongensschoen probeer je de Norm. Deze chocoladegrijze leren babyloafer heeft lichtbruine contraststiksels en een feloranje leren koord en oogjes rond de hiel. De zachte leren onderkant heeft een antislippatroon en de bovenkant is voorzien van klittenband. Maten variëren van 0 - 24 maanden voor ongeveer $ 40 per paar.

Originele laarzen

Deze opvallende Originals Ginger Snap-laarzen zijn perfect voor babymeisjes met een edgy stijl. De korte laarsjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren met contrasterende stiksels en schattige geborduurde bloemen. Maten 0 - 24 maanden worden verkocht voor $ 45.

MOMObaby

MOMObaby streeft ernaar schoenen te maken van materialen van de beste kwaliteit met een hoge stijl en een klein prijskaartje. Hun schoenen hebben zachte zolen, sneakers met rubberen zolen en leren sandalen in meisjes- en jongensstijlen. De meeste van hun stijlen kosten tussen de $ 30 en $ 55 voor baby-, peuter- en kleine kindermaten. De site biedt gratis verzending en gratis retourneren ' altijd en overal'. Hun innovatieve en zeer creatieve ontwerpen bieden een moderne stijl zonder al te veel franjes.

Meisjeswieglaarsjes

Deze 100 procent leren babyballerinapantoffels zijn stijlvol verpakt in een klein schoentje. Donkerroze, lichtroze en witte details zijn onder meer 'faux' veters en een klein strikje. Een elastische enkelopening zorgt voor gemakkelijk aankleden, terwijl de getextureerde suède zool antislipbescherming biedt. Maten 0 - 24 maanden zijn verkrijgbaar voor $30.

Jongens wieglaarsjes

De wieglaarsjes voor jongens zijn verkrijgbaar in meerdere ontwerpen, zoals vliegtuigen en uilen. Deze wiegschoenen met zachte zool zijn van 100% leer, mocassin-stijl schoenen met elastiek rond de enkel en een getextureerde suède zool. Bestel de maten 0 - 24 maanden voor slechts $ 30.

Momo babymeisjes zachte zool leren wiegbootie schoenen - ballerina
Momo babymeisjes zachte zool leren wiegbootie schoenen - ballerina

Vers geplukt

Freshly Picked is een speciaalschoenenwinkel voor baby's en peuters. Het bedrijf is opgericht door een moeder met een missie om stijlvolle schoentjes te maken die aan de voetjes van haar baby blijven zitten en staat bekend om zijn leren mocassins. Deze schoenen met zachte zolen hebben een hoge look die enkelsteun biedt en ervoor zorgt dat de schoenen niet uitvallen. Deze functie onderscheidt ze van andere fabrikanten. Prijzen variëren van $30 - $60 met gratis verzending vanaf de website voor Amerikaanse en Canadese bestellingen van meer dan $49. Koop schoenen online of zoek een winkel bij jou in de buurt die het merk verkoopt.

Huidige stijlen zijn onder meer klassieke mocassins met franjes, Mary Janes met uitsparingen op de bovenvoet, Oxfords met elastische veters, stadsmocassins zonder enkelfranjes, penny loafers, een sandaal en een laars. Alle schoenen zijn gemaakt van 100 procent rundleer. Het bedrijf is zelfs uitgebreid met licenties voor een Hello Kitty- en Care Bears-lijn. Beroemdheden als de Kardashians houden van deze schattige, comfortabele, ondersteunende stijlen.

Klassieke mocassin

Klassieke mocassins zijn eenvoudige instapschoenen met een elastische opening en franjes rond de enkelnaden. Maten variëren van 1 tot 7 en er zijn meer dan 20 effen kleuren beschikbaar. Voor een stoere, moderne look kies je voor cool mint, neonroze of goudkleurig vlas. Als je de voorkeur geeft aan een tijdloze, neutrale look, kies dan voor leisteen, berken of butterscotch. Alle kleuren en maten worden verkocht voor $ 49. Jongens en meisjes zien er geweldig uit en voelen zich comfortabel in deze nauwsluitende natuurschoenen.

Klassieke mocassin van Freshly Picked
Klassieke mocassin van Freshly Picked

Vind de juiste passende schoen voor je baby

Het lichaam van een baby, inclusief zijn voeten, groeit en ontwikkelt zich in een snel tempo. Help je baby het beste uit elke fase te halen met schoenen die speciaal voor baby's zijn gemaakt. Door te winkelen bij speciaalzaken kunt u de opties beperken tot de beste keuzes voor deze levensfase.

Aanbevolen: