Waar kunt u groothandel Mint Julep-bekers kopen

Inhoudsopgave:

Waar kunt u groothandel Mint Julep-bekers kopen
Waar kunt u groothandel Mint Julep-bekers kopen
Anonim
Mint Julep kopje
Mint Julep kopje

De mint julep-cocktail werd eind jaren dertig bereid en dient als het officiële drankje van de Kentucky Derby. De speciale zilveren bekers die worden gebruikt, zijn sindsdien ook voor veel andere sociale toepassingen aan populariteit gewonnen. Hoewel niet overal verkrijgbaar, is het mogelijk om mint julep-bekers in de groothandel te bestellen als je een groot feest of evenement plant.

Koop Mint Julep Cups Groothandel

Traditionele mint julep-bekers zijn gemaakt van sterling zilver of tinnen materialen, hoewel sommige nu zijn gemaakt van roestvrij staal en gemetalliseerde kunststoffen. Naast hun oorspronkelijke gebruik worden veel mint julep-bekers nu uitsluitend voor decoratieve doeleinden verkocht, zoals het vasthouden van bloemen of middelpunten van een trouwtafel. Beide soorten bekers zijn direct verkrijgbaar; Zorg er bij het bestellen van bekers voor drankjes voor uw Kentucky Derby-feest voor dat u zeker weet dat wat u koopt voor dit gebruik bedoeld is. De volgende detailhandelaren verkopen mint julep-bekers tegen groothandelsprijzen.

Danforth

Danforth heeft tinnen munt-julep-bekers voor drinken en decoratief gebruik die kunnen worden gegraveerd. Elke beker is 3¾ inch hoog, 3 inch in diameter en bevat 10 ounces. De kopjes kosten $ 62 per stuk; Om groothandelsprijzen en kortingen te krijgen, moet u een aanvraag indienen met een staatsbelasting-ID-nummer voor wederverkoop. Eenmaal geregistreerd, kunt u speciale groothandelsprijzen zien.

Wegwerp- en plastic munt-Julep-bekers

Als je een groot feest geeft of een evenement verzorgt, dan zijn wegwerpbare plastic mint julep-bekers wellicht de beste keuze. Hoewel deze niet de ijzige buitenkant krijgen zoals je zou vinden in een julep-beker van sterling of tinnen, bieden ze nog steeds het uiterlijk van een julep-beker voor een betaalbare prijs.

  • Caterer's Warehouse verkoopt plastic mint julep-bekers voor decoratieve doeleinden, alleen in verschillende maten en prijzen, met groothandelsprijzen beschikbaar. De kosten bedragen ongeveer $ 60 voor een zaak.
  • Promoties biedt nu een plastic mint julep-beker aan die u kunt voorzien van uw bedrijfslogo. Deze kopjes werken ook voor dranken. De prijzen variëren op basis van de bestelde maat en het bestelde volume.
  • Hoewel er geen groothandelsprijzen worden vermeld, kun je ook wegwerpmunt-julep-bekers bestellen op Amazon. Een pakket van 36 kost ongeveer $ 80.

Grote hoeveelheidskortingen

Naast de groothandels zijn er ook een paar bedrijven die volumekortingen en groothandelsprijzen aanbieden zonder belastingnummer:

  • eFavorMart heeft zilveren mint julep-bekers die uitsluitend bedoeld zijn voor decoratieve doeleinden. Ze hebben gedetailleerde kralen net onder de rand en zijn 5-3/4 inch hoog en 4 inch in diameter. Ze worden verkocht voor $ 14,50 per stuk, met bestellingen van 12 of meer voor $ 12,60 per stuk. Bovendien bieden ze extra prijsvoordelen op het totaalbedrag van de bestelling bij aankoop van grotere hoeveelheden.
  • Groothandel Bloemen en Benodigdheden heeft ook mint julep-bekers, alleen ter decoratie. Hun bekers zijn gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in zowel gemetalliseerde als gekleurde varianten. De kopjes zijn 4¼ inch lang en 3¼ inch in diameter. Ze worden verkocht in dozen van 36, hoewel de zilveren beker ook als losse eenheid verkrijgbaar is. Ze kosten $ 1,95 per stuk.
  • Alibaba heeft een reeks mint julep-bekers gemaakt van verschillende materialen in meerdere maten. Er zijn volumekortingen beschikbaar.
  • Bar Products biedt roestvrijstalen mint julep-bekers. Volumes van zes of meer besparen 2 procent op de prijs van $ 9.

Bereid je voor op je evenement

Door je mint julep-achtige bekers in bulk te kopen met groothandelskorting, zul je het gemakkelijker dan ooit vinden om je volgende evenement te plannen. Of je nu een Kentucky Derby-feest plant compleet met bevroren cocktails of je bent aan het decoreren voor een bruiloft, koop je julep-bekers in de groothandel en voel je goed over je aankoop.

Aanbevolen: