Gebruik en betekenissen van groene toermalijn

Inhoudsopgave:

Gebruik en betekenissen van groene toermalijn
Gebruik en betekenissen van groene toermalijn
Anonim
groene toermalijn in matrix
groene toermalijn in matrix

Groene toermalijn heeft veel toepassingen in feng shui, energiegenezing en andere praktijken. De betekenis ervan is afgeleid van de trillingseigenschappen van de groene toermalijn. Dit prachtige mineraal wordt beschouwd als een halfedelsteen en je kunt het vinden in sieraden of in natuurlijke (ruwe) of geslepen en gepolijste stenen.

Groene toermalijn basis

Groene toermalijn wordt ook wel Verdeliet genoemd. Groen is slechts een van de kleuren die je aantreft in de halfedelsteen toermalijn. Zwart is de meest voorkomende kleur van toermalijn, hoewel deze ook verkrijgbaar is in roze, rood, geel en vele andere kleuren. De groentinten in Verdelite kunnen variëren van heel lichtgroen tot diep smaragdgroen tot olijfgroen. Een interessante kleuring van toermalijn is watermeloentoermalijn, een combinatie van groene en roze toermalijn die er eigenlijk uit kan zien als kleine plakjes watermeloen.

Watermeloen toermalijn plakje
Watermeloen toermalijn plakje

Betekenissen van groene toermalijn

Toermalijn heeft een hexagonale kristallijne roosterstructuur. Kristallen met deze roosterstructuur geven energie en manifesteren; dat wil zeggen, ze kunnen je helpen de dingen die je wilt in je leven te brengen of je helpen energieën te cultiveren waar je meer van wilt hebben. Op dezelfde manier wordt de kleur groen geassocieerd met het hartchakra, dat je centrum van liefde, mededogen, vriendelijkheid en vergeving is. Het is ook waar de negatieve uitingen van deze energieën zich bevinden, zoals woede en bitterheid.

Gebruik van groene toermalijn

Groene toermalijn kan je helpen liefde en liefdevolle relaties te manifesteren en te ondersteunen. Het kan ook helpen woede of bitterheid op te lossen, en het kan vergeving vergemakkelijken. Groene toermalijn kan ook welvaart, vooral geld, in uw leven aantrekken. Op dezelfde manier kan groene toermalijn je energie geven, waardoor je emotionele en fysieke energie kunt verzamelen als je het gevoel hebt dat deze ontbreekt.

Hoe Verdelite te gebruiken

De eenvoudigste manier om groene toermalijn te gebruiken is door het te dragen, maar je kunt ook stenen rond je huis of bedrijf plaatsen, afhankelijk van wat je probeert te bereiken.

Liefde faciliteren of laten groeien

Om liefde te vergemakkelijken of te laten groeien, plaats je groene toermalijn in een gedeelde slaapkamer met je partner of in de liefdes- en relatiesector van je huis (zuidwestelijke kompasrichting). Je kunt ook een hanger van groene toermalijn dragen aan een ketting die lang genoeg is om tot aan je hartstreek te reiken, of kies voor een armband gemaakt van groene toermalijn of een ring van groene toermalijn die je aan de vierde vinger draagt (de vinger die geassocieerd wordt met toewijding) van je niet-dominante hand als je meer liefde wilt ontvangen, of je dominante hand als je meer liefde wilt geven.

Groene toermalijn ring
Groene toermalijn ring

Hulp bij vergeving

Het plaatsen van groene toermalijn in je ruimtes voor vergeving hangt af van wie je wilt vergeven.

  • Als het een collega of je baas is, kun je hem misschien op je kantoor bewaren in de sector behulpzame mensen, wat volgens de bagua de kompasrichting naar het noordwesten is.
  • Als het een echtgeno(o)t(e), partner of significante ander is, zal het nuttig zijn om het in uw liefdes- en relatiesector te plaatsen.
  • Als het een ouder, grootouder of een ouder familielid is, plaats het dan in de oostelijke sector, die familie en voorouders ondersteunt.
  • Als het jouw kinderen zijn, plaats ze dan in de westelijke sector, die kinderen en creativiteit vertegenwoordigt.

Je kunt ook een Verdelite-ring dragen aan je wijsvinger van je dominante hand als je vergeving wilt schenken, of aan de wijsvinger van je linkerhand als je deze wilt ontvangen, of een groene toermalijnhanger dragen gecentreerd over ofwel je hart om vergeving te voelen, ofwel je keel om het uit te drukken.

Trek rijkdom en welvaart aan

Plaats groene toermalijn in de zuidoostelijke sector van je huis, de welvaartssector. Draag een stukje in uw portemonnee of plaats het in uw geldkist als u een bedrijf heeft om de energie van geld verder aan te trekken. Je kunt ook een stukje groene toermalijn bewaren op de plek waar je je rekeningen beta alt.

Energie

Om nieuwe energie op te doen met groene toermalijn, plaats je een stuk in het midden van je huis, dat de algehele gezondheid en het welzijn ondersteunt. Je kunt hem ook dragen als ring aan de middelvinger van je niet-dominante hand, die staat voor kracht en energie.

Groene Toermalijn in Feng Shui

In feng shui vertegenwoordigen kristallen het element aarde, en groen vertegenwoordigt het element hout, dus je kunt groene toermalijn in bagua-sectoren van aarde of hout plaatsen om hout- of aarde-energieën te activeren.

Gebruik je intuïtie

Bij het gebruik van kristallen in feng shui is het volgen van de regels nuttig. Als je je echter intuïtief aangetrokken voelt om Verdelite ergens te plaatsen of op een bepaalde manier te dragen, doe dat dan gerust. Je intuïtie kan je begeleiden bij het gebruik van deze prachtige en heilzame edelsteen.

Aanbevolen: