Feng Shui Jouw weg naar betere cijfers op school

Inhoudsopgave:

Feng Shui Jouw weg naar betere cijfers op school
Feng Shui Jouw weg naar betere cijfers op school
Anonim
juiste bureauopstelling
juiste bureauopstelling

Feng shui kan u of uw kinderen helpen de cijfers in de klas te verhogen als u verschillende bekende behandelingen en verbeteringen gebruikt. Deze suggesties zijn gemakkelijk te implementeren en zullen bijdragen aan het behalen van betere cijfers.

Feng Shui-regels voor onderwijsgeluk

De noordoostelijke (NE) sector bepa alt het onderwijsgeluk. Dit betekent dat je bij je thuis meer aandacht aan deze sector wilt besteden.

Studieruimte thuis

Bij het inrichten van je studieplek bij je thuis kun je je het beste eerst concentreren op de algemene feng shui-regels voor studieplekken. Enkele hiervan zijn:

  • Lokaliseer je studieplek in de NO-sector van je huis of in de NO-hoek van een kamer.
  • De meeste schoolkinderen studeren in hun slaapkamer; de slaapkamer is echter niet de ideale locatie voor studie- of werkgerelateerde activiteiten. De slaapkamer moet een ruimte zijn om uit te rusten en te ontspannen.
  • Houd de ruimte schoon en vrij van alle rommel, vooral papieren, stapels boeken en tijdschriften. Breng deze terug naar de juiste opslagplaatsen.

Bureauplaatsing voor betere cijfers

Je kunt de algemene feng shui-regels voor bureauplaatsing niet negeren en betere cijfers verwachten. Hoewel de meeste feng shui-discussies over de plaatsing van bureaus betrekking hebben op de werkomgeving, zijn schoolkinderen en studenten nog steeds verdacht van dezelfde effecten van een slechte plaatsing van hun bureau.

Ook al zullen de meeste mensen ervoor kiezen hun bureau tegen een muur te plaatsen, deze plaatsing maakt hen kwetsbaar.

Student aan bureau
Student aan bureau

Zit nooit met je rug naar een deur of raam. Je krijgt niet de ondersteuning die je nodig hebt en je ziet geen onverwachte dingen gebeuren. Je kunt gemakkelijk overrompeld worden door problemen en kwesties en zelfs kwetsbaar zijn voor achterbaks gedrag.

  • Zit altijd met een stevige muur achter je ter ondersteuning van je studie en opleiding.
  • Een bureau met een stevige voorkant en zijkanten is substantiëler en indrukwekkender, terwijl het je beschermt tegen negatieve chi-energie.
  • Ga niet met je gezicht naar je toe of met open planken achter je zitten. Boeken op open planken creëren gifpijlen. Een boekenkast moet glazen deuren hebben voor correct feng shui-gebruik.

Noordoost-element en remedies

De noordoostelijke sector wordt beheerst door het element aarde. Je kunt dit element in je studiegebied activeren en ook andere feng shui-symbolen gebruiken om de juiste chi-energie voor onderwijsgeluk te versterken.

Een uitstekende remedie tegen slechte cijfers is het plaatsen van helder licht in je studieruimte. Het licht zal de chi-energie aantrekken om je onderwijsgeluk verder te activeren

Jongen studeert aan zijn bureau
Jongen studeert aan zijn bureau
  • Als de kamer die je gebruikt zich in de noordoostelijke sector van je huis bevindt, plaats dan een Crystal Point op of vlakbij je bureau.
  • Als je de NO-sector van je huis niet gebruikt, plaats dan het kristallen punt in de noordoostelijke hoek van de kamer of op de NO-hoek van je bureau.
  • Je kunt een paar andere kristallen toevoegen aan de NO-sector van je huis, zelfs als je deze niet voor een studieruimte gebruikt. De kristallen zullen nog steeds onderwijsgeluk activeren.
  • Zet een kristallen wereldbol in de NO-sector van je studeerruimte of op de NO-hoek van je bureau.
  • Zet een pagode met zeven niveaus in de noordoostelijke sector van je huis, studeerkamer of bureau voor nog een uitstekende geluksverbeteraar op school.
  • De Chi Lin met vier schoolobjecten is een academische activator. Gebruik waar de vliegende ster 4 zich bevindt (een vliegende steranalyse is vereist). Je kunt dit symbool nog steeds gebruiken in de NE-sector of op je studiebureau NE-hoek om academische prestaties en erkenning te activeren.
  • Plaats een drakenpoort met dubbele karper op je bureau. Dit feng shui-symbool toont een paar karpers die over de drakenpoort springen. Het symbool staat voor uitmuntende prestaties en kan gemakkelijk worden vertaald naar academische inspanningen.

Draagbare Feng Shui-tips voor onderwijsgeluk

Je kunt je studieplek thuis niet meenemen, maar er zijn enkele feng shui-principes die buitenshuis van toepassing zijn. Je kunt deze principes in de klas, in het laboratorium en op schoolcampussen gebruiken om je feng shui-geluk verder te vergroten.

Kua-nummer en Fu Wei-richting

Gebruik je kua-nummer om je beste studierichting te vinden. U kunt eenvoudig uw kua-nummer berekenen en het vervolgens gebruiken om uw Fu Wei-richting te ontdekken. Fu Wei is een van de acht herenhuizen in feng shui. Vervolgens richt u uw studieplek of uw bureau zo, dat u deze persoonlijke groeirichting tegemoet gaat. Ook wel de wijsheidsrichting genoemd, de Fu Wei wacht gewoon op jou om in te pluggen op zijn heilzame energieën.

Je kunt deze richting gebruiken waar je ook bent. Ga met uw gezicht naar Fu Wei zitten wanneer u lessen, lezingen en bibliotheekonderzoek bijwoont. U kunt profiteren van de energieën die uw natuurlijke vermogens stimuleren en u uitzonderlijk onderwijsgeluk brengen.

  • Als u een mondelinge presentatie geeft of deelneemt aan een debatteam, zorg er dan voor dat u erin slaagt uw Fu Wei-aanwijzing onder ogen te zien.
  • Probeer in een klaslokaal in deze voordelige richting te zitten. Het zal je helpen je te concentreren op je studie.
  • Als je in een bibliotheek aan het studeren bent, kan het kijken naar de richting van Fu Wei je helpen dingen te leren die alledaags of tamelijk saai zijn.

De energie van jouw Fu Wei-richting helpt je gefocust te blijven op wat je studeert of bespreekt.

Basisregels die je op school moet volgen

Je kunt elementaire feng shui-regels gebruiken als je naar school of universiteit gaat, zoals:

  • Kies een lockernummer met het geluksgetal 8 erin. Dit nummer trilt voor succesvolle chi-energie.
  • Houd je kluisje schoon en opgeruimd.
  • Zorg ervoor dat uw benodigdheden van goede kwaliteit zijn en netjes worden opgeborgen.
  • Als je in de cafetaria eet, ga dan met je gezicht naar je gezondheid gericht (Tien Yi) om ervoor te zorgen dat je de energie en het uithoudingsvermogen hebt voor je studie.

Profiteer van Feng Shui-symbolen

Online feng shui-winkels hebben veelbelovende feng shui-symbolen, zoals sleutelhangers en sieraden die je bij je kunt dragen. Er zijn veel passende feng shui-amuletten, hangers en armbanden die je mee kunt nemen als je naar school gaat. Deze symbolen vangen de essentie van de geluks-chi-energie op en zullen deze naar je toe blijven aantrekken. Gebruik symboolstickers en plak deze op een rugzak, jas, computer of kluisje (indien toegestaan).

Enkele mogelijke symbolen zijn:

Kristalpunthanger-Draag deze hanger altijd of als je dat liever hebt tijdens lessen en studietijden thuis, in de bibliotheek of op een studentenhuis. Als je het kristal niet wilt dragen, plaats er dan een in je kluisje.

ketting met drie kwartspunten
ketting met drie kwartspunten
  • Scholastische sleutelhanger - De meeste scholastische charmes verbeelden de vier kunsten van de geleerde, zoals schaken, een boek, kalligrafie en een muziekinstrument.
  • Succesamulet-Een voor educatieve prestaties omvat een paar karpers die over de drakenpoort springen; een amulet zou gemakkelijker mee te nemen zijn naar school dan een beeldje.
  • Guru Rinpoche sticker of sticker - De "tweede Boeddha" was een wijze uit de achtste eeuw die wijsheid kan overbrengen, karmische verdiensten kan leveren en obstakels kan elimineren.

Feng Shui gebruiken om scholastische inspanningen te ondersteunen

Er zijn veel manieren om te profiteren van de feng shui-principes om uw educatieve inspanningen te verbeteren en te ondersteunen. Behaal academische onderscheidingen en vooruitgang door oude feng shui-technieken toe te passen.

Aanbevolen: