12 producten die eigenlijk duurder zijn om bij Costco te kopen

Inhoudsopgave:

12 producten die eigenlijk duurder zijn om bij Costco te kopen
12 producten die eigenlijk duurder zijn om bij Costco te kopen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Costco biedt een scala aan geweldige aanbiedingen, maar er zijn maar weinig producten die een beetje te duur zijn. Het is zelfs mogelijk dat u geld verliest door deze artikelen in deze grote winkel te kopen. Als u zich afvraagt voor welke producten u moet shoppen, vindt u hier een lijst met de artikelen waarvoor u bij Costco mogelijk meer beta alt.

Hondenbedden

Afbeelding
Afbeelding

Voor de eigenaren van gezelschapsdieren die kauwers in hun gezin hebben, zijn hondenbedden een regelmatige aankoop. Hoewel Costco een goede deal lijkt te hebben voor deze artikelen, kun je ze op Chewy voor een lagere prijs krijgen.com. De site biedt niet alleen verkoop, maar ze hebben ook een ruime keuze aan stijlen, in tegenstelling tot Costco, die slechts één tot twee grote bedden heeft waaruit klanten kunnen kiezen.

Vakantiedecoratie

Afbeelding
Afbeelding

Voor die vrolijke shoppers die hopen de kerstvakantie iets eerder dan 1 december te vieren, zijn bij Costco voorverlichte kerstbomen verkrijgbaar, maar tegen een zeer onplezierige prijs. Goedkopere en grotere opties zijn verkrijgbaar bij winkels als Home Depot en Hobby Lobby, vooral als je besluit om iets te kopen nadat de vakantie voorbij is. Deze winkels verlagen hun prijzen nog verder, waardoor het de moeite waard is om te wachten tot de Kerstman zijn slee voor het seizoen heeft geparkeerd.

Kirkland biologische melk

Afbeelding
Afbeelding

Kirkland-melk is een geweldige optie. Als Costco-superfan kan ik bevestigen dat ik dit item elke week uitgeef. Het is niet alleen biologisch, wat betekent dat het een langere houdbaarheid heeft, maar klanten kunnen hun melk ook kopen in galloncontainers of in verpakkingen van drie halve gallons.

Helaas, als je daadwerkelijk naar de kosten van dit zuivelproduct kijkt, betaal je uiteindelijk veel meer als je het bij Costco koopt. Dit geldt vooral als je er snel doorheen loopt.

Atlantische zalm

Afbeelding
Afbeelding

Voor degenen die gezond willen eten, is zalm een verleidelijke menukeuze. Helaas rekent Costco klanten gemiddeld $2-$5 extra per pond aan voor deze Atlantische vangst. Winkels als H-E-B en Kroger bieden lagere prijzen en hebben zelfs regelmatige uitverkoop op hun zalmselectie.

Deli Kalkoenvlees

Afbeelding
Afbeelding

Lunch inpakken? Mogelijk ondervindt u een probleem als u het koelkastgedeelte bij Costco doorneemt. Zie je, hoewel ze bepaalde soorten vlees zoals ham en rosbief hebben die een koopje zijn, zul je veel meer veren moeten betalen als je hun kalkoen koopt.

Concurrenten bieden een scala aan kalkoenmerken aan voor maximaal $ 6 minder per pond! Als je de tijd hebt, kun je beter naar een andere winkel vliegen om hun aanbiedingen op te slokken.

Tandpasta

Afbeelding
Afbeelding

Je parelwitte tanden schoon krijgen is een must, maar het kan zijn dat je niet lacht als je erachter komt hoeveel je verliest als je tandpasta bij Costco koopt. Klanten kunnen $ 2-$ 5 minder uitgeven bij locaties van concurrenten, met name Sam's Club.

Ze verzilveren zichzelf echter wel op de tandafdeling met hun geweldige prijzen voor tandenborstels en mondwater.

Pistachenoten

Afbeelding
Afbeelding

Het is jammer dat je wat extra groen moet inleveren om deze gezonde noot te bemachtigen! Pistachenoten zijn een spectaculaire snack, en in supermarkten kunnen ze je een aardige cent kosten, maar als je de prijzen bij Sam's Club vergelijkt, betaal je ruim €2 minder per pond! Over groen van jaloezie gesproken.

chips

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk heeft Costco, vergeleken met de prijzen in de supermarkt, nog steeds de beste deal, maar in vergelijking met Sam's Club kosten die individuele zakjes chips je zes cent meer per zakje. Voor gezinnen met kinderen kan dit snel oplopen.

Vergeleken met het gemak en de aanbiedingen voor andere artikelen bij Costco, kunnen de extra centen de moeite waard zijn als je bij deze superwinkel wilt blijven voor je boodschappen.

Tuinmeubilair

Afbeelding
Afbeelding

Als klanten de woorden "€ 800 korting" zien, ga je ervan uit dat je een goede deal krijgt. Als u de tijd neemt om rond te kijken, kunt u helaas een ruime keuze aan tuinmeubilair vinden voor een fractie van de prijs. Niet alleen dat, maar net als bij de kerstversiering: als je wacht tot het weer kouder wordt, verlagen de meeste reguliere winkels hun prijzen voor deze producten.

Bepaalde vruchten

Afbeelding
Afbeelding

Soms is fruit bij Costco een goede deal, maar op andere momenten krijgt u bij uw plaatselijke supermarkt of boerenmarkt de beste waar voor uw geld. Klanten merken vooral op dat bananen en avocado's beter ergens anders kunnen worden gekocht.

Wasmiddelen

Afbeelding
Afbeelding

Van Arm & Hammer tot Tide, als u wasmiddel bij Costco koopt, kunt u uw potentiële besparingen wegschrapen. Deze producten zijn bij andere winkels over het algemeen goedkoper, vooral bij de waspods. Deze kunnen $ 5-$ 6 goedkoper per doos zijn als ze bij Sam's Club worden gekocht.

Medicijnen

Afbeelding
Afbeelding

Misschien vindt u nooit een betere deal voor generieke Zyrtec dan bij Costco. Als u echter op zoek bent naar generieke Claritin of Advil, heeft u pech. Deze medicijnen kunnen veel duurder zijn. Voor mensen die deze pillen regelmatig slikken, kan shoppen een grote besparing opleveren.

Winkelen kan makkelijker zijn dan je denkt

Afbeelding
Afbeelding

Costco heeft spectaculaire aanbiedingen voor zoveel bulkproducten, maar er zijn producten die misschien niet altijd de laagste prijs hebben. Zelfs als u voor veel van uw aankopen bij Costco blijft, zijn er ook andere manieren waarop u kunt besparen.

  • In tegenstelling tot vroeger waar je van winkel naar winkel moest rijden om de dagelijkse aanbiedingen te bekijken, is daar nu een app voor! Voor de individuen en gezinnen die niet veel tijd hebben om rond te shoppen, kunt u overwegen om de apps van uw plaatselijke supermarkt te downloaden. Hiermee kunt u de prijs controleren en zelfs een bezorg- of afhaalbestelling instellen voor de artikelen die u kunt pakken. een lagere prijs.
  • Je kunt kortingsbonnen ook bij andere winkels gebruiken, wat bij Costco geen optie is.
  • Hoewel bezorgopties wat extra kunnen kosten, helpen ze je wel om impulsaankopen te voorkomen en als je een betere deal kunt krijgen voor een scala aan producten, dan is het de kosten zeker waard, vooral voor drukke ouders.

Je kunt Costco gebruiken om flink te besparen op veel artikelen, maar winkel slim en zoek wat artikelen rond om de beste deals te krijgen.

Aanbevolen: