12 ideeën voor terrastafeldecoratie voor een buitenoase

Inhoudsopgave:

12 ideeën voor terrastafeldecoratie voor een buitenoase
12 ideeën voor terrastafeldecoratie voor een buitenoase
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Je terras zal er deze lente en zomer uitzien als een designerparadijs met professionele ideeën voor de decoratie van terrastafels. Versier je terrastafel met slimme centerpieces, creatieve planten en leuke doe-het-zelf-projecten. Uw huisgasten en buren zullen zo onder de indruk zijn van uw terrastafeldecoratie dat ze u zullen vragen om ook die van hen te helpen versieren.

Seizoensgebonden potplanten weergeven

Afbeelding
Afbeelding

Ongeacht de tijd van het jaar, planten zorgen voor een moeiteloze stijl op uw terrastafel. Kies planten die het goed doen in uw klimaat en het hele seizoen weinig onderhoud vergen. Gebruik ze als statement-stukken in het midden van uw tafel voor een opvallend terrasdecor dat niet afleidt van uw andere ontwerpdetails.

Maak het gezellig met kaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Gebruik gezellige kaarsen en opvallende kandelaars op je terrastafel voor entertainment of voor een opvallend seizoensdecor. Kies voor vintage kandelaars of moderne arrangementen, afhankelijk van jouw stijl. Je kunt zelfs kaarsen gebruiken die insecten afstoten voor je zomerse diners op het terras.

Verf je tafel in een leuke kleur

Afbeelding
Afbeelding

Of het nu om hout of metaal gaat, je terrastafel zal glanzen met een leuke en vernieuwde verflaag. Kies levendige en zonnige kleuren die ervoor zorgen dat uw buitenruimte leuk en uitnodigend aanvoelt. Tinten groen, geel, roze en blauw zijn allemaal leuk en passen gemakkelijk bij de meeste interieurstijlen.

Dek uw tafel met weerbestendig textiel

Afbeelding
Afbeelding

Sla het textiel op je tafel niet over vanwege mogelijke weersproblemen. Gebruik tafelkleden, placemats en lopers met zon- en weerbestendige materialen, zodat u stijldetails met elegantie en textuur aan uw terrastafel kunt toevoegen. Gecoat polyester, bamboe en jute zijn geweldige opties voor je buitendecoratie.

Verlicht je tafel met lantaarns

Afbeelding
Afbeelding

Lantaarns zijn een stijlvolle en veelzijdige decoratie voor uw hele patio. Gebruik ze in collecties op de grond en op je tafel en fungeren overdag als decoratieve details en 's avonds als perfecte sfeerverlichting.

Dineren in stijl

Afbeelding
Afbeelding

Wie zei dat je je terrastafel niet als een mooie eettafel kunt dekken? Kies stijlvolle porseleinen en tafelaankleding om uw terrastafel een verfijnde sfeer te geven voor al uw buitenactiviteiten.

Voeg kleur toe aan uw terras met glaswerk

Afbeelding
Afbeelding

Sla het neutrale glaswerk over dat u misschien binnenshuis gebruikt en kies voor levendig, kleurrijk glas op uw terras. Glaswerk in leuke kleuren met decoratieve texturen zal uw terrastafel tot leven brengen voor uw chicste etentjes en uw eigen glas zomerse ijsthee.

Kies preppy prints

Afbeelding
Afbeelding

Voor kussens, tafelkleden en geweven meubeldetails op je terras houden preppy prints je terras in stijl. Klassieke patronen zoals strepen, ruitjesprint, ruitjes en eenvoudige bloemen zorgen voor een tijdloos terrastafelontwerp waar je nog vele seizoenen plezier van zult hebben.

Mix en match je terrasstoelen

Afbeelding
Afbeelding

Als je van een eclectische look houdt, mix en match dan je terrasstoelen. Probeer stijlen zoals gestoffeerde en metalen stoelen te combineren. Gebruik verschillende stoelen in vintage stijl voor een uniek ontwerp of gebruik stoelen in hetzelfde ontwerp met verschillende kleuren voor een leuke en levendige uitstraling.

Kies geheel witte tafelinstellingen

Afbeelding
Afbeelding

Op donkerhouten of metalen tafels contrasteren witte tafelaankleding prachtig. Kies witte borden, schalen, kopjes en textiel met ingewikkelde details en stijlvolle texturen voor een subtiel en tijdloos ontwerp dat minimalistisch en samenhangend aanvoelt.

Kies voor kunstbloemen

Afbeelding
Afbeelding

Faux-bloemstukken zijn niet alleen geschikt voor uw interieurstylingplannen, ze kunnen ook de perfecte keuze zijn voor de inrichting van uw terrastafel. Kies voor nepbloemen als je graag afwisselt, het moeilijk vindt om planten in leven te houden, of houd van het uiterlijk van een bepaalde bloem die niet gedijt in jouw klimaat.

Versier met grillige plantenbakken

Afbeelding
Afbeelding

Voor het meest stijlvolle terrastafeldecor zoekt u naar details die een uniek en persoonlijk tintje toevoegen. Grillige, schattige en grappige plantenbakken voor al je planten zorgen ervoor dat je terras opv alt. Probeer unieke vormen, unieke stukken, interessante texturen en opvallende kleuren.

Verkleed je terrastafel

Afbeelding
Afbeelding

Met een tafel die opzettelijk is gedecoreerd en gedekt voor al uw entertainmentmogelijkheden, zult u alle reden vinden om naar uw terras te gaan. Vergeet niet om stukken te kiezen waar je echt van houdt en die jouw unieke stijl uitdrukken voor een buitensfeer die perfect voor jou is ontworpen.

Klaar om uw buitenruimte uit te breiden? Overweeg een moderne zomerkeuken.

Aanbevolen: