10 Costco-voordelen die u misschien mist

Inhoudsopgave:

10 Costco-voordelen die u misschien mist
10 Costco-voordelen die u misschien mist
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Costco is een ledenmagazijnclub die boodschappen, huis- en kantoorbenodigdheden in bulk tegen gereduceerde tarieven verkoopt. Klanten kunnen ook apparaten, elektronica, medicijnen, alcohol, banden, sieraden en nog veel meer kopen, allemaal voor een uiterst betaalbare prijs. Met iets minder dan 850 winkelpuien in acht landen is het geen verrassing dat mensen massaal naar deze magazijnen stromen om de beste deals te vinden.

Voor degenen die nieuw zijn in het bulkaankoopspel: wat zijn precies de Costco-lidmaatschapsvoordelen? En voor de leden: welke incentives heb je gemist? We beschrijven de verrassende voordelen van deze club en hoe u kunt profiteren van de geweldige besparingen!

Costco Gold Star-lidmaatschapsvoordelen

Afbeelding
Afbeelding

Het Gold-lidmaatschap is Costco's Everyday Value-lidmaatschapspakket dat mensen voor $ 60 per jaar kunnen kopen. Dit geeft klanten toegang tot de uitgebreide productselectie van Costco, samen met gratis toegang tot hun apotheek, bandencentrum en benzinestations.

Hiermee kunnen ze ook Costco's online merchandise kopen en profiteren van hun betaalbare diensten, zoals de bezorging van flessenwater. Hier ziet u een aantal besparingen waarvan u kunt genieten.

Costco Benzine

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot het benzine dat je bij de gewone pomp krijgt, is Costco trots op hun Kirkland Signature Top Tier Detergent Benzine. Wat maakt dit gas zo bijzonder? Het bevat vijf keer zoveel EPA-reinigingsmiddel in zowel gewone loodvrije als premiumkwaliteiten, en is geformuleerd om uw motor schoon te maken en uw voertuig als nieuw te laten rijden." Met andere woorden: u krijgt betere benzine voor een betaalbare prijs!

Als u besluit zich aan te melden voor de Costco Anywhere Visa Card, krijgt u ook vier procent contant geld terug op de eerste $ 7.000 die u aan benzine besteedt. Klanten ontvangen één procent cashback op alle volgende aankopen aan de pomp.

Voordelen voor gezondheid en welzijn

Afbeelding
Afbeelding

Costco heeft ook een apotheek die leden korting biedt op hun voorgeschreven medicijnen, wat een geweldig voordeel is om te proberen. Extra gezondheids- en welzijnsvoordelen die u mogelijk misloopt, zijn onder meer:

  • Je kunt aanbiedingen krijgen voor medicijnen voor je huisdieren.
  • Pak apotheekartikelen tijdens een bezoek aan de winkel of laat ze thuisbezorgen.
  • Krijg toegang tot de optische afdeling van Costco en hun hoortoestelcentra.

Bovendien kunnen leden kijken naar het verkrijgen van hun gezondheid, gezichtsvermogen, huis-, levens-, huisdier- en autoverzekering via Costco's partnerbedrijven. U kunt zelfs bescherming krijgen tegen identiteitsdiefstal. Als u ervoor kiest om via Costco te gaan, kunt u lagere tarieven verwachten voor deze essentiële diensten.

Shutterfly-partnerschap

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen hebben gehoord van de fotografieproductgigant Shutterfly. Nu kunnen Costco-leden hun foto's laten afdrukken en genieten van 51 procent korting op hun Shutterfly-fotobestellingen. Ze bieden ook gratis verzending bij aankopen van meer dan $ 49.

Costco automatisch programma

Afbeelding
Afbeelding

Wist je dat je zelfs via Costco een auto kunt kopen? Het Costco Auto-programma verbindt leden met dealers in hun omgeving om nieuwe en gebruikte voertuigen te kopen tegen een lagere, vooraf afgesproken prijs. Ze bieden ook 15 procent korting op onderdelen, service en accessoires bij deelnemende locaties.

Kortingen op huis- en installatieservice

Afbeelding
Afbeelding

Heeft u nieuwe werkbladen, jaloezieën of vloeren nodig? Wat dacht u van een upgrade van uw HVAC of dakgoten? Een ander voordeel van het Costco-lidmaatschap waar veel mensen niets van weten, is dat als u deze thuisservices plant via een van Costco's partners, u in aanmerking komt voor een Costco Shop-kaart ter waarde van maximaal 15 procent van de kosten van uw service.

Leden hoeven alleen maar naar de winkel of online te gaan om erachter te komen welke bedrijven in hun regio met Costco werken.

Costco Executive-lidmaatschapsvoordelen

Afbeelding
Afbeelding

Met alle voordelen van het Costco Gold-lidmaatschap vragen veel mensen zich af of het de moeite waard is om te upgraden naar het Executive-lidmaatschap. Voor mensen met een bedrijf, een gezin of gewoon een gezonde eetlust kan de investering echter de moeite waard zijn.

Voor $ 120 per jaar, of $ 10 per maand, ontvangen leden alle voordelen van het Costco Gold-lidmaatschap, terwijl ze ook in aanmerking komen om geld terug te krijgen op aankopen en een scala aan reisvoordelen te ontvangen. Bekijk waarom dit een waardevolle investering kan zijn.

2% geld terug bij aankopen

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grootste voordelen van het Costco-lidmaatschap op directieniveau is hun cashback-programma. Leden krijgen twee procent terug op in aanmerking komende aankopen, wat kan oplopen tot $1.000 in een periode van twaalf maanden. Wat dit betekent is dat als u in een jaar slechts $ 3.000 uitgeeft, u de kosten van de upgrade beta alt.

Dit lijkt misschien een vergezocht bedrag, maar als je boodschappen, benzine, huishoudelijke artikelen en grote aankopen zoals apparaten, banden, matrassen en outdooruitrusting bij elkaar optelt, wordt dit eigenlijk een vrij gemakkelijke prestatie om te bereiken.

Het beste van alles is dat als u zich aanmeldt voor hun Costco Anywhere Visa Card, u twee procent extra verdient op aankopen in de winkel en online.

Benzine, tabak en postzegels zijn federaal gereguleerde producten, dus deze promotie is niet van toepassing op deze artikelen.

Costco-reisvoordelen

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen zijn zich niet bewust van de reisvoordelen die gepaard gaan met een Executive Costco-lidmaatschap. U kunt niet alleen korting krijgen op hotels, cruises en huurauto's, maar de vakantiepakketten van Costco bevatten ook een scala aan voorzieningen. Leden kunnen bijvoorbeeld genieten van gratis parkeren, kamerupgrades, resorttegoeden, Costco Shop-kaarten en meer

Vergeet niet dat wanneer u een vakantie plant via Costco, u ook twee procent cashback krijgt op uw aankoop.

Costco-lidmaatschapsvoordelen omvatten ook een risicovrije garantie

Afbeelding
Afbeelding

Costco streeft ernaar ervoor te zorgen dat haar klanten tevreden zijn. Wat dit betekent is dat je artikelen kunt retourneren zonder dat er vragen worden gesteld (op enkele uitzonderingen na) en dat je je lidmaatschap op elk moment kunt opzeggen (en zij zullen de rest van je lidmaatschapsgeld terugbetalen).

Het meest opvallende is dat je, in tegenstelling tot sommige winkels, als er een uitverkoop plaatsvindt binnen een maand nadat je hetzelfde artikel hebt gekocht, je naar de ledenbalie kunt gaan en kunt vragen om het bedrag dat je zou hebben bespaard terug te krijgen.

Van reizen tot gezondheids- en welzijnsaanbiedingen, er zijn enkele van de grootste voordelen die Costco biedt. Hun flexibele annuleringsbeleid maakt het uitproberen van een lidmaatschap een risicovrije onderneming, dus het kan voor jou de moeite van het proberen waard zijn.

Aanbevolen: