Hoe je een oppas kunt worden waarop ouders kunnen vertrouwen

Inhoudsopgave:

Hoe je een oppas kunt worden waarop ouders kunnen vertrouwen
Hoe je een oppas kunt worden waarop ouders kunnen vertrouwen
Anonim

Krijg een succesvolle start als oppas met deze simpele tips!

Oppas en peuter spelen samen
Oppas en peuter spelen samen

Ben jij geweldig met kinderen? Wilt u wat extra geld verdienen zonder dat u elke week hoeft in te klokken? Misschien is oppassen iets voor jou. Afhankelijk van uw locatie zijn er echter een aantal vereisten om dit type rol op u te nemen. Als je meer wilt weten over hoe je een oppas kunt worden waar ouders op kunnen rekenen, dan zijn hier de sleutels tot jouw succes!

Bepaal of je legaal kunt babysitten

Rijpheid is belangrijk als het gaat om de zorg voor een ander mens. In de Verenigde Staten zijn er echter twaalf staten die duidelijke aanduidingen hebben over wanneer een kind legaal alleen thuis mag blijven. Voor degenen die willen oppassen op broers en zussen en jongere kinderen in de buurt, hier is een overzicht van de minimumleeftijdsvereisten voor oppassen.

Wettelijke leeftijd waarop een kind alleen thuis mag blijven, per staat

Staat Wettelijke leeftijd om alleen thuis te blijven en/of op te passen
Colorado 12
Georgië 9 / 13
Illinois 14
Kansas 6
Maryland 8 / 13
Michigan 10
Nieuw Mexico 11
Noord-Carolina 8
Noord-Dakota 9
Oregon 10
Tennessee 10
Washington 10

Zoals u in de tabel kunt zien, is 10 tot 14 jaar oud de normale leeftijdscategorie voor kinderen om alleen thuis te blijven. Wat dit betekent is dat dit ook de minimumleeftijd is voor oppassen.

Veel ouders willen misschien iemand die iets ouder is, afhankelijk van de leeftijd van hun eigen kind en wat ze gaan doen als ze niet thuis zijn. Rijvaardigheid kan een grote factor zijn bij het vinden van een baan buiten jouw buurt. Daarom zoeken veel ouders oppassers van 16 jaar en ouder.

Desalniettemin, als je eenmaal hebt bepaald of je legaal kunt beginnen met oppassen, zijn er een paar stappen die je moet nemen voordat je een baan gaat aannemen.

BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Terwijl Kansas toestaat dat kinderen vanaf zes jaar alleen thuis blijven voor korte perioden, raadt het Kansas Department for Children and Families ouders aan te wachten totdat ze minstens 10 jaar oud zijn, om ze voor langere tijd te verlaten. Ook hebben Georgia en Maryland een minimumleeftijd van negen en acht jaar voor een kind om alleen thuis te blijven, maar overheidsfunctionarissen hebben specifiek een minimumleeftijd van 13 jaar vastgesteld voor oppassen.

Dit komt overeen met de aanbeveling van de American Academy of Pediatrics dat kinderen minstens 13 jaar oud moeten zijn om te babysitten.

Volg oppaslessen en veiligheidscertificeringen

Er zijn geen opleidingsvereisten om oppaswerk te krijgen, maar kennis is macht en ervaring is belangrijk. Het is veel waarschijnlijker dat ouders een pre-tiener of tiener inhuren om op hun kinderen te passen, die bepaalde veiligheidstrainingen heeft gevolgd. Het Amerikaanse Rode Kruis biedt EHBO- en reanimatietrainingen, evenals oppas- en kinderopvanglessen door het hele land, voor kinderen vanaf elf jaar.

Hier is een korte blik op wat deze lessen inhouden:

CPR / EHBO-cursussen

De leiding hebben over de zorg voor een kind is een grote verantwoordelijkheid. Ongelukken gebeuren en gevaarlijke situaties kunnen ontstaan wanneer u dit het minst verwacht. Door reanimatie- en eerstehulpcursussen te volgen, bent u voorbereid op een reeks noodsituaties, waaronder brandwonden, verstikking, astma en diabetes, vergiftiging en nek-, hoofd- en ruggengraatletsel. Waarom is dit allemaal belangrijk?

  • Verstikking kost elke vijf dagen het leven van minstens één kind
  • Vergiftigingen kosten elke dag het leven van twee kinderen
  • Burns brengt elke dag 300 kinderen naar de Eerste Hulp

Door te weten hoe je met dit soort situaties moet omgaan, kun je een leven redden. Het beste van alles is dat je lessen kunt volgen die speciaal zijn ontworpen om baby's en jonge kinderen te redden. Dit is uiterst belangrijk omdat deze technieken verschillen van de technieken die bij oudere kinderen en volwassenen worden gebruikt. Niet alleen dat, maar deze cursussen duren maar een paar uur en de lessen zullen je een leven lang bijblijven.

BELANGRIJKE OPMERKING: Technieken veranderen en oefenen zorgen ervoor dat je beter voorbereid bent, dus tieners die van plan zijn regelmatig te babysitten, moeten elke twee jaar opnieuw gecertificeerd worden om deze cruciale levensvaardigheden te behouden.

Oppas- en kinderopvangcursussen

Je was nog niet zo lang geleden een kind, maar dat betekent niet dat je hierdoor in staat bent voor een baby of een jong kind te zorgen. Oppascursussen zijn een geweldige kans om meer te leren over de basiszorg voor een baby, het gedrag van kinderen, activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen en zelfs manieren om uw bedrijf te laten groeien!

Je kunt deze lessen online of persoonlijk volgen, en het duurt vaak maar een middag om ze te voltooien. Als u over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van kinderopvang beschikt, kunt u een oppas worden waarbij ouders zich op hun gemak kunnen voelen en erop kunnen vertrouwen dat ze goed voor hun kinderen zorgen.

Oppas met zoontje spelen met houten blokken
Oppas met zoontje spelen met houten blokken

Creëer je oppas-cv

Elke jonge professional zou een document moeten hebben waarin zijn prestaties, certificeringen en ervaring worden benadrukt. Wanneer je klaar bent om te gaan babysitten, maak dan een cv waarin je vaardigheden goed tot uiting komen. Als u deze dingen benadrukt, kunnen ouders uw beste karaktereigenschappen zien, zoals betrouwbaarheid, betrouwbaarheid en de bereidheid om hard te werken. Deze kunnen het volgende omvatten:

  • CPR-, EHBO- en oppascertificeringen
  • Huidige oppaservaring en taken
  • Leeftijden van alle kinderen waar je eerder op hebt gepast
  • Aantal kinderen waarop je tegelijk hebt gepast
  • Educatieve activiteiten die u uitvoert tijdens oppaswerk
  • Een lijst met alle honours- of AP-cursussen die je volgt of hebt afgerond
  • Huidige GPA
  • Schoolprijzen
  • Vrijwilligerswerk
  • Buitenschoolse activiteiten
  • Andere banen, zoals strandwacht of dierenverzorging

Een andere geweldige toevoeging aan je oppasportfolio zijn aanbevelingsbrieven. Als je in het verleden op familie en vrienden hebt gepast, vraag dan om een aanbevelingsbrief. Als je nog geen ervaring hebt, vraag dan aan coaches, docenten en leden van de gemeenschap om als referentie te fungeren. Externe referenties kunnen ouders helpen je beste kwaliteiten te laten zien en waarom ze jou als oppas zouden moeten inhuren.

Start met netwerken om op Jons te passen

Het vinden van oppaswerk kan een moeilijke taak lijken, maar als je jezelf op de juiste platforms verkoopt, is het eenvoudig.

  • Praat eerst met je ouders en vraag naar eventuele vrienden die op zoek zijn naar een oppas. Denk aan eventuele buren die jonge kinderen hebben. Een aanbeveling van een kennis of vriend kan veel betekenen voor mensen die op zoek zijn naar iemand die ze kunnen vertrouwen.
  • Een andere geweldige optie is om een Facebook-profiel aan te maken en lid te worden van een reeks moedergroepen. Dit is een spectaculaire plek om reclame te maken voor uw vaardigheden, certificeringen, beschikbare uren en algemene locatie. Het is echter belangrijk dat u uzelf op de best mogelijke manier presenteert, dus zorg ervoor dat uw sociale pagina en uw foto's dit weerspiegelen. Dit kan kansen op werk maken of breken.
  • Websites zoals SitterCity.com en Care.com kunnen ook een geweldige bron zijn.
  • Als u ten slotte betrokken bent bij uw kerk of gemeenschapsgroepen, praat dan met de jeugdpastor of gemeenschapsgroepleiders over mogelijke leden die hulp zoeken.

Bouw uw merk

Oppas worden is in wezen het creëren van je eigen bedrijf. Investeer in jezelf! Zorg ervoor dat u beter verkoopbaar bent, totdat u oppaswerk krijgt. Doe vrijwilligerswerk bij de YMCA, uw kerk, Head Start Programs of uw regionale voedselbank. Hierdoor zie je er niet alleen goed uit op papier, maar ontmoet je misschien ook nieuwe mensen die op zoek zijn naar een oppas.

Als een ouder twijfelt, bied dan aan om gratis op proef te helpen met hun kinderen als de ouder thuis is. Dit kan hen helpen uw vaardigheden en uw band met hun kinderen te zien.

Laatste: stop nooit met jezelf verkopen! Het feit dat je een paar weken geleden een bericht in een Facebook-moedergroep hebt geplaatst, betekent niet dat iedereen die een oppas nodig heeft, je bericht heeft gezien. Wees proactief en plaats uw informatie elke paar weken opnieuw, en werk uw cv bij naarmate u meer onderscheidingen krijgt. Dat is een belangrijk onderdeel van hoe je snel aan de slag kunt met babysitten!

Andere dingen waar je aan moet denken voordat je gaat babysitten

Voordat u op zoek gaat naar mogelijke banen, zijn er een paar dingen die u moet uitzoeken om dit een naadloze transactie te laten verlopen.

Bepaal uw voorkeursloon

De gemiddelde tienerbabysitter in de Verenigde Staten verdient tussen de $13 en $20 per uur. Dit kan echter variëren, afhankelijk van uw ervaring, het aantal kinderen, het tijdstip van de dag en of de kinderen wakker zijn of slapen. Voordat u begint met babysitten, moet u rekening houden met uw leeftijd, ervaring en opleiding. Bepaal vervolgens de tarieven die volgens u redelijk zijn voor optredens overdag, 's nachts en in het weekend.

U kunt ook beslissen welk extra bedrag u voor elk extra kind in rekening wilt brengen. Je kunt bijvoorbeeld €10 per uur vragen om 's middags naar een slapende baby te kijken, maar €13 om op een peuter te passen die wakker is en klaar is om te spelen.

Als u bovendien begint met $ 13 per uur voor één kind, kunt u $ 15 in rekening brengen voor twee kinderen. Als u een loontarief bepa alt voordat u uw eerste baan krijgt, kunt u ervoor zorgen dat zowel u als de ouders tevreden zijn met de regeling en dat er geen verrassingen optreden.

Bepaal schema en transport

Voordat je begint met babysitten, moet je ook met je ouders praten over de uren en dagen dat je mag werken - en als je nog niet rijdt, of ze bereid zijn je naar en van oppaswerk. Als het een optreden is dat op vrijdagavond laat eindigt en je hebt bijvoorbeeld jongere broers en zussen, dan willen je ouders ze misschien niet opstaan om je naar huis te komen rijden. Als dit het geval is, moet je kijken of de mensen voor wie je oppast je een lift naar huis kunnen geven. Dit kan ook een rol spelen in uw loon.

Hoe je het meeste uit kinderopvang ha alt

Oppassen kan een geweldige manier zijn om wat zakgeld te verdienen, te sparen voor een auto en zelfs een studiefonds te starten. Als je het meeste uit deze ervaring wilt halen, zijn hier manieren om je verdienpotentieel te vergroten en ouders te helpen je te herkennen als een babysitter op wie ze kunnen rekenen.

  • Behaal eerst uw certificeringen! Het vermogen om met een potentiële crisis om te gaan is voor ouders goud waard.
  • Ten tweede: als je meer reguliere banen krijgt, vraag dan om aanbevelingsbrieven. Hoe meer hoe beter. Dit kan de balans in uw voordeel doen doorslaan.
  • Denk er ten slotte over na om meer te doen dan alleen oppassen. Als de kinderen een dutje doen of naar bed zijn gegaan, ruim dan de afwas op en ruim hun speelgoed op. Als de kinderen wakker zijn, help ze dan met huiswerk en breng educatieve spelletjes en activiteiten mee om hun kinderen te helpen leren en plezier te hebben. Ouders zullen uw initiatief waarschijnlijk opmerken en bereid zijn u een loonsverhoging te geven nadat een passende hoeveelheid tijd is verstreken.

Word een oppas waar ouders op kunnen vertrouwen

Kinderen zijn kostbaar voor hun ouders. Uw inspanningen om uw kinderopvangvaardigheden op te bouwen en deze onder de aandacht te brengen met een professioneel ogend cv en via sociale netwerken, kunnen u helpen de oppasbanen te verdienen waarnaar u op zoek bent. Als je het leuk vindt om met kinderen om te gaan, kan het leren hoe je een geweldige oppas kunt worden waar ouders op kunnen vertrouwen een geweldige baan zijn - en ook een opstapje naar je toekomstige doelen.

Aanbevolen: