17 overgebleven recepten voor stoofvlees die uw gezin zullen verbazen

Inhoudsopgave:

17 overgebleven recepten voor stoofvlees die uw gezin zullen verbazen
17 overgebleven recepten voor stoofvlees die uw gezin zullen verbazen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Stoofvlees is een klassieke en geruststellende familiema altijd die meestal veel verder gaat dan één diner. Maak uw stoofvleesresten spannender met een recept dat het gerecht op een nieuwe manier weer tot leven brengt. Als u eenmaal weet wat u met overgebleven stoofvlees moet doen, zult u merken dat uw gezin vaker om het hartige gerecht vraagt.

Serveer rijke rundvlees-enchiladas

Afbeelding
Afbeelding

Enchiladas komen gemakkelijk samen en vereisen heel weinig voorbereiding, vooral als je al een restje vlees hebt dat je kunt gebruiken. Voeg een paar extra kruiden toe aan het overgebleven stoofvlees, zoals komijn en chilipoeder. Vul zachte maïstortilla's met het gekruide vlees, beleg ze met kaas en plaats ze in een ovenvaste schaal met voldoende enchiladasaus uit blik. Bak in een oven van 350 ° F tot je kaas is gesmolten en de saus borrelt - ongeveer 30 minuten. Serveer met je favoriete enchilada-toppings.

Maak rundvleesstroganoff gemakkelijk

Afbeelding
Afbeelding

Beef stroganoff is een eenvoudig doordeweeks diner als je het vlees van tevoren hebt klaargemaakt. Serveer je overgebleven stoofvlees in je beste beef stroganoff-recept voor een diner waar iedereen dol op zal zijn en een gemakkelijke avond in de keuken voor jou.

Gebruik stoofvlees om van te watertanden

Afbeelding
Afbeelding

Het gebruik van overgebleven stoofvlees is net zo eenvoudig als het bouwen van de perfecte dinerschuivers. Hoog gestapelde schuifbriochebroodjes met warm rundvlees, gekarameliseerde uien en een plakje provolonekaas passen perfect bij een salade of seizoensgroenten.

Maak mijlhoge rundvleesnacho's

Afbeelding
Afbeelding

Nacho's zijn stevig en vullend als ze bedekt zijn met een berg overgebleven stoofvlees. Beleg een bord met de favoriete tortillachips van uw gezin met uw geraspte rundvlees, uien, veel kaas, jalapenos, zure room en gegrilde maïs voor een ma altijd vol eiwitten en plezier voor het hele gezin. Je kunt ze ongeveer 8 minuten in een oven van 200°C bakken om de kaas te laten smelten en alles op te warmen.

Sla het afhalen over met zelfgemaakt rundvlees en broccoli

Afbeelding
Afbeelding

Je eigen versie van een Chinees geïnspireerd gerecht bereiden is nog eenvoudiger als je de vleesbereiding kunt overslaan. Wat rijst stomen en je broccoli koken is het meeste wat je hoeft te doen voor dit zelfgemaakte recept voor rundvlees en broccoli.

Blijf warm met rundvlees en wilde rijstsoep

Afbeelding
Afbeelding

Serveer uw gezin een geruststellende ma altijd op een koude avond door overgebleven stoofvlees te gebruiken als basis voor een soep. Bespaar tijd terwijl u een ma altijd serveert waar uw gezin dol op zal zijn, met een soep van rundvlees en wilde rijst.

Gebruik overgebleven stoofvlees voor Taco Tuesday

Afbeelding
Afbeelding

Het bereiden van je ma altijd op dinsdagavond is nog eenvoudiger geworden. Serveer uw overgebleven stoofvlees met de favoriete taco-gerechten van uw gezin. Toppings die de smaken van uw rundvlees aanvullen zijn limoensap, koriander, zure room, verse tomaten en queso fresco.

Maak eenvoudige Philly Cheesesteak-sandwiches

Afbeelding
Afbeelding

Overgebleven stoofvlees bevat recepten die al gemakkelijk te maken zijn en verandert ze in de snelste doordeweekse diners voor uw gezin. Gebruik je overgebleven rundvlees om een paar Philly cheesesteak-sandwiches te bereiden. Rooster een hoagiebroodje op je bakplaat of koekenpan met een beetje boter. Fruit de paprika en uien in de pan en voeg dan het overgebleven vlees toe tot het net is opgewarmd. Bestrooi met provolonekaas en voeg toe aan je broodje.

Serveer hartige rundvleespastei

Afbeelding
Afbeelding

Update de favoriete troostma altijd van uw gezin met een pastei met rundvlees. Gebruik al je favoriete ingrediënten, maar verhoog het hartige gerecht in dit gerecht met overgebleven stoofvlees. Je kunt zelfs de wortels, uien of aardappelen toevoegen die je hebt gekookt bij je braadstuk. Een rundvleespastei zal je restjes oprekken en je gezin een vullende ma altijd bezorgen.

Voeg overgebleven stoofvlees toe aan gevulde schelpen

Afbeelding
Afbeelding

Voeg een beetje eiwit toe aan je favoriete pastagerecht. Upgrade een traditioneel recept voor gevulde schelpen door het overgebleven braadstuk fijn te versnipperen en toe te voegen aan uw kaasmengsel. Als het vullen van de schelpen met vlees te veel lijkt, kun je het rundvlees in je vleessausrecept gebruiken in plaats van rundergehakt om over met kaas gevulde schelpen te serveren.

Serveer eenvoudige fajitas

Afbeelding
Afbeelding

Het gebruik van restjes in een favoriet recept van het publiek maakt alles gemakkelijker voor je. Verwarm het overgebleven stoofvlees in een koekenpan met een beetje olie, komijn, chilipoeder, uienpoeder en knoflookpoeder. Bak je fajita-groenten en besprenkel je vlees met een beetje limoensap en koriander. Serveer naast warme tortilla's voor een eenvoudig fajita-diner.

Bereid een warme en voedzame salade

Afbeelding
Afbeelding

Voor een vullende dineroptie die nog steeds aan alle voedings- en plantpunten voldoet, serveer je een warme salade met rundvlees. Een lentemix van groenten of een kom rucola is een uitstekende basis voor deze salade op dinerformaat. Werk af met gekookte quinoa, verwarmd stoofvlees, geroosterde zoete aardappelen, rode ui, walnoten en fetakaas. Serveer met een romige dressing.

Gebruik overgebleven stoofvlees in een Shepard's Pie

Afbeelding
Afbeelding

Shepard's pie is een van de ultieme troostma altijden en het toevoegen van overgebleven stoofvlees aan de mix zal het gerecht alleen maar naar een hoger niveau tillen. Het gebruik van stoofvlees in plaats van rundergehakt of lamsvlees zal een interessante textuur en een hartiger gevoel toevoegen aan dit recept voor het avondeten.

Probeer een Beef Burrito Bowl

Afbeelding
Afbeelding

Je overgebleven stoofvlees past perfect bij een paar ingrediënten voor de burritokom. Serveer je gesnipperde rundvlees met warme rijst naar keuze en beleg met al je favoriete burrito-garnituren zoals zwarte bonen, maïs, kaas, salsa, zure room en koriander.

Maak pasta voor een vleesliefhebber

Afbeelding
Afbeelding

Beleef het plezier van een pizza voor vleesliefhebbers met het gemak en de elegantie van pasta. Bestrijk je favoriete noedels en pastasaus met een mengsel van overgebleven stoofvlees, spek en Italiaanse worst.

Voeg overgebleven stoofvlees toe aan een ontbijtbak

Afbeelding
Afbeelding

Geef je ontbijt een make-over door stevige restjes van stoofvlees toe te voegen aan een klassiek eierbaksel. Klop 6 eieren los in een grote kom en combineer met je favoriete kaas en zout en peper naar smaak. Giet het in een voorbereide ovenschaal met gebakken uien, gekookte aardappelen en het overgebleven stoofvlees. Bak op 350°F gedurende ongeveer 50 minuten, totdat de eieren gestold zijn en er een gouden korst op de bovenkant ontstaat.

Maak zoete hartige broodjes

Afbeelding
Afbeelding

Of het nu een ontbijttraktatie is of een leuke manier om het diner te serveren, voeg overgebleven stoofvlees toe aan een hartig ontbijtbroodjesrecept voor een leuke draai aan een klassieker. Gekarameliseerde uien maken dit recept extra speciaal, en de toevoeging van eieren maakt dit gerecht perfect voor een familieontbijt.

Maak je gezin weer enthousiast voor stoofvlees

Afbeelding
Afbeelding

Je familie zal elke keer juichen als ze zien dat je een stoofvlees klaarmaakt, terwijl ze weten dat het diner van de volgende avond vol heerlijke verrassingen zal zitten. Breid uw diners nog verder uit en laat uw gezin de eindeloze mogelijkheden zien die een geweldig stoofvlees te bieden heeft.

Aanbevolen: