Chris's technische keuzes

Inhoudsopgave:

Chris's technische keuzes
Chris's technische keuzes
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Ik ben een 39-jarige vader en woon in Pasadena, Californië met mijn vrouw en 5-jarige dochter, en ik heb de meeste interesses die je van een vader mag verwachten: veel tijd doorbrengen met mijn familie, en in de hoeken van de dag, houtbewerking, YouTube-video's over houtbewerking bekijken en gereedschap verzamelen voor meer houtbewerking.

Dus als het om technische gadgets gaat, houd ik niet van dingen die nergens op slaan - ik zoek naar producten die in mijn bestaande leven passen om het gemakkelijker te maken. Een ongelooflijke, geluidsblokkerende echte draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon die een vijfde van mijn voortdurend verloren Airpods kost? Elke dag in mijn zak. Een set Blink-beveiligingscamera's van Amazon, zodat ik al het slechte gedrag in onze omgeving kan bespioneren? 24/7 actief. Met dat in gedachten heb ik mijn deel van het toekomstige winkelen gedaan en technische gadgets uitgezocht die je zeker moet aanschaffen tijdens de Prime Early Access Sale van Amazon.

Afbeelding
Afbeelding

Eero Mesh Wifi-routers

Afbeelding
Afbeelding

Ons huis is oud en onze garage bevindt zich aan het uiteinde van onze rechthoekige achtertuin - wat betekent dat ik moeite heb om fatsoenlijke wifi te krijgen in de werkplaats (belangrijk als ik eindeloos video's ga streamen tijdens het houtwerken). Met mesh-wifi-routers kunt u een web van toegangspunten voor internet creëren, wat betekent dat u overal volledige dekking heeft.

Afbeelding
Afbeelding

Echo Dot

Afbeelding
Afbeelding

Na jarenlang weerstand te hebben geboden aan slimme apparaten, denk ik dat ik eindelijk ga toegeven nadat ik een van deze in actie heb gezien bij het huis van een vriend. In combinatie met enkele andere slimme apparaten op deze lijst zie ik een George Jetson-achtige toekomst net aan de horizon. En tegen zo'n lage prijs? Geen idee.

Afbeelding
Afbeelding

Dreamsky-wekker

Afbeelding
Afbeelding

Groot scherm, klein formaat, minimalistisch ontwerp. Het is alles wat ik leuk vind aan een geweldig modern uurwerk. Zelfs als je telefoon het principe van een nachtkastje volledig heeft vervangen, kan ik niet anders dan het uiterlijk van deze geweldig vinden.

Afbeelding
Afbeelding

Oplaadstation

Afbeelding
Afbeelding

We raken altijd oplaadsnoeren kwijt. Ik bedoel voortdurend. We kunnen een paar sokken jarenlang bij elkaar houden, maar netsnoeren? Ze verdwijnen bijna dagelijks. Maar met een laadstation als dit, dat al onze laadbehoeften op één plek verzamelt? Geen snoeren meer die u kwijtraakt.

Afbeelding
Afbeelding

Samsung The Frame TV

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb deze een jaar of twee met afgunst naar het huis van een vriend en buurman gekeken. Ik weiger een normale tv aan de muur te bevestigen (ik vind het uiterlijk niet mooi), daarom verstoppen we de onze achter de bank en halen hem tevoorschijn voor filmavonden. Maar deze doet zich voor als een kunstwerk terwijl hij niet in gebruik is. Ik werd totaal voor de gek gehouden door te denken dat onze vrienden een nieuw schilderij boven hun mantel hadden gehangen totdat het met een druk op de afstandsbediening veranderde in een aflevering van 'Bluey'.

Afbeelding
Afbeelding

Grote Haan Noise Machine

Afbeelding
Afbeelding

Ik zou niets aan mijn dochter veranderen - behalve haar algemene gebrek aan interesse in slaap, dat begon rond de leeftijd van 0. In onze zoektocht om haar te helpen maximale slaap te krijgen, willen we wat goed wit toevoegen achtergrondgeluiden in de mix. Deze geluidsmachine wordt sterk aanbevolen door duizenden recensenten.

Afbeelding
Afbeelding

Vuurtablet

Afbeelding
Afbeelding

We zijn niet typisch een tabletfamilie, maar we lieten onze dochter de hare gebruiken voor vliegtuigritten en (ik hoop binnenkort) lange autoritten. Die van haar laat zijn leeftijd zien, en we hebben iets nodig met een betere batterijduur, een beter scherm, minder vertraging en veel meer geheugen. Amazon Fire-tablets voldoen volledig aan de eisen, en dat voor een verbazingwekkend goede prijs.

Afbeelding
Afbeelding

Smart Lock

Afbeelding
Afbeelding

Prijzig, maar de moeite waard om 'de winkel' te beschermen (ook wel onze vrijstaande garage uit de jaren 20 vol met gereedschap en gitaren). Je hoeft niet meer midden in de nacht paranoïde naar buiten te sjokken om ervoor te zorgen dat het vastloopt!

Afbeelding
Afbeelding

Wzye Smart Plug

Afbeelding
Afbeelding

Met een Echo Dot en slechts een paar van deze handige stekkers kan ik elk apparaat in mijn huis bedienen, inclusief het bedlampje van mijn dochter, dat op de een of andere manier een manier vindt om zichzelf op magische wijze 'aan te zetten' lang na bedtijd.

Afbeelding
Afbeelding

Ring Doorbell

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb ruim tien jaar in New York gewoond en ik heb een sterke afkeer van het openen van de deur (en eerlijk gezegd raak ik een beetje getriggerd als mensen er zelfs maar op kloppen). Met een Ring kunnen alle mensen die naar het huis komen eenvoudig en veilig worden gescreend.

Afbeelding
Afbeelding

Blink buitencamera

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb er al een paar, maar omdat ik een beschermend en enigszins paranoïde persoon ben, wil ik er zoveel mogelijk hebben. Onze huidige configuratie is fantastisch, en Blink maakt het heel gemakkelijk om op verzoek een camera toe te voegen, zodat ik mijn hele (kleine) koninkrijk kan bewaken.

Afbeelding
Afbeelding

Echo Glow-nachtlampje

Afbeelding
Afbeelding

In onze gezinsbrede inspanningen voor een (althans enigszins) passend niveau van comfortverlichting in een verder erg donkere kamer, is dit de oplossing. Eenvoudig te bedienen via Alexa en met 16 kleuren (inclusief blauw, wat een must is voor mijn dochter), kan de Echo Glow zelfs op elk gewenst moment weklichten instellen.

Afbeelding
Afbeelding

Roku Express

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb Rokus sinds het eerste model, en nu is er geen excuus meer om ze niet te pakken. Uitgerust met stembediening en een handige afstandsbediening regelt de Roku Express zelfs het volume zonder te programmeren. Snel, betaalbaar en met elk kanaal onder de zon benadert geen enkel ander streamingapparaat zelfs maar wat de Roku kan.

Afbeelding
Afbeelding

Roku TV

Afbeelding
Afbeelding

Er was eens een probleem met het hamsteren van tv's, maar we hebben er nu één in huis die misschien moet worden vervangen door deze schoonheid. Een 65 inch scherm voor deze lage prijs? Eh, hallo.

Aanbevolen: