Angry Balls-drankje: gemakkelijk en lekker

Inhoudsopgave:

Angry Balls-drankje: gemakkelijk en lekker
Angry Balls-drankje: gemakkelijk en lekker
Anonim
boze ballencocktail
boze ballencocktail

Ingrediënten

  • 2 ons kaneelwhisky
  • 10 ons harde cider, gekoeld

Instructies

  1. Voeg kaneelwhisky toe in een pintglas.
  2. Afmaken met harde cider.

Angry Balls Drinkvariaties

De boze ballendrank is vrij eenvoudig, met slechts twee ingrediënten. Vergis je niet als je denkt dat je het niet kunt veranderen. Hiermee kunt u aan de slag.

  • Er zijn tientallen soorten ciderstijlen en -smaken om uit te kiezen. Overweeg een ongefilterde cider in plaats van gefilterd. Je kunt ook kiezen voor een fruitige smaak of iets met een kleine bite.
  • Voeg een beetje extra kaneellikeur toe voor een krachtigere kaneelsmaak. Je kunt ook een tot twee scheutjes kaneelbitter toevoegen.
  • Maak het een beetje dronken door een half tot een heel ounce kaneelwhisky te gebruiken.
  • Je kunt eenvoudig thuis je eigen whisky laten trekken.

Garneringen voor de Angry Balls-cocktail

Het feit dat een drankje geen garnering vereist, betekent niet dat je er geen kunt toevoegen.

  • Voeg een appelschijfje of -wig toe. Het kan zijn wat je favoriete appel is.
  • Voeg een schijfje sinaasappel of citroen, schijfje of wig toe.
  • Wrijf de rand van het glas in met een schijfje citroen en dompel de rand vervolgens in witte suiker of kaneelsuiker.

Over de boze ballendrank

De naam van deze cocktail is geen bedreiging of belofte; de naam boze ballen komt eerder van de twee merken waar mensen vaak naar toe gaan als ze dit drankje maken: Fireball-whisky en Angry Orchard-harde cider. Het is een cocktail in bierstijl, ook wel bekend als de biercocktail of zelfs de bierstaart. Hoewel het geen bier is, is harde cider een nauwe neef. Omdat het zo'n eenvoudige cocktail is, is het een geweldige aanvulling op elke barbecue, vooral omdat het zo snel te mixen is. Het zou ook niet misstaan op Halloween en een ander herfstfeest waar het perfect past dankzij de appel- en kaneelsmaken. Lekkere harde cidercocktails zijn niet nieuw in de wereld, en ze zijn de perfecte manier om van een verfrissende en frisse cocktail te genieten zonder dat je een lange lijst met ingrediënten hoeft samen te stellen.

Word blij met boze ballen

Duik een drankje waar je ondanks de vechtwaardige naam vrolijk en blij van wordt. Het enige wat boos is, is de zap die je krijgt van de kaneelwhisky, maar gemengd met de frisse harde cider is het de meest perfecte combinatie die je ooit hebt ontdekt. Wordt het niet tijd dat je een beetje boos wordt?

Aanbevolen: