Zijn niet-duurzame consumentenproducten een goed carrièrepad? Posities & Salarissen

Inhoudsopgave:

Zijn niet-duurzame consumentenproducten een goed carrièrepad? Posities & Salarissen
Zijn niet-duurzame consumentenproducten een goed carrièrepad? Posities & Salarissen
Anonim
Vrouw die werkt bij bakkerijworkshop
Vrouw die werkt bij bakkerijworkshop

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de productie? Dan moet je beslissen bij welk type productiebedrijf je wilt werken. Fabrikanten die goederen produceren die zijn ontworpen om vrij snel door consumenten te worden gebruikt en vervolgens te worden vervangen, vertegenwoordigen bedrijven in de marktsector voor niet-duurzame consumptiegoederen. Als je het leuk vindt om een rol te spelen bij het maken van alledaagse producten die mensen nodig hebben, waar altijd vraag naar zal zijn, dan is dit misschien een geweldig carrièrepad dat je kunt overwegen.

Niet-duurzame consumentenzaken uitgelegd

Er zijn twee soorten consumptiegoederen: duurzaam en niet-duurzaam. Duurzame goederen zijn goederen die over het algemeen lang meegaan en waarvan wordt verwacht dat ze steeds opnieuw worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn zaken als fietsen, auto's, keukengerei en fitnessapparatuur. Niet-duurzame consumentenartikelen zijn artikelen waarvan wordt verwacht dat ze snel zullen worden opgebruikt en vervangen. Deze sector omvat zaken als verpakte voedingsmiddelen, medicijnen en papierproducten. Mensen kopen ze, gebruiken ze en kopen ze vervolgens opnieuw.

Voorbeelden: Posities en beloning van niet-duurzame goederen

Net als bij de meeste brede marktsectoren zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van niet-duurzame goederen. Bedrijven die niet-duurzame goederen produceren, hebben mensen nodig om producten te ontwikkelen, te produceren, te promoten en te verkopen. Zoals in alle bedrijfstakken hebben bedrijven in niet-duurzame goederen ook managers, medewerkers in de professionele dienstverlening en administratieve backofficeprofessionals in dienst. Alle hier verstrekte betalingsinformatie is actueel vanaf 2021.

Voedselproductie

Voedsel is een niet-duurzaam goed met een onbepaalde vraag. Mensen en dieren moeten eten, dus er zal altijd vraag zijn naar mensen die in de voedselproductie willen werken. Functies op dit gebied zijn onder meer professionals in de voedingswetenschap, slachters, verpakkers, batchmakers en machine-operators. Volgens gegevens van het Bureau of Labor Statistics (BLS) bedraagt het gemiddelde loon voor werknemers in alle banen in de voedselproductie ongeveer $23,50 per uur. Als we alleen kijken naar productiemedewerkers en degenen die geen toezichthoudende rol vervullen, bedraagt de gemiddelde beloning iets meer dan $ 20 per uur.

Farmaceutische productie

Geneeskunde is voor veel mensen ook een levensbehoefte, dus de farmaceutische productie is een andere industrie waar de vraag naar producten altijd hoog zal zijn. Farmaceutische bedrijven hebben mensen in dienst in een grote verscheidenheid aan beroepen, waaronder hoogopgeleide wetenschappers en onderzoekers, maar ook laboratoriumtechnici en productiemedewerkers. Volgens Salary.com bedraagt het gemiddelde loon voor farmaceutische productietechnici $24 per uur. Het gemiddelde loon voor farmaceutische onderzoekers bedraagt ruim $125.000 per jaar. Deze onderzoeksbanen omvatten geavanceerde wetenschappelijke graden.

Papierproductie

Mensen gebruiken dagelijks een grote verscheidenheid aan papierproducten. Dingen als papieren handdoeken, tissues, servetten, toiletpapier, printerpapier, notitieboekjes en andere papieren producten raken snel op en moeten regelmatig worden vervangen. Net als andere producenten van niet-duurzame goederen hebben bedrijven die papierproducten vervaardigen mensen in verschillende wetenschappelijke en productiefuncties in dienst. Volgens BLS bedraagt de gemiddelde vergoeding in de papierproductie als geheel ongeveer $29 per uur. Voor productie- en niet-toezichthoudende werknemers bedraagt het gemiddelde loon iets minder dan $ 24 per uur.

groothandels in niet-duurzame goederen

BLS erkent groothandelaren in niet-duurzame goederen als een subsector van de groothandel. Bedrijven in deze subsector hebben arbeiders, vrachtverhuizers, verzend- en ontvangstarbeiders, vrachtwagenchauffeurs en vertegenwoordigers in dienst. Gemiddeld verdienen productie- en niet-toezichthoudende werknemers iets meer dan $ 26 per uur. Wanneer de beloning van alle werknemers in deze subsector in ogenschouw wordt genomen, bedraagt het gemiddelde uurloon iets meer dan $32 per uur.

Carrièrepaden verkennen in niet-duurzame goederen

De bovenstaande voorbeelden vertegenwoordigen enkele van de meest voorkomende carrièrepaden in niet-duurzame goederen, hoewel er zeker andere zijn. Van wattenbolletjes en de cosmetica die ze helpen verwijderen, tot lucifers en de kaarsen die ze aansteken: overal zijn niet-duurzame goederen te vinden. De soorten banen zijn bij de meeste bedrijven in niet-duurzame goederen vergelijkbaar, evenals de beloning. Arbeidsbanen betalen doorgaans minder dan toezichthoudende of wetenschappelijke functies, maar ze kunnen een geweldige manier zijn om voet tussen de deur te krijgen, zodat je wat ervaring kunt opdoen en kunt beslissen of de productie van niet-duurzame goederen een goed carrièrepad voor je is.

Aanbevolen: