Boekhoudkundige banen die u zonder diploma kunt doen (die nog steeds goed betalen)

Inhoudsopgave:

Boekhoudkundige banen die u zonder diploma kunt doen (die nog steeds goed betalen)
Boekhoudkundige banen die u zonder diploma kunt doen (die nog steeds goed betalen)
Anonim
accountant die de boekhouding doet
accountant die de boekhouding doet

Het vinden van goedbetaalde banen in de boekhouding zonder diploma kan een uitdaging zijn, maar het is niet onmogelijk. Of u nu op zoek bent naar een baan die u de kans geeft om wat ervaring op te doen in het vakgebied voordat u uw boekhoudkundige opleiding afrondt, of op zoek bent naar een functie voor de lange termijn, er zijn enkele interessante opties die u kunt overwegen.

Accountancybanen die u zonder diploma kunt doen

Je kunt geen professionele accountant worden zonder een diploma van minimaal vier jaar. Om Certified Public Accountant (CPA) te worden, heb je extra studiepunten nodig (ten minste 150 in totaal, inclusief een bachelordiploma) en moet je slagen voor het CPA-examen. Er zijn echter enkele goede opties voor mensen die met geld of cijfers willen werken zonder zoveel tijd op school te hoeven doorbrengen.

Boekhouder

Je kunt boekhouder zijn voor een bedrijf zonder boekhoudkundig diploma. Sommige bedrijven geven misschien de voorkeur aan een opleiding van twee jaar, maar veel bedrijven huren boekhouders uitsluitend in op basis van hun vaardigheden. Om als boekhouder te kunnen werken, heb je ervaring nodig met QuickBooks of een ander boekhoudprogramma. Het zal ook helpen als u enige administratieve ervaring, spreadsheetvaardigheden en een achtergrond in crediteuren, debiteuren of administratie hebt. Het gemiddelde loon voor boekhouders bedraagt ongeveer $ 18,50 per uur, wat neerkomt op ongeveer $ 38.500 per jaar.

Accountingbediende

Accounts crediteuren en/of debiteurenbedienden hoeven doorgaans niet over een diploma te beschikken. Het is mogelijk om met alleen een middelbareschooldiploma een baan als boekhoudkundig medewerker te krijgen, vooral als je kunt aantonen dat je goed bent met cijfers en over sterke Excel-vaardigheden beschikt. Deze taken omvatten het accepteren en boeken van betalingen, het telefonisch verwerken van creditcards, het verzenden van facturen, het beoordelen van boekhoudrapporten en meer. Het gemiddelde loon voor accountants ligt rond de $17,80 per uur, wat neerkomt op ongeveer $37.000 per jaar.

Payrollverwerker

Als je het leuk vindt om ervoor te zorgen dat je collega's betaald kunnen krijgen, dan is werken als salarisverwerker wellicht jouw ideale baan. Salarisverwerkers kunnen deel uitmaken van het boekhoudteam of de personeelsafdeling. Hoe dan ook, het werk is absoluut boekhoudkundig gericht en vereist over het algemeen geen diploma. Deze deadline-gedreven baan vereist sterke vaardigheden op het gebied van gegevensinvoer en tijdmanagement. Het gemiddelde loon voor salarisverwerkers bedraagt ongeveer $18,75 per uur, wat neerkomt op ongeveer $39.000 per jaar.

Collectiesvertegenwoordiger

Een incassomedewerker neemt contact op met klanten met openstaande rekeningen en probeert met hen een betalingsplan uit te werken. Sommige incassomedewerkers werken voor callcenters of advocatenkantoren die namens klanten achterstallige rekeningen innen. Dit soort werk kan een opstap zijn naar andere soorten boekhoudkundige banen. Sommige incassotaken zijn externe posities. Het gemiddelde loon voor incassomedewerkers is $15 per uur, wat iets meer is dan $31.000 per jaar.

Administratief assistent

Afhankelijk van hoe een bedrijf is gestructureerd, voeren administratieve assistenten vaak boekhoudkundige taken uit, zoals bankafstemmingen, klantfacturen, het verifiëren van onkostendeclaraties en het genereren van financiële rapporten. Voor de meeste banen als administratief assistent is een diploma niet vereist, maar je moet wel de weg kennen in Microsoft Office, over sterke organisatorische vaardigheden beschikken en kunnen multitasken. Het gemiddelde loon voor administratieve assistenten is $ 20 per uur, wat neerkomt op $ 41.600 per jaar.

Belastingvoorbereider

Je kunt zonder diploma als voorbereiding op de inkomstenbelasting werken, maar je moet wel een training volgen die zich richt op het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting. Belastingvoorbereidingsbedrijven zoals H&R Block bieden doorgaans trainingen aan voor mensen die geïnteresseerd zijn om tijdens het belastingseizoen met hen samen te werken. Er zijn geen voorafgaande boekhoudkundige kennis of vaardigheden vereist. Het gemiddelde loon voor belastingvoorbereiders is iets meer dan $ 17,25 per uur. Dit is ongeveer $35.000 per jaar, maar houd er rekening mee dat veel banen voor belastingvoorbereiders seizoensgebonden zijn.

Retailverkoopmedewerker

Voordat je een diploma (of zelfs de middelbare school) hebt afgerond, kun je enige werkervaring opdoen als verkoopmedewerker in de detailhandel. Hoewel werken in de detailhandel geen echte boekhoudbaan is, bent u mogelijk verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad, het balanceren van kassatransacties en het innen van betalingen, wat allemaal handig is als u een boekhoudkundige functie bij een bedrijf wilt zoeken. Het gemiddelde uurloon voor verkoopmedewerkers in de detailhandel bedraagt iets minder dan $ 15 per uur, wat neerkomt op ongeveer $ 31.000 per jaar.

Maak uw boekhoudgerelateerde vacatures op maat

Functietitels waarin het woord 'accountant' voorkomt, vereisen hoogstwaarschijnlijk een diploma boekhouding. Wanneer u dus online naar vacatures zoekt, gebruik dan zoektermen als 'boekhouding', 'boekhouding', 'crediteuren' en/of 'debiteuren' in plaats van het woord 'accountant'. Dit zal helpen om veel banen waarvoor een diploma vereist is, uit uw zoekresultaten te filteren. Daarom kunt u uw zoekresultaten sneller bekijken en heeft u meer tijd om te solliciteren naar functies die misschien perfect bij u passen.

Aanbevolen: