Een armband van zwarte obsidiaan dragen voor rijkdom & Zegeningen

Inhoudsopgave:

Een armband van zwarte obsidiaan dragen voor rijkdom & Zegeningen
Een armband van zwarte obsidiaan dragen voor rijkdom & Zegeningen
Anonim
Zwarte kralenarmband in de hand van het meisje tijdens het mediteren
Zwarte kralenarmband in de hand van het meisje tijdens het mediteren

Een feng shui zwarte obsidiaan armband met de pixiu, het feng shui-symbool voor het vergaren van rijkdom, is een populaire keuze voor sieraden. De feng shui zwarte obsidiaan armband wordt ook gedragen voor bescherming en het reinigen van negatieve energieën.

Kracht van zwarte obsidiaan armband

De krachten van zwarte obsidiaan en die van de iconische feng shui pixiu-energieën vormen een uitstekende feng shui-combinatie. Beide worden afzonderlijk gebruikt in verschillende feng shui-toepassingen als remedie en bescherming.

Zwarte obsidiaan in Feng Shui-toepassingen

Feng shui-beoefenaars gebruiken vaak obsidiaan om de schadelijke effecten van twee ongunstige vliegende sterren tegen te gaan: ziektester (2) en gele ster (5) die ongeluk brengen. Dit wordt bereikt door obsidiaan te plaatsen in de sectoren waar deze jaarlijkse, ongunstige bezoekers zich vestigen.

Obsidiaan stenen armband draak textiel achtergrond
Obsidiaan stenen armband draak textiel achtergrond

Feng Shui Bixie-symbool

In de Chinese mythologie trekt de gevleugelde leeuw, zoals pixiu, rijkdom naar zijn meester en beschermt deze rijkdom vervolgens zodat deze de meester niet verlaat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de meester van de pixiu grote rijkdom kan vergaren.

Feng Shui Bixie-armband in zwart obsidiaan

Een zwarte obsidiaan armband met de feng shui pixiu wordt verondersteld de drager te doordrenken met vermogensopbouw, samen met de kracht om negatieve energieën te neutraliseren. De obsidiaan biedt een extra beschermingslaag voor de rijkdom van de drager.

Rijksfactor van Bixie Obsidian Feng Shui-armband

De meeste mensen die een pixiu obsidiaan feng shui-armband dragen, geloven dat de armband hen geluk en fortuin geeft. Obsidiaan biedt een uitstekende verbinding met aardse energieën, omdat het wordt gevormd door krachtige vulkanische actie die uit de diepten van de aarde losbarst.

Persoonlijke rijkdom opbouwen en vergaren

De combinatie van obsidiaan en pixiu betekent dat deze krachtige energieën de drager beschermen terwijl ze hun persoonlijke rijkdom vergaren en opbouwen. Het dragen van de armband kan resulteren in een onverwachte meevaller, dus het is geen verrassing dat veel gokkers ervoor kiezen om een obsidiaan pixiu-armband te dragen.

Rijkdombescherming en persoonlijke veiligheid

Andere welvaartsfactoren van deze armband zijn onder meer het omverwerpen van alle obstakels die de drager ervan kunnen weerhouden persoonlijke rijkdom te verwerven. Wanneer er rijkdom is, is er altijd de negatieve factor van degenen die zouden kunnen proberen het van je af te nemen, evenals negatieve krachten die worden aangetrokken door de macht die rijkdom schenkt. De obsidiaan biedt de drager, samen met de beschermende energieën van de pixiu, een sterke bescherming tegen deze vernietigende krachten.

Pixiu Obsidiaan Feng Shui armbandregels

De pixiu obsidiaan feng shui-armband is een zeer populair sieraad in heel Azië. Het wordt erkend als een krachtige welvaartsmagneet. Een paar feng shui-armbandregels kunnen u helpen het meeste voordeel te behalen uit het dragen van deze armband.

Welke hand je zwarte obsidiaan armband moet dragen

De linkerhand, of beter gezegd, de linkerpols is de beste keuze voor het dragen van je feng shui zwarte obsidiaanarmband. De feng shui pixiu komt het beste tot zijn recht als de armband aan de linkerhand wordt gedragen. Links is de ontvanger, terwijl rechts de gever is.

Draag geen Feng Shui-armband aan de rechterhand

Het is algemeen aanvaard dat als je de armband om je rechterpols zou dragen, je je rijkdom weggeeft en deze nooit voor jezelf houdt. Door uw armband om de linkerpols te dragen, zorgt u ervoor dat de rijkdom die u in uw leven aantrekt, bij u blijft om te accumuleren.

Juiste richting voor Bixie Obsidiaan armband

Als je de feng shui pixiu obsidiaan armband draagt, is het belangrijk dat de drakenleeuw in de juiste richting wijst. Dit betekent dat je de armband zo draagt dat de pixiu naar buiten wijst, weg van je lichaam. Hierdoor kan hij rijkdom voor u aantrekken en vastleggen.

Waar moet ik het plaatsen als ik het niet draag?

Het wordt niet aanbevolen om de feng shui zwarte obsidiaanarmband de hele tijd te dragen. U moet het verwijderen als u gaat baden of douchen. Je kunt je armband in de woonkamer of familiekamer plaatsen.

Kralen sieraden en geldkikker
Kralen sieraden en geldkikker

Draag geen Feng Shui zwarte obsidiaan armband als je slaapt

Je moet de armband afdoen als je met pensioen gaat. Slapen met de armband kan resulteren in een slapeloze nacht, omdat de energieën zo krachtig zijn en zoveel yang-energieën aantrekken. Dat betekent dat je de armband niet op je nachtkastje wilt zetten. Eigenlijk moet je de armband niet in je slaapkamer laten liggen, maar in een kamer plaatsen die bekend staat om zijn yang-energie: de woonkamer of familiekamer.

Wie moet geen Bixie Black Obsidian-armband dragen?

Het is aan te raden dat sommige mensen misschien niet in staat zijn om de krachtige energieën van een pixiu zwarte obsidiaan armband vast te houden. Vrouwen die zwanger zijn, worden door feng shui-beoefenaars geadviseerd deze armband niet te dragen. Iedereen die aan een verzwakte of zwakke toestand lijdt, wordt afgeraden een pixiu-armband te dragen.

Feng Shui-regels voor het plaatsen van Obsidiaan Bixie-armband

De woonkamer of familiekamer is een kamer met energieke gezinsactiviteiten. Je kunt je armband in deze kamer achterlaten met het pixiu-hoofd naar de deur gericht. Hierdoor kan je armband rijkdom en geluk naar je huis lokken terwijl je slaapt.

Zwarte Obsidiaan Armband voor Gunstige Feng Shui

Je kunt een zwarte obsidiaanarmband met een pixiu dragen voor een uitstekende keuze aan feng shui-sieraden. Er wordt aangenomen dat de combinatie van deze twee krachtige energieën je grote rijkdom en bescherming schenkt.

Aanbevolen: