Beste wandelschoenen voor senioren: wees actief met vertrouwen

Inhoudsopgave:

Beste wandelschoenen voor senioren: wees actief met vertrouwen
Beste wandelschoenen voor senioren: wees actief met vertrouwen
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

senior vrienden wandelen langs een bospad
senior vrienden wandelen langs een bospad

De beste wandelschoenen voor senioren bieden antislipvertrouwen en andere kenmerken om de gezondheid en veiligheid van de voeten tijdens het lopen te garanderen. U kunt de beste wandelschoenen bekijken en beslissen welke het beste bij uw persoonlijke behoeften past voor die ideale wandelschoen.

Beste wandelschoenen voor senioren voor comfort

Sommige kenmerken die u zou kunnen overwegen bij een wandelschoen zijn onder meer de stuitertechnologie voor zachte impact en Medicare-goedgekeurde schoenen. Andere dingen waar u op moet letten bij het winkelen voor de beste wandelschoenen voor senioren, zijn of de schoenen veterschoenen, klittenband of slip-ons zijn.

1. Kuru-schoenen

Kuru Footwear biedt een grote collectie dameswandelschoenen en herenwandelschoenen. Kuru-wandelschoenen ondersteunen de voetboog en hiel door een neutrale pronatie van uw hiel te behouden tijdens het lopen om voetpijn te voorkomen. De hiel wordt beschermd door de HEELKRADL? ontwerp dat uw voeten goed centreert wanneer u loopt, voor schokabsorptie en neutrale pronatie.

Beste wandelschoenen voor senioren om voetproblemen te verhelpen

De Kuru-wandelschoenen zijn ontworpen om specifieke voetproblemen aan te pakken, zoals slip-on sneakers zoals Ellie die zijn ontworpen om plantaire fasciitis, gevallen voetbogen, botsporen en hielpijn te verlichten. Je kunt verschillende stijlen vinden met sneakers met veters, zoals Kinetic of Quantum, die royale ruimte bieden met een brede teenendoos. Deze sneakers pakken hamertenen, Morton's neuroom, eeltknobbels en andere voetproblemen aan.

Prijs: ongeveer $ 110 tot $ 150 voor wandelschoenen voor dames en heren.

2. OrthoVoeten

Orthofeet Coral-sneaker voor dames, zwart mesh
Orthofeet Coral-sneaker voor dames, zwart mesh

OrthoFeet biedt verschillende soorten wandelschoenen. U kunt rechtstreeks via de website of bij Walmart kopen. Het bedrijf biedt voor elk paar schoenen een draagtest van 60 dagen aan. Met behulp van technologie produceert OrthoFeet de meest comfortabele schoenen en sneakers om te wandelen. De schoenconstructie is gemaakt van voorgevormde orthetische inlegzolen voor ondersteuning van de voetboog en uitlijning van de voet. De materialen zijn zacht en gewatteerd om voetpijn te verlichten. Het bovenste gedeelte van de schoenen is gemaakt van rekbaar materiaal om eventuele drukplekken op uw voeten te verlichten. De onderkant van de schoen absorbeert schokken, net als een trampoline-effect. De schoenen hebben ook een brede teenendoos en een extra diepte om voldoende ruimte voor je tenen te garanderen, vooral voor iedereen die last heeft van hamertenen, eeltknobbels of andere voetproblemen.

Schoenen zijn verkrijgbaar voor dames en heren in verschillende ontwerpstijlen, maar hebben allemaal dezelfde constructie voor comfort.

Prijs: ongeveer $ 98 tot $ 130

Je kunt schoenen selecteren op staat:

  • Achillespeespijn
  • Artritis
  • Rugpijn
  • Bal van voetpijn / metatarsalgie
  • Eeltknobbels
  • Diabetes
  • Platte voeten
  • Voetpijn
  • Hamertenen
  • Hielpijn/hielsporen
  • Knie- en heuppijn
  • Morton's neuroom
  • Neuropathie
  • Overpronatie
  • Fasciitis plantaris
  • Gezwollen voeten/oedeem
  • Jicht in voet

3. Hush Puppies Power Walker

Hush Puppies Power Walker-sneakers voor dames
Hush Puppies Power Walker-sneakers voor dames

De Hush Puppies Power Walker-sneakers zijn veterschoenen van volnerf leer. Geniet jij van een energiek rebound-voetbed dankzij Bounce? technologie. Power Walker-sneakers zijn voorzien van een Dri-Lex®-sokvoering om ervoor te zorgen dat je een droge, ademende pasvorm hebt. Het binnenste voetbed is uitneembaar, zodat je de hoeveelheid ondersteuning kunt aanpassen. De stuiter? voetbed is gemaakt van zacht polyurethaan dat veerkrachtig is bij elke voetstap die je zet. PDAC (prijzen, gegevensanalyse en codering) goedgekeurd voor Medicare HCPCS Level II DMEPOS-codes).

  • Verkrijgbaar in de kleuren wit, garnalen, zeeschuim, surfblauw, zilver metallic, taupe en zwart.
  • Prijs: ongeveer $ 110

4. Skechers Go Walk-schoen

Skechers Go Walk Evolution ultra-onberispelijke sneaker voor heren
Skechers Go Walk Evolution ultra-onberispelijke sneaker voor heren

Als je niet van veterschoenen of klittenband houdt, dan is de Skechers Go Walk Joy wandelschoen voor dames en de Go Walk 4 heren iets voor jou. Deze gemakkelijke instapschoen heeft een bovenwerk van ademend mesh, de Go Walk blijkt een lichtgewicht en flexibele wandelschoenkeuze te zijn. De 5Gen-tussenzool van Skechers en de Goga MX-binnenzool bieden een gedempt voetbed voor een hoge rebound tijdens het lopen.

  • Verkrijgbaar in 20 kleurkeuzes.
  • Prijs: ongeveer $ 30 tot $ 104.

5. Propét Tour Walker-sneaker voor dames

Propet Tour Walker Strap - dames - Sportwit
Propet Tour Walker Strap - dames - Sportwit

Amazon's Choice Propét Tour Walker-sneaker met klittenband voor dames voor een pasvorm op maat. De sneaker is gemaakt van 100% leer en heeft een geperforeerd bovenwerk dat een goed ademend vermogen biedt. De voering is gewatteerd en dat geldt ook voor het voetbed, zodat je net dat extra comfort hebt tijdens het lopen. De Tour Walker heeft een rubberen zool, waardoor je altijd een stevige grip hebt tijdens het lopen. De Tour Walker-sneaker met band is een goedgekeurde Medicare/HCPCS-code A5500 diabetesschoen.

  • Verkrijgbaar in wit, sportwit, zwart, wit/bes en wit/blauw.
  • Prijs: ongeveer $ 77.

6. NewBalance klittenband

New Balance WW813H-wandelschoen voor dames
New Balance WW813H-wandelschoen voor dames

NewBalance heeft een reputatie voor hoogwaardige wandelschoenen. De klittenbandwandelschoenen bieden het extra gemak van een nauwsluitende, op maat gemaakte pasvorm zonder dat je schoenveters hoeft te strikken. Het leren bovenwerk wordt ondersteund door een tussenzool van polyurethaan, zodat je verzekerd bent van stabiele demping. Dankzij de stevige rubberen buitenzool weet je zeker dat je grip houdt. De Abzorb®-hieldemping geeft de extra ondersteuning met schokabsorptie om uw wandelingen aangenamer te maken zonder hielpijn. Als je van avondwandelingen houdt, zorgen de reflecterende details ervoor dat je gezien kunt worden terwijl je onderweg bent.

  • Verkrijgbaar voor dames en heren in de kleuren wit, zwart en bot.
  • Prijs: ongeveer $ 70.

Beste wandelschoenen voor senioren voor ondersteuning en comfort

Bij het kiezen van de beste wandelschoenen voor senioren, overweeg welke kenmerken het belangrijkst zijn voor uw persoonlijk comfort. Met zulke uitstekende keuzes van de beste wandelschoenen voor senioren, weet je zeker dat je de beste pasvorm voor je vindt.

Aanbevolen: