10 ideeën voor loterijmandjes die verfrissend origineel zijn

Inhoudsopgave:

10 ideeën voor loterijmandjes die verfrissend origineel zijn
10 ideeën voor loterijmandjes die verfrissend origineel zijn
Anonim
Vrouw met loterijmanden
Vrouw met loterijmanden

Ideeën voor loterijmandjes zijn geweldige inzamelingsacties die kunnen variëren van een bescheiden prijs tot duurdere loterijen met hogere prijzen. Je kunt zoveel als je wilt toevoegen aan de ideeën voor een inzamelingsmandje.

Verlotingsmandideeën

Wanneer je een loterijmand samenstelt, wil je brainstormen om spannende ideeën te bedenken om de verbeelding van de deelnemers te prikkelen. Als je lokale of nationale beroemdheden kent, probeer ze dan te betrekken bij de promotie en deelname.

1. Gooi-een-kinderverjaardagsfeest

Deze mand bevat alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een verjaardagsfeestje. U kunt verschillende items kiezen die u wilt toevoegen op basis van een feestthema of locatie. U kunt alle essentiële items voor het verjaardagsfeestje van een kind meenemen, zoals het tafelkleed, servetten, borden, bestek, cadeaubon voor verjaardagstaarten en kaarsen, slingers, themaversieringen, feestmutsen, klapbandjes en lawaaimakers, stickers en gunstpakketjes.

Andere items die je misschien wilt toevoegen:

  • Een specifiek aantal dagkaarten voor een plaatselijk pretpark.
  • Theaterkaartjes voor een specifiek aantal kinderen.
  • Cadeaubon voor een verjaardagsfeestje in een overdekt midgetgolf-avonturencentrum.
  • Cadeaubon voor een verjaardagsfeestje georganiseerd in een lokale Chuck E. Cheese of een soortgelijke speelhal die geschikt is voor feesten.
Cadeaubonmand
Cadeaubonmand

2. Ideeën voor achterklepveilingmandjes

Ideeën voor een veilingmandje op de achterklep kunnen bestaan uit seizoenspassen voor een favoriet voetb alteam, bierbonnen, een cadeaubon voor de lokale barbecue en veel snacks op de achterklep, zoals popcorn, pinda's, tortillachips en salsa, chips en pretzels.

High-end fondsenwervingsversie

Je kunt een barbecuegrill en grillgereedschapset op de achterklep meenemen, een camper huren, samen met 2-4 achterklepstoelen zoals Hondo Base Camp-stoelen en een luifeltent.

3. Taco Tuesday Inzamelingsmanden Ideeën

Dit kan een leuke voedselcadeaumand zijn die alle benodigdheden bevat voor een geweldig taco-feest. Als u zich zorgen maakt over het vers houden van voedselproducten, kunt u een cadeaubon voor boodschappen toevoegen. Je kunt de mand vullen met verschillende salsa's, tortillachips, tacoschelpen, verschillende chipotle- en tomatillo-tacomixen, refried bonen, groene chilipepers en chipotle-sauzen. U kunt tequila, sinaasappellikeur, agavesiroop, koosjer zout, margaritamix, verse limoenen en margaritaglazen toevoegen.

High-end fondsenwervingsversie

Naast het mandje wil je misschien ook een volledig betaalde reis voor twee naar Cancun of Playa Del Carmen toevoegen. Misschien geeft u er de voorkeur aan om een weelderige en romantische locatie te huren en een geweldig Taco Tuesday-feest te organiseren met livemuziek en een bezoekerslimiet van 100.

4. Ideeën voor een zeilveilingmand

Je kunt verschillende cadeaubonnen voor zeilartikelen, een paar koperen bierpullen, een fles rum en een kist met lekkernijen meenemen. Je kunt meer een jachtroute volgen en de mand vullen met champagne en kaviaar en gecanneleerde glazen met Belgische chocolaatjes.

High-end fondsenwervingsversie

Met een hoogwaardige inzamelingsactie kun je een Sunfish-zeilboot of het inschrijfgeld voor een zeilbootrace toevoegen. Een luxe weekend op een jacht is misschien wel de beste match voor de champagnegeschenkmand.

5. Visser cadeau loterijmandideeën

Je kunt een cadeaumand voor een visser maken. Dit kan een cadeaubon zijn voor een hengel en molen, een tacklebox met kunstaas, haken, bobbers en meer.

High-end fondsenwervingsversie

Je kunt een fishfinder en/of een vissersboot met motor en aanhanger meenemen, inclusief reddingsvesten en een mooie hengel en echt. Een alternatieve cadeaubon kan zijn voor het huren van een chartervisboot of een eendaagse diepzeevisreis, een volledig betaalde vliegvisreis naar Bristol Bay, Alaska of Bighorn River, Montana.

6. Ideeën voor inzamelingsmanden voor strandfeesten

Deze feestcadeaumand kan helemaal over het strand gaan. Een zak met schelpen, zeeglas, strandhanddoeken, slippers, zonnebrandcrème, een strandhoed, twee strandstoelen, een strandtent en een strandkoeler.

High-end fondsenwervingsversie

Je kunt een weekendje weg naar een plaatselijk strand toevoegen, compleet met exclusieve dinerreserveringen. Als je de voorkeur geeft aan een meer extravagante prijs, kun je een weekendtrip naar een exotisch eiland toevoegen.

Strandfeest inzamelingsmand
Strandfeest inzamelingsmand

7. Cadeaumand voor fotograaf

Je kunt een 35 mm filmcamera meenemen, samen met een film, een camerastatief en een leren fotoalbum. Andere items die u misschien liever toevoegt, zijn onder meer een cadeaubon voor een camerawinkel en een voorraad 35 mm-film met een cadeaubon voor een filmontwikkelingsservice.

High-end fondsenwervingsversie

Je kunt een doka-pakket toevoegen. Dit omvat alle apparatuur en benodigdheden die nodig zijn om een donkere kamer op te zetten.

8. NASCAR SpeedPark-cadeaumand

Dit is een cadeaumand voor het hele gezin met een weekendje weg naar de Smoky Mountains in Sevierville, TN. U kunt weekendpassen bij het NASCAR SpeedPark voor het hele gezin opnemen. Enkele van de andere items die u in uw mandje kunt doen, zijn verschillende NASCAR-memorabilia, zoals een Dale Earnhardt Jr. Funko Pop, NASCAR-hoed of -kleding.

High-end fondsenwervingsversie

Je kunt een paar kaartjes voor een geselecteerde race of twee seizoenspassen voor alle NASCAR-races toevoegen, samen met een cadeaubon ter dekking van accommodatie en reiskosten of vooraf afgesproken accommodatie en reisreserveringen.

9. Spookachtig Amerika

Deze cadeaumand kan verschillende boeken bevatten over spookachtige plekken in Amerika, kaartjes voor verschillende films over spookachtige plekken, en de keuze van de winnaar uit een van de drie vooraf aangewezen spookachtige plekken, een weekendje weg voor twee. De reis omvat reizen, accommodatie, vooraf afgesproken rondleidingen door verschillende spooklocaties en exclusieve deelname aan een lokale spookjacht op een van de spooklocaties.

High-end fondsenwervingsversie

De winnaar krijgt een persoonlijke één-op-één-sessie, een bekend medium. De sessie wordt op video opgenomen en als aandenken gepresenteerd. De winnaar wordt ook getrakteerd op een echte seance op een spooklocatie of accommodatie voor een overnachting of weekendverblijf in een bekend spookhotel.

Cadeaumand voor een spookhotel
Cadeaumand voor een spookhotel

10. Bucketlist

Deze geschenkmand biedt unieke lokale ervaringen die wel of niet op de echte bucketlist van de persoon staan. Dit kunnen unieke ervaringen zijn. Als u bijvoorbeeld in de stad woont, zult u merken dat een landelijk gebied buiten de stadsgrenzen u verschillende levenservaringen biedt waaraan u anders niet zou deelnemen. Deze kunnen zo eenvoudig zijn als leren paardrijden, een plant planten tuinieren, een koe melken, een tractor besturen, een ritje maken in een heteluchtballon, enzovoort.

High-end bucketlist

Dit extra deel van de bucketlist met cadeaumand biedt één bucketlist-ervaring die de winnaar kan kiezen uit vijf mogelijke extreme avonturen, zoals deltavliegen naar hoogten van 10.000 voet, extreem rotsklimmen, zwemmen met haaien en andere avontuurlijke sporten.

10 Creatieve en originele ideeën voor loterijmandjes

Met 10 geweldige ideeën voor een loterijmandje weet je zeker dat je er een vindt die je kunt gebruiken bij je fondsenwerving. Denk eens na over de vele keuzes die u heeft bij elk idee voor een loterijmandje en hoe u ze allemaal kunt aanpassen aan de criteria van uw inzamelingsactie.

Aanbevolen: